header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor machine vision zal naar verwachting USD 21,3 miljard bereiken met een AGR van 7,2 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor machine vision naar verwachting een CAGR van 7,2 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 21,3 miljard in 2030. De markt voor machine vision is een snel groeiende sector die technologieën en systemen omvat waarmee computers hun omgeving visueel kunnen waarnemen, analyseren en begrijpen.

Het combineert elementen van computervisie, beeldverwerking en kunstmatige intelligentie (AI) om visuele gegevens te interpreteren en weloverwogen beslissingen te nemen. Machinevisiesystemen maken meestal gebruik van camera’s, sensoren en gespecialiseerde software om beelden of video in realtime vast te leggen en te verwerken. Deze systemen kunnen verschillende taken uitvoeren, waaronder objectdetectie, -herkenning, -meting, -inspectie en -kwaliteitscontrole in verschillende industrieën.

Gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1510

Belangrijkste spelers

  • Omron
  • Keyence Corporation
  • Cognex Corporation
  • Teledyne FLIR LLC
  • Atlas Copco AB
  • National Instruments Corporation
  • Vitronic Machine Vision LTD
  • Basler AG
  • Optotune
  • USS Vision LLC
  • TKH Groep
  • SICK AG
  • MVTEC Software GMBH
  • Datalogic S.P.A.,
  • Zebra Technologies Corp.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke regio voor de markt van machine vision. De aanwezigheid van grote leveranciers en fabrikanten van machine vision-technologie in de Verenigde Staten en Canada heeft bijgedragen aan de groei van de markt. De regio is getuige geweest van een wijdverspreide toepassing van machinevisiesystemen in industrieën zoals de auto-industrie, elektronica, farmaceutische industrie en logistiek.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor machine vision. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een sterke aanwezigheid van productiebedrijven die uitgebreid gebruik maken van machine vision-technologie voor kwaliteitscontrole, inspectie en procesautomatisering. De nadruk die de Europese Unie legt op Industrie 4.0 en slimme productie heeft de vraag naar machine vision-systemen verder gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor machine vision. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan dragen in belangrijke mate bij aan de expansie van de markt. De sterke productiebasis in de regio, met name in de auto-, elektronica- en halfgeleiderindustrie, heeft de toepassing van machine vision voor het verbeteren van de productie-efficiëntie en kwaliteitscontrole gestimuleerd.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Machine Vision-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-vision-market-1510

Marktsegmentatie

De markt voor machine vision is onderverdeeld in Verticaal Type, Type Toepassing en Type Oplossing.

Product: PC-gebaseerd, slimme camera-gebaseerd

Toepassing: Kwaliteitsborging & Inspectie, Positionering & Geleiding, Meting, Identificatie

Eindgebruiker: Autoindustrie, Farmaceutische industrie & Chemie, Elektronica & Halfgeleider, Pulp & Papier, Drukkerij & Etikettering, Voedsel & Drank, Glas & Metaal, Post & Logistiek

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Data Protection As a Service-marktDe Data Protection As a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 0,11 miljard in 2023 tot USD 0,36 miljard in 2032.

Markt voor de bescherming van kritieke infrastructuurDe markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur zal naar verwachting groeien van 119,83 miljard USD in 2023 tot 166,53 miljard USD in 2032.

Wi-Fi as a Service-marktDe Wi-Fi as a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 3,48 miljard in 2023 tot USD 15,07 miljard in 2032.

Markt voor datacentervirtualisatieDe markt voor datacentervirtualisatie zal naar verwachting groeien van USD 5,64 miljard in 2023 tot USD 20,49 miljard in 2032.

Markt voor CAS9-technologieDe markt voor CAS9-technologie zal naar verwachting groeien van USD 3,5616 miljard in 2023 tot USD 8,386996414 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Machine Vision Market,Machine Vision Market Size,Machine Vision Market Share,Machine Vision Market Growth,Machine Vision Market Trends