header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwste onderzoek en prognose voor 2030: Analytics of Things (AoT) markt boomt over de hele wereld Verkend

Jul 19, 2023 10:00 PM ET

Omvang van de AoT-markt:

De markt van analytics of things zal waarschijnlijk sneller groeien en binnenkort een CAGR van 33,40 registreren tijdens de voorspellingsperiode. Er wordt verwacht dat de markt in 2030 ongeveer 120,4 miljard zal bedragen.

De markt voor Analytics of Things (AoT) is gerelateerd aan de gegevensanalyse die wordt verzameld door het internet der dingen. Het is natuurlijk verbonden met het internet en biedt inzichtelijke informatie voor organisaties en apparaten. De analytics of things ondersteunt dus de besluitvorming van de organisatie in verband met informatie en gegevensinzichten. Sommige gegevens worden verwerkt door de analytics of things die helpt om de apparaten slimmer te maken, simpelweg omdat ze een goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

Dominante spelers in de AoT-markt zijn:

    • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
    • Cisco Systems, Inc. (VS)
    • Dell Technologies, Inc. (VS)
    • Google, Inc. (VS)
    • Amazon Web Services (VS)
    • Salesforce.com, Inc. (VS)
    • Teradata Corporation (VS)
    • IBM Corporation (VS)
    • Microsoft Corporation (VS)
    • Oracle Corporation (VS)
    • SAP SE (Duitsland)
    • Hitachi, Ltd. (Japan)

Gratis PDF-voorbeeldbrochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3897

Drivers van de AoT-markt:

De groeiende vraag naar geavanceerde analyse stimuleert de markt voor de analyse van dingen. Andere factoren die analytics of things stimuleren, zijn onder andere de toegenomen prestaties, de toegenomen vraag naar IoT en de toegenomen vraag naar directe informatie. Bovendien kunnen bedrijven door het gebruik van prescriptieve, voorspellende en beschrijvende analyses een gevoel krijgen voor het genereren van gegevens en daardoor betere zakelijke beslissingen nemen.

De groeiende toepassingen van analytics of things in IT en telecommunicatie, gezondheidszorg, productie en andere verticale sectoren bieden lucratieve mogelijkheden voor spelers op de wereldmarkt. Het wordt gebruikt in verkoop- en klantenbeheer, voorspellend onderhoud en activabeheer, energiebeheer, voorraadbeheer en andere gebieden. De bezorgdheid over gegevensbeveiliging is echter een factor die de markt beperkt.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3897

Segmentatie van de markt:

De omvang van de markt voor Analytics of Things wordt op basis van de criteria ingedeeld in verschillende segmenten. De indeling van de markt voor Analytics of Things is gebaseerd op type, component, toepassing en verticale marktsegmenten. De segmenten van de Dingen Analytics-markt zijn als volgt.

Op Type:

De sector van Analytics der Dingen is onderverdeeld in

  • Voorschrijvende Analytics
  • Voorspellende Analytics
  • Beschrijvende Analytics

Op basis van component:

De industrie voor Analytics der Dingen is onderverdeeld in

  • Gesegmenteerde software
  • Diensten

Naar toepassing:

De industrie voor Analytics der Dingen is onderverdeeld in

  • Voorspellend beheer
  • Klantenbeheer
  • Vermogensbeheer

Op Verticals:

De Analytics of Things industrie is onderverdeeld in

  • Telecommunicatie
  • Vervoer
  • Logistiek
  • Gezondheidszorg

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/analytics-of-things-market-3897

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor Analytics of Things is geanalyseerd voor vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika.

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel als gevolg van bedrijven die oplossingen en diensten voor analytics of things inzetten om gegevens van IoT-apparaten en sensoren te analyseren. De Noord-Amerikaanse markt is voor analyse onderverdeeld in drie secties: De Verenigde Staten, Canada en Mexico. De Verenigde Staten domineren de markt in Noord-Amerika omdat het een van de technologisch meest geavanceerde landen is en het IoT op grote schaal heeft ingevoerd.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Analytics of Things (AoT) Market,AoT Market