header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Technology Update tot 2030: Crypto Asset Management-markt zal tegen 2030 USD 5,53 miljard bereiken

Jul 19, 2023 10:00 PM ET

Marktscenario:

De wereldwijde Crypto Asset Management-markt werd gewaardeerd op USD 1,12 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 5,53 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 25,5%, tijdens de projectieperiode van 2022-2030. Het proces van het beheren van elektronische activa om capabele diensten te verlenen via een gedistribueerd elektronisch grootboeknetwerk staat bekend als cryptoactivabeheer.

In plaats van verschillende portemonnees voor elke vorm van cryptocurrency, vereenvoudigen cryptoactivabeheertools het beheer van alle cryptowalletadressen op één locatie. De groeiende markt voor cryptocurrencies en het toegenomen gebruik van cryptocurrencies als betaalmiddel zorgen ervoor dat het beheer van cryptovaluta een grote vlucht neemt.

Dominante spelers op de Crypto Asset Management-markt zijn:

  • Coinbase Inc. (VS)
  • Gemini Trust Company LLC. (VS)
  • Crypto Finance AG (Duitsland)
  • Genesis Global Trading Inc. (VS)
  • Bakkt Holdings Inc. (VS)
  • BitGo Inc. (VS)
  • ICONOMI Limited (VK)
  • BINANCE (VK)

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/10730

USP van de markt Exclusief omvat:

Markt Drivers

Groeiend gebruik in de BFSI- en IT-sector zal de marktgroei stimuleren

De groeiende toepassing van cryptocurrency in de BFSI- en IT-sector zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Daarnaast draagt ook de groeiende behoefte in de gezondheidszorg bij aan de groei van de markt.

Gebrek aan technische experts blijft een beperking voor de markt

Het gebrek aan technische expertise en infrastructuur kan tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt. Daarnaast zijn de lange wachttijden voor het voltooien van een cryptocurrency-overdracht de bijkomende uitdagingen in de markt.

Segmentatie van de markt in het onderzoek:

De crypto asset management-markt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, toepassingstype, inzetmodus en component.

Wat de componenten betreft, zal het segment oplossingen de markt tijdens de prognoseperiode leiden met een hoge CAGR.

Per implementatiemodus zal het on-premise segment de markt domineren tijdens de prognoseperiode, gevolgd door de cloudgebaseerde implementatie die naar verwachting zal groeien met een gunstige CAGR.

Per type toepassing zal het webgebaseerde segment de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode, gevolgd door de mobiele toepassing die waarschijnlijk zal groeien met een hoge CAGR.

Per eindgebruiker zal het segment detailhandel en e-commerce tijdens de voorspellingsperiode het leeuwendeel van de markt in handen hebben.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de Crypto Asset Management-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/crypto-asset-management-market-10730

Regionale analyse:

Er wordt voorspeld dat de wereldwijde crypto vermogensbeheerindustrie aanzienlijke inkomsten zal genereren uit verschillende continenten tijdens de voorspelde periode. De crypto vermogensbeheer markt is onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Europa bestaat uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. China, Japan, India, Zuid-Korea, Australië en de rest van Azië-Pacific vormen samen Azië-Pacific.

Nieuws uit de sector:

Gemini Trust Company, LLC, een in de VS gevestigde cryptocurrency exchange, breidde op 21 juli 2021 zijn activiteiten in Zuidoost-Azië uit en opende satellietkantoren in de regio, met name in Australië en Hongkong, om zijn geografische aanwezigheid te versterken.

Genesis Capital, een gerenommeerd cryptocurrency bedrijf uit New York dat zich richt op institutionele beleggers, kocht de Londense custodian Volt op 21 mei 2020. Genesis Capital zal door deze transactie een breder scala aan institutionele klanten kunnen werven.

Blader door de Japanse versie van de Crypto Asset Management Market

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Crypto Asset Management Market,Crypto Asset Management Market Size,Crypto Asset Management Market Share,Crypto Asset Management Market Growth,Crypto Asset Management Market Trends,Crypto Asset Management Industry