header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De CRM-softwaremarkt zal groeien met een CAGR van 12,7 pproximaal in 2022-2030

Jul 20, 2023 10:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde CRM-softwaremarkt tijdens de prognoseperiode een CAGR van 12,7 registreren en tegen 2030 naar schatting USD 114,6 miljard bereiken.

CRM, of software voor klantenrelatiebeheer, verwijst naar de methoden of technologie van een bedrijf voor het analyseren van klantinteracties gedurende de levenscyclus van de consument. CRM-software is bedoeld om klantinformatie uit vele bronnen te verzamelen om commerciële banden te onderhouden. Het helpt bedrijven om in contact te blijven met hun klanten, de winstgevendheid te verhogen en werkprocedures te optimaliseren. Het toenemende gebruik van webgebaseerde interfaces en social computing zijn belangrijke drijfveren die de CRM-software-industrie vooruit stuwen. Bovendien stimuleert de toenemende toepassing van CRM-software in de bank- en financiële sector de expansie van de markt. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar gehoste diensten van kleine en middelgrote bedrijven de sector zal stimuleren. Een andere factor die de groei van de CRM-software-industrie stimuleert, is de groeiende populariteit van sociale CRM en mobiele CRM.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4943

Dominante spelers op de markt voor CRM-software zijn:

  • Infusionsoft (VS)
  • SAP AG (Duitsland)
  • ZOHO Corporation (India)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Amdocs (VS)
  • Huawei Technologies Co. Ltd (China)
  • SAS Institute Inc (VS)
  • The Sage Group Plc (V.K)
  • Infor Global Solutions, Inc. (V.S.)
  • NICE Ltd. (Israël)
  • Convergys Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • NetSuite Inc. (VS)
  • Salesforce.com (VS)

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4943

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde CRM-softwaremarkt is onderverdeeld in organisatiegrootte, implementatie en toepassing.

Op basis van de organisatiegrootte is de markt onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen.

Op basis van de implementatie is de markt onderverdeeld in Cloud, On-Premise.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in productie, klantenservice, sociale netwerken, toeleveringsketen en distributie.

Drijfveren voor de markt:

De wereldwijde markt voor CRM-software is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De groeiende focus op klantenbetrokkenheid is het belangrijkste aspect dat de groei van de markt veroorzaakt. Bovendien zal het toenemende gebruik van software voor klantrelatiebeheer in kleine en middelgrote ondernemingen over de hele wereld de groei van de markt in de beoordelingsperiode naar verwachting stimuleren. Daarnaast verhoogt de wereldwijde versnelling van digitale transformatie in bedrijven vanwege de COVID-19 uitbraak de groei van de markt. Bovendien zullen de toenemende adoptie van het BYOD-ecosysteem (Bring Your Device) vanwege de toename in het gebruik van smartphones, de lagere operationele kosten en de hoge operationele efficiëntie van de CRM-software lucratieve kansen genereren op de CRM-markt tijdens de beoordelingsperiode.

Beperkingen in de markt:

Aan de andere kant wordt verwacht dat een gebrek aan veiligheid met betrekking tot de privacy van klantgegevens de groei van de markt zal belemmeren. Daarnaast kunnen de hoge initiële en installatiekosten de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode belemmeren.

Recente ontwikkelingen in 2023 – CRM-softwaremarkt:

De CRM-softwaremarkt zal naar verwachting gestaag groeien tijdens de prognoseperiode van 2023. Deze groei wordt gedreven door de toenemende vraag naar oplossingen voor het beheren van klantrelaties, de toegenomen verwachtingen van klanten en de toenemende adoptie van digitale oplossingen voor klantenbeheer. Daarnaast zullen de toenemende vraag naar mobiele oplossingen voor klantrelatiebeheer, de toenemende behoefte aan klantsegmentatie en -analyse en de groeiende vraag naar cloud-gebaseerde CRM-oplossingen naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt voor CRM-software.

In 2023 zal de CRM-softwaremarkt naar verwachting getuige zijn van de opkomst van nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en voorspellende analyses. Verwacht wordt dat op AI gebaseerde CRM-tools bedrijven in staat zullen stellen om het gedrag en de voorkeuren van klanten beter te begrijpen en klanten gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Voorspellende analyses kunnen bedrijven helpen om klantbehoeften te identificeren, te anticiperen op klantgedrag en betere klantsegmentatiestrategieën te ontwikkelen.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/crm-software-market-4943

Regionaal overzicht:

Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld zijn de belangrijkste regio’s voor de wereldwijde CRM softwaremarkt.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de grootste markt worden als gevolg van het toegenomen bewustzijn over de nieuwste technologieën, de invoering van effectieve maatregelen en het toegenomen gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen. Ook de aanwezigheid van grote organisaties op wereldniveau in de markt stimuleert de groei van de markt. De regio Azië-Pacific is op weg naar betere technologische ontwikkelingen en zal uitgroeien tot de snelst groeiende markt vanwege de toegenomen industrialisatie en het grote aantal klanten. Vanwege de dichtbevolkte gebieden in deze regio zijn lokale bedrijven ook aan het overstappen op CRM-softwaretechnologieën voor effectief beheer en een betere kijk op prestaties.

Blader door de Japanse versie van de CRM-softwaremarkt

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  CRM Software Market consulting services,CRM Software Market,CRM Software,CRM Software Market Size,CRM Software Market Growth,CRM Software Market Trends,CRM Software Market Demands