header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fitnessapps zal naar verwachting USD 157,9791617 miljard bereiken met een CAGR van 27,80 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 6:00 PM ET

Marktsynopsis:

De markt voor fitnessapps heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende populariteit van persoonlijke fitness- en wellnessactiviteiten. Deze mobiele applicaties hebben de manier veranderd waarop mensen bezig zijn met hun fitnessroutines en bieden gemak, begeleiding en motivatie binnen handbereik. Een van de belangrijkste drijfveren achter de expansie van de markt is het groeiende gezondheidsbewustzijn en het verlangen naar zelfverbetering onder mensen van alle leeftijden. De markt voor fitnessapps zou tussen 2022 en 2030 met 27,80 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 157,9791617 miljard dollar bedragen.

Concurrentielandschap van de markt:

De welvarende bedrijven in de Fitness App industrie zijn onder andere

  • Samsung Electronics Co. Ltd
  • Google LLC
  • TomTom Nederland BV
  • Nike Inc.
  • Lenovo Groep Limited
  • Adidas AG
  • Wahoo Fitness
  • Under Armour Inc.
  • Azumio Inc.
  • Grand Apps

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1405

Omvang van het rapport – Fitness App Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

157,9791617 miljard USD

CAGR in 2022-2030

27.80%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030


Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Onder de drijvende factoren heeft de integratie van geavanceerde technologieën, zoals draagbare apparaten en kunstmatige intelligentie, aanzienlijk bijgedragen aan het succes van fitness-apps. Draagbare fitnesstrackers, waaronder smartwatches en fitnessbanden, sluiten naadloos aan op fitnessapps om real-time gegevens te leveren over fysieke activiteiten, hartslag, slaappatronen en meer. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers hun vooruitgang bijhouden, doelen stellen en persoonlijke aanbevelingen ontvangen, waardoor fitnessapps een onmisbaar hulpmiddel zijn voor het behalen van gezondheids- en fitnessdoelen.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1405

Beperkingen in de markt:

Een van de beperkende factoren in de markt voor fitnessapps is de uitdaging om gebruikers te behouden en te binden op de lange termijn. Veel gebruikers downloaden fitnessapps met groot enthousiasme, maar hebben moeite om het gebruik op de lange termijn vol te houden. Factoren zoals een gebrek aan motivatie, problemen bij het opbouwen van een routine of het vinden van de juiste trainingsplannen kunnen leiden tot een verminderde betrokkenheid en uiteindelijk het verlaten van de app. Om deze uitdaging aan te gaan, richten app-ontwikkelaars zich op het verbeteren van de gebruikerservaring, het aanbieden van aangepaste trainingsplannen en het integreren van gamification-elementen om gebruikers gemotiveerd en betrokken te houden.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor fitness-apps. Toen sportscholen en fitnesscentra tijdelijk hun deuren sloten of beperkingen invoerden, wendden mensen zich tot fitnessapps als een veilig en toegankelijk alternatief voor het onderhouden van hun fitnessregimes. De pandemie diende als katalysator voor de adoptie van digitale fitnessoplossingen, wat leidde tot een piek in app-downloads en een grotere betrokkenheid van gebruikers. Fitness-apps boden een breed scala aan workouts, voedingsadviezen en virtuele coachingsessies, waardoor gebruikers actief konden blijven en prioriteit konden geven aan hun gezondheid tijdens lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen.

In het post-COVID-scenario zal de markt voor fitnessapps naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten. De pandemie heeft de fitnessgewoonten van mensen veranderd en hun vertrouwen in digitale fitnessoplossingen vergroot. Het gemak, de flexibiliteit en de betaalbaarheid van fitnessapps maken ze een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde trainingsroutines, trackingmogelijkheden en toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Nu fitness een integraal onderdeel wordt van de levensstijl van mensen, zal de vraag naar innovatieve functies van fitnessapps en naadloze integratie met draagbare apparaten de groei van de markt verder stimuleren.

Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market-1405

Segmentatie van de markt

Naar type

Het type in de markt omvat Training en Beweging Apps, Ziektebeheersing, Lifestyle Management, en Voeding & dieet

Per platform

Per platform omvat het segment Android, iOS en Windows.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1405

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft zich ontpopt als een prominente markt voor fitness-apps, voornamelijk vanwege het hoge gezondheids- en fitnessbewustzijn onder de bevolking. De regio legt sterk de nadruk op lichamelijk welzijn en het behouden van een actieve levensstijl, wat leidt tot een aanzienlijke vraag naar fitness-apps. Daarnaast is Noord-Amerika de thuisbasis van verschillende grote app-ontwikkelaars die innovatieve en functierijke fitnessapplicaties hebben geïntroduceerd, die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van gebruikers.

Ook Europa is een belangrijke markt voor fitnessapps, gedreven door een vergelijkbare focus op fitness en welzijn. Europese landen hebben van oudsher een cultuur waarin gezondheid en verschillende fysieke activiteiten hoog in het vaandel staan. Het gebruik van digitale gezondheidsoplossingen, waaronder fitnessapps, is in Europa in een stroomversnelling geraakt, omdat mensen op zoek zijn naar handige en persoonlijke manieren om fit te blijven en hun algehele welzijn in de gaten te houden. Overheden en zorginstellingen in de regio stimuleren ook het gebruik van digitale gezondheidstools, wat de groei van de markt voor fitness-apps verder stimuleert.

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor fitness-apps, aangewakkerd door verschillende factoren. Ten eerste heeft de toenemende penetratie van smartphones en internetverbindingen fitnessapps gemakkelijk toegankelijk gemaakt voor een grote populatie. De regio heeft een smartphone-revolutie doorgemaakt, waarbij een aanzienlijk deel van de bevolking vertrouwt op smartphones voor verschillende activiteiten, waaronder het volgen van fitness en workoutbegeleiding. Bovendien hebben stijgende besteedbare inkomens in landen als China en India mensen in staat gesteld om te investeren in fitness- en welzijnsgerelateerde activiteiten, waaronder het gebruik van fitnessapps. Het groeiende bewustzijn van gezondheid en fitness, gedreven door veranderende levensstijlen en een grotere blootstelling aan wereldwijde fitnesstrends, heeft ook bijgedragen aan de stijging van de vraag naar fitness-apps in de regio Azië-Pacific.

Gerelateerde artikelen:

E-Visa Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

IT Asset Management Software Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Digitaal transactiebeheer (DTM) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fitness App Market,Fitness App Market Size,Fitness App Market Share,Fitness App Market Growth,Fitness App Market Demand,Fitness App Market Analysis,Fitness App Market Overview