header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Network Attached Storage zal 100,81 miljard dollar bereiken en tegen 2030 groeien met een CAGR van 16,87 procent – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de NAS-markt (Network-Attached Storage) tussen 2020 en 2030 naar verwachting groeien met 16,87 AGR tot 100,81 miljard USD. Het NAS-marktonderzoek biedt een uitgebreide analyse van het huidige en verwachte landschap van NAS-oplossingen, waarbij de nadruk ligt op de toepassing ervan in verschillende industrieën en consumentensegmenten. NAS heeft zich ontpopt als een veelzijdige en kosteneffectieve opslagoplossing, waarmee gebruikers gegevens efficiënt kunnen openen, beheren en delen via een netwerk.

Daarnaast analyseert het onderzoek de impact van technologische vooruitgang en de groeiende adoptie van cloud-gebaseerde NAS-oplossingen op de markttrends. Het rapport onderzoekt de regionale verschillen in het gebruik van NAS, rekening houdend met factoren zoals economische omstandigheden, technologische infrastructuur en regelgeving. Bovendien behandelt het onderzoek ook de uitdagingen waarmee de NAS-markt wordt geconfronteerd, zoals zorgen over gegevensbeveiliging en potentiële interoperabiliteitsproblemen.

Download gratis een voorbeeld van de PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3814

Marktbereik:

Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor network attached storage aanzienlijk groeien door het toenemende gebruik van big data analytics en de toenemende toepassing van 5G- en 4G-technologieën.

Dominante spelers op de markt voor Network Attached Storage zijn:

  • Synology Inc. (Taiwan)
  • NETGEAR Inc. (VS)
  • Buffalo Americas (VS)
  • Dell EMC (VS)
  • Seagate Technology PLC. (VS)
  • Hewlett-Packard Enterprise Company (VS)
  • Western Digital Corporation (VS)
  • Hitachi Data Systems Corporation (VS)
  • NetApp Inc. (VS)
  • QNAP Systems Inc. (Taiwan)

USP van de markt Exclusief omvat:

Drijfveren voor de markt

Groeiende populariteit bij KMO’s in verschillende eindgebruikerssectoren om de marktgroei te stimuleren

Op het netwerk aangesloten opslagmedia zijn populair in kleine en middelgrote bedrijven omdat ze eenvoudig te installeren zijn voor kleine werkplekken. De benodigde gegevens worden direct opgeslagen op externe harde schijven. Gebruikers hebben eenvoudig toegang tot de gegevens in dit opslagsysteem via een netwerkverbinding. De servers stellen bedrijven in staat om hun klantenservice te verbeteren, hun samenwerkingsbereik te vergroten en een aanzienlijk concurrentievoordeel te behalen. Deze oplossingen zijn eenvoudig, maken goedkope, eenvoudige en betrouwbare centralisatie van gegevens mogelijk, evenals eenvoudige back-up van gegevens. Deze uitleg zal bedrijven helpen om deze methoden vaker toe te passen. In de loop van de projectieperiode zal de markt voor network-attached storage dus groeien naarmate NAS steeds populairder wordt bij KMO’s.

Koop dit rapport (134 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3814

Segmentatie van de markt waarop het onderzoek betrekking heeft:

De wereldwijde markt voor network attached storage is onderverdeeld op basis van vertical, toepassing, organisatiegrootte, opslagoplossing en product.

  • Per product – het middensegment van de NAS-markt zal de markt voor netwerkopslag leiden tijdens de voorspellingsperiode.
  • Op basis van opslagoplossing – NAS op maat zal de markt voor netwerkopslag domineren tijdens de voorspellingsperiode.
  • Op basis van de grootte van de organisatie – KMO’s zullen de markt voor netwerkopslag domineren tijdens de voorspellingsperiode.
  • Op basis van inzet – hybride zal het leeuwendeel van de markt in handen hebben tijdens de voorspellingsperiode.
  • Op verticale markt: de detailhandel zal de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Invloed van COVID-19 op de wereldwijde markt voor Network Attached Storage

De COVID-19 pandemie heeft de vraag naar cloud-gebaseerde oplossingen doen toenemen als gevolg van het feit dat organisaties op afstand gaan werken. Daarnaast heeft de epidemie de groei van het datagebruik versneld. Bedrijven in verschillende eindgebruikerssectoren, met name telecombedrijven in zich ontwikkelende economieën, hebben een piek in het gegevensgebruik gezien als gevolg van de gegevensbeperkingen van de overheid. Momenteel zijn bedrijven op zoek naar een betrouwbare en veilige oplossing voor gegevensopslag. Bovendien heeft de COVID-19 pandemie op verschillende fronten een ongekende en onvoorspelbare noodtoestand teweeggebracht. In deze moeilijke tijden hebben gegevens bedrijven geholpen slimmere beslissingen te nemen.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/network-attached-storage-market-3814

Regionale analyse

APAC voert het commando over de markt voor netwerkopslag

De markt voor netwerkopslag in APAC zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR in de loop van de prognoseperiode vanwege de overvloed aan kleine en middelgrote bedrijven in de regio. De NAS-industrie in deze landen wordt ook aangedreven door de groeiende investeringen van deze bedrijven in de creatie van IT-infrastructuur. Er wordt verwacht dat Azië-Pacific zal groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de geprojecteerde periode, wat een bemoedigend potentieel biedt voor marktexpansie. Dit is voornamelijk te danken aan het toenemende gebruik van verbonden apparaten zoals smartphones. IoT-gadgets stimuleren de regionale marktexpansie.

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de Network Attached Storage-markt

In de loop van de voorspelling zal de markt voor netwerkopslag in Noord-Amerika een aanzienlijke groei doormaken. Dit is vooral te danken aan een aantal belangrijke bedrijven, waaronder Dell Technologies Inc., Buffalo Americas Inc., Western Digital Corporation, Hewlett Packard Enterprise Company en anderen. De markt groeit als gevolg van de toegenomen investeringen in draadloze technologie door lokale overheden en privébedrijven. Volgens de Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA) werd er in 2019 ongeveer 29,1 miljard dollar geïnvesteerd door Amerikaanse aanbieders van draadloze technologie. Een aantal telecombedrijven heeft ook plannen aangekondigd om 5G-netwerken op te zetten in het hele land. Hierdoor ontstond de behoefte aan geavanceerde opslagsystemen om de grote hoeveelheden gegevens te beheren die worden geproduceerd door draadloos verbonden apparaten.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Network-Attached Storage Market,Network-Attached Storage Industry,Network-Attached Storage Market Size,Network-Attached Storage Market Share,Network-Attached Storage Market Trends