header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks (SD-WAN) zal 46,31 miljard dollar bereiken en tegen 2030 groeien met een AGR van 36,9 – Rapport van (MRFR)

Jul 20, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks (SD-WAN) tussen 2020 en 2030 groeien met een verwacht percentage van 36,9, waardoor de verwachte waarde van 46,31 miljard USD zal worden overtroffen. Door de netwerkhardware te isoleren van de besturing ervan, kan SD-WAN het beheer van een wide area netwerk eenvoudiger maken. Om mensen aan apps te koppelen, kan het gebruikmaken van verschillende communicatienetwerkprotocollen, waaronder LTE. Door de vraag naar bedrijfsproductiviteit en flexibiliteit zal de sector onvermijdelijk snel groeien.

Tablets, smartphones en notebooks zijn beschikbaar als gevolg van mobiliteit binnen bedrijven en de invoering van BYOD-beleid. De behoefte aan de wereldwijde SD-WAN-markt kan worden gevoed door de behoefte aan geschikte netwerkinfrastructuur die voldoet aan de meest recente beveiligingsvoorschriften en naadloze connectiviteit biedt. De expansie van de markt kan worden bevorderd door de proliferatie van datacenters, cloud computing, de inspanningen van bedrijven om kosten te besparen en het gebruik van slimme apparaten. De toename van het netwerkverkeer en de voorkeur van consumenten voor streams van hoge kwaliteit kunnen nieuwe groeiperspectieven bieden voor marktspelers. Het gebruik van SD-WAN om toepassingsspecifieke limieten voor gegevensgebruik in te stellen kan voordelig zijn.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1896

Trends in de sector:

Softwaregedefinieerde wide area netwerken kunnen een toename in gebruik zien als gevolg van unified communication-toepassingen. Grote bedrijven die overstappen op beheerde diensten en de voortdurende overgang naar virtualisatie kunnen het gebruik versnellen. Het gebruik van netwerktechnologie door bedrijven kan worden beïnvloed door de overgang naar de cloud en de vooruitgang in de kwaliteit van videogesprekken. De voordelen van SD-WAN, waaronder een focus op lage netwerklatentie, lagere kosten, verbeterde workflow en betere gebruikerservaring, kunnen netwerkbeheerders overhalen om over te stappen op de technologie. Spelers die SD-WAN aanbieden aan ondernemingen en grote bedrijven die willen schalen, kunnen kansen vinden als gevolg van bedrijven met afgelegen locaties en de vereiste om verbinding te maken met het hoofdkantoor.

Belangrijkste spelers op de markt

  • Nokia
  • Riverbed Technologie
  • Ecessa
  • Cato Networks
  • Cisco Systems Inc.
  • Silver Peak Systems Inc.
  • VMware Inc.
  • Citrix Systems Inc.
  • Oracle
  • CENTURYLINK
  • ARYAKA NETWORKS INC.

Invloed van COVID-19:

De eerste effecten van de COVID-19-epidemie werden gezien in de wereldwijde SD-WAN-sector. Er wordt echter verwacht dat de snelheid van virtualisatie en het gebruik van videoconferentietools de expansie van de markt zullen bevorderen. De opkomst van nieuwe bedrijven en de beschikbaarheid van cloud computing-aanbieders kunnen marktleiders bevoordelen en de expansie van de wereldwijde markt versnellen. De behoefte aan SD-WAN zal worden gestimuleerd door de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten om werknemers naadloze connectiviteit en toegang tot gegevens en apps vanaf externe locaties te garanderen.

Koop dit rapport (172 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1896

Segmentatie:

Het is onderverdeeld in diensten en apparaten op basis van component. Door de overschakeling van on-premises beheerde diensten naar cloudmodellen, zal de dienstencategorie naar verwachting de wereldwijde SD-WAN-markt domineren. De diensten kunnen de bedrijfsprestaties verhogen en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlagen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen cloud- en on-premise implementaties. Vanwege de voordelen wordt verwacht dat er veel vraag zal zijn naar de cloud-implementatiestrategie. De vraag naar het segment kan de komende jaren toenemen door cloudmigratie en de komst van cloudgebaseerde apps.

Het segment is onderverdeeld in BFSI, productie, gezondheidszorg, detailhandel, IT & telecommunicatie en andere, afhankelijk van de verticale markt. Het gebruik van internetworking, de overstap naar virtualisatie en het gebruik van technologie om gegevensstromen te beheren kunnen allemaal de vraag doen toenemen. De groei van de markt in de verticale sector kan worden beïnvloed door de inzet van toepassingen en snellere verbindingen in het licht van de veranderende dynamiek van de levering van toepassingen. Aan de andere kant zal de detailhandel naar verwachting nieuwe kansen bieden voor de SD-WAN-sector, omdat deelnemers in deze sector hun operationele en kapitaaluitgaven willen verlagen.

De behoefte aan WAN kan worden gevoed door de vereiste om naadloze connectiviteit te leveren als gevolg van de digitale transformatie van diensten. De ontwikkeling van virtuele paskamers en pop-up winkels om klanten in afgelegen gebieden te bereiken, zal naar verwachting een impact hebben op de vraag in de sector.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-defined-wide-area-network-market-1896

Regionaal inzicht:

Het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Azië-Pacific (APAC), Zuid-Amerika en Noord-Amerika maken allemaal deel uit van de SD-WAN-industrie (Software-Defined Wide Area Network).

Investeringen in geavanceerde netwerkinfrastructuur, plannen voor de implementatie van nieuwe netwerktechnologieën, stijgende behoefte aan bandbreedte en de beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten zijn factoren die de regionale marktvraag stimuleren. De Verenigde Staten en Canada zullen waarschijnlijk de grootste bijdragen leveren aan de regio.

De ontwikkeling van clouddatacenters, IoT-gebruik, de komst van 5G en BYOD zijn allemaal factoren die de vraag naar SD-WAN in de regio waarschijnlijk zullen beïnvloeden. De vraag naar flexibele bedrijfsmodellen zal naar verwachting aanzienlijk toenemen door de snel veranderende aard van de werkplek. De vraag naar routing van toepassingen en netwerkbeleidsbeheer kan worden gedreven door de gecentraliseerde controle van een organisatie over alle interne locaties.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  SD-WAN Market Research Report,Software-Defined Wide Area Network Market Analysis,SD-WAN Market Opportunities,Software-Defined Wide Area Network Market Trend,SD-WAN Industry