header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor test, inspectie en certificatie (TIC) zal tegen 2032 92,75 miljard dollar bereiken met een AGR van 5,60 – Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 10:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Testing Inspection and Certification (TIC) Market Information by Sourcing Type, Service Type and End-User – Forecast till 2030″, zou de Testing Inspection and Certification (TIC) Market kunnen groeien met een snelheid van 5,60 tussen 2022 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 89,68 miljard bedragen.

Marktsynopsis:

Testen, inspecteren en certificeren (TIC) verwijst naar het proces van het verifiëren en valideren van producten, systemen en diensten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke normen en industrievereisten. Het omvat het testen van de kwaliteit, prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van producten, het inspecteren van faciliteiten en processen, en het verstrekken van certificering of accreditatie. TIC-diensten zijn essentieel in verschillende industrieën, waaronder productie, bouw, automobielindustrie, gezondheidszorg, voedsel en dranken en lucht- en ruimtevaart, om ervoor te zorgen dat producten en processen voldoen aan de vereiste normen en voorschriften.

De belangrijkste toepassing van Testen, Inspectie en Certificering (TIC) is het waarborgen van de volksgezondheid en veiligheid, het beschermen van het milieu en het garanderen van eerlijke handelspraktijken. TIC-diensten helpen organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving, aan te tonen dat ze voldoen aan industrienormen, het consumentenvertrouwen te vergroten en risico’s te beperken. Deze diensten omvatten het testen en certificeren van producten, kwaliteitscontrole-inspecties, leveranciersaudits, proces- en systeembeoordelingen en nalevingsverificatie.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1947

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de test-, inspectie- en certificeringsindustrie (TIC) zijn onder andere

  • Bureau Veritas SA
  • SGS Groep
  • Dekra Certificatie GmbH
  • ALS Limited
  • Intertek Group plc
  • ASTM International
  • SAI Global Limited
  • BSI Groep
  • UL LLC
  • MISTRAS Groep Inc.

Industrieel nieuws (mei 2023):

SGS Group heeft een nieuw digitaal platform gelanceerd voor audit- en inspectiediensten op afstand. Het platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI, IoT en cloud computing om virtuele audits en inspecties mogelijk te maken, waardoor de noodzaak voor fysieke aanwezigheid afneemt en de efficiëntie toeneemt. Deze ontwikkeling laat zien dat de industrie digitale transformatie en innovatieve oplossingen toepast om TIC-diensten op afstand te leveren en zo de uitdagingen van de COVID-19 pandemie aan te pakken.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktdrijvende factoren voor de Test, Inspectie en Certificatie (TIC) markt. Ten eerste heeft de toenemende complexiteit van producten en systemen, in combinatie met de wereldwijde uitbreiding van de handel, geleid tot een groeiende vraag naar TIC-diensten om naleving van internationale normen en voorschriften te garanderen. Organisaties moeten aantonen dat hun producten voldoen aan kwaliteits-, veiligheids- en prestatie-eisen om toegang te krijgen tot wereldwijde markten en om te voldoen aan de verwachtingen van klanten. Ten tweede is er door de toenemende aandacht voor consumentenbescherming en risicobeheer behoefte aan onafhankelijke verificatie en certificering. TIC-diensten helpen bij het opbouwen van vertrouwen bij consumenten door de veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van producten en diensten te garanderen. Ten derde creëren de snelle technologische vooruitgang en de opkomst van nieuwe industriële sectoren kansen voor TIC-aanbieders. Naarmate nieuwe technologieën en industrieën zich ontwikkelen, zoals IoT, kunstmatige intelligentie en hernieuwbare energie, is er behoefte aan gespecialiseerde test-, inspectie- en certificeringsdiensten.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Beperkingen in de markt:

Beperkingen op de markt voor Testen, Inspectie en Certificering (TIC) zijn onder andere kostendruk, complexe regelgeving en de behoefte aan geschoolde arbeidskrachten. TIC-diensten kunnen duur zijn, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen, wat de toepassing ervan kan belemmeren. Daarnaast is de regelgeving voortdurend in beweging, met nieuwe standaarden en vereisten die worden geïntroduceerd, wat leidt tot complexiteit en uitdagingen voor organisaties om naleving te garanderen. Bovendien is er een tekort aan geschoolde professionals in de TIC-sector, met name op gespecialiseerde gebieden, wat gevolgen kan hebben voor de levering van hoogwaardige diensten.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor Testen, Inspectie en Certificatie (TIC). De pandemie benadrukte het belang van gezondheids- en veiligheidsnormen, veerkracht van de toeleveringsketen en dienstverlening op afstand. TIC-diensten speelden een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van medische apparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere essentiële producten. De pandemie versnelde ook de invoering van digitale oplossingen in de TIC-sector, zoals virtuele audits en inspecties, om fysieke interacties tot een minimum te beperken en de bedrijfscontinuïteit te handhaven. Na de pandemie-19 zal de vraag naar diensten op het gebied van gezondheid en veiligheid, veerkracht van de toeleveringsketen en duurzaamheid naar verwachting toenemen.

Marktsegmentatie:

  • Naar Sourcing Type – Het sourcingtype in de markt omvat Outsourcing, In-house.
  • Servicetype – Het servicetype op de markt omvat testen, inspecties en certificering.
  • Eindgebruiker – De eindgebruiker in de markt omvat Automotive, Textile, Aerospace, Oil & gas, Petroleum, Food & Beverage.

Regionaal inzicht:

De Europese markt voor TIC-diensten wordt gedreven door de robuuste productiesector in de regio, die strenge tests en certificering van producten vereist. Daarnaast ondersteunt de aanwezigheid van gerenommeerde certificeringsinstanties en brancheverenigingen de groei van de TIC-markt in Europa.

Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor test, inspectie en certificering (TIC). De groeiende productie- en industriële sectoren in de regio, met name in landen als China, India en Japan, stimuleren de vraag naar TIC-diensten. De toename van de internationale handel, in combinatie met een toenemend bewustzijn van kwaliteits- en veiligheidsnormen, heeft geleid tot een grotere behoefte aan testen, inspectie en certificering. Bovendien wordt de groei van de TIC-markt in Azië-Pacific verder gestimuleerd door de focus van de regio op technologische vooruitgang, infrastructuurontwikkeling en hervormingen van de regelgeving.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Testen, Inspectie en Certificatie (TIC) Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/testing-inspection-certification-market-1947

Elk van deze regio’s biedt unieke kansen en uitdagingen voor de test-, inspectie- en certificatiemarkt (TIC). De gevestigde TIC-industrie in Noord-Amerika en de strenge regelgeving creëren een gunstig marktlandschap. Europa’s nadruk op kwaliteitscontrole, duurzaamheid en naleving van de regelgeving stuwt de vraag naar TIC-diensten. De snelle industrialisatie in Azië en de Stille Oceaan, het groeiende consumentenbewustzijn en overheidsinitiatieven voor kwaliteitsverbetering dragen bij aan de groeiende TIC-markt in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Custom Software Development market – Custom Software Development market End Use zal naar verwachting 185,1 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 23,90 ijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Markt voor omgevingsintelligentie op basis van locatie – De markt voor omgevingsintelligentie op basis van locatie zal tegen 2032 naar verwachting groeien met USD 1075,2 miljard, met een CAGR van 21,90 tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

5G System Integration Market – 5G System Integration Market-industrie zal naar verwachting 71,3 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 27,70 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  testing inspection and certification market,testing inspection and certification (tic) market,electric vehicle testing inspection and certification market,china testing inspection and certification market,indonesia testing inspection and certification market,testing inspection and certification market in japan,testing inspection and certification market opportunities,automotive testing inspection and certification market