header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Agile IoT-markt zal 224,06 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 21 y 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de Agile IoT-markt:

De Agile IoT Market is een snelgroeiende markt die naar verwachting zal groeien van 199,90 miljard USD in 2023 tot 224,06 miljard USD in 2032 met een CAGR van 21 tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar slimme apparaten en verbonden producten, evenals de groeiende behoefte aan real-time gegevensanalyse. Met flexibele IoT-oplossingen kunnen bedrijven gegevens verzamelen en analyseren van een breed scala aan apparaten, die gebruikt kunnen worden om de efficiëntie te verbeteren, activiteiten te optimaliseren en betere beslissingen te nemen.

Belangrijkste spelers in de Agile IoT-markt:

Enkele van de belangrijkste spelers in de agile IoT-markt zijn:

  • Cisco Systems
  • IBM
  • Intel
  • Microsoft
  • Oracle
  • SAP
  • PTC
  • Samsung
  • Siemens
  • Telit

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Agile IoT Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 224,06 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

21%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentatie van de Agile IoT-markt:

De Agile IoT-markt kan worden gesegmenteerd per component, connectiviteit, implementatie, organisatiegrootte en verticale markt.

  • Naar component: De agile IoT-markt kan worden onderverdeeld in hardware, software en diensten. Het hardwaresegment omvat sensoren, actuatoren, gateways en routers. Het softwaresegment omvat besturingssystemen, middleware en toepassingen. Het dienstensegment omvat advies, training en ondersteuning.
  • Op basis van connectiviteit: De agile IoT-markt kan worden onderverdeeld in LAN, Wi-Fi, BLE, RF, Li-Fi, ZigBee, LoRa, ZWave en meer.
  • Op basis van inzet: De agile IoT-markt kan worden onderverdeeld in cloud en on-premises. Het cloudsegment zal naar verwachting sneller groeien dan het on-premises segment, omdat cloud computing een aantal voordelen biedt, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.
  • Naar organisatiegrootte: De agile IoT-markt kan worden onderverdeeld in grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en startups. Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, omdat zij de middelen hebben om te investeren in agile IoT-oplossingen.
  • Naar vertical: De agile IoT-markt kan worden onderverdeeld in productie, gezondheidszorg, detailhandel, transport, energie en overige. Het segment productie zal naar verwachting sneller groeien dan de andere segmenten, omdat er een groeiende vraag is naar slimme productieoplossingen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Belangrijkste drijfveren van de Agile IoT-markt:

Er zijn een aantal belangrijke drijfveren die bijdragen aan de groei van de agile IoT-markt. Deze omvatten:

  • De toenemende vraag naar slimme apparaten en verbonden producten: Het aantal slimme apparaten en verbonden producten groeit snel, omdat consumenten en bedrijven steeds meer op zoek zijn naar manieren om hun apparaten te verbinden en gegevens te verzamelen. Dit creëert een vraag naar flexibele IoT-oplossingen die bedrijven kunnen helpen bij het verzamelen en analyseren van gegevens van een breed scala aan apparaten.
  • De groeiende behoefte aan real-time gegevensanalyse: Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar manieren om gegevens in realtime te verzamelen en te analyseren. Dit komt omdat realtime gegevens kunnen worden gebruikt om de efficiëntie te verbeteren, activiteiten te optimaliseren en betere beslissingen te nemen. Agile IoT-oplossingen kunnen bedrijven helpen om gegevens in realtime te verzamelen en te analyseren, wat hen een concurrentievoordeel kan opleveren.
  • De opkomst van cloud computing: Cloud computing wordt steeds populairder, omdat het bedrijven een aantal voordelen biedt, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Agile IoT-oplossingen kunnen worden ingezet in de cloud, waardoor ze schaalbaarder en flexibeler zijn.
  • De ontwikkeling van nieuwe technologieën: De ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals 5G, draagt ook bij aan de groei van de agile IoT-markt. Dankzij 5G kunnen bedrijven een groter aantal apparaten met elkaar verbinden en gegevens met hogere snelheden verzamelen. Hierdoor kunnen bedrijven meer gegevens verzamelen en analyseren, die gebruikt kunnen worden om hun activiteiten te verbeteren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Agile IoT Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/agile-iot-market-3406

Regionale analyse van de Agile IoT-markt:

De Agile IoT-markt is verspreid over een aantal regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De groei van de agile IoT-markt in Noord-Amerika wordt gedreven door de toenemende toepassing van slimme apparaten en verbonden producten, evenals de groeiende behoefte aan real-time data analytics. De groei van de agile IoT-markt in Europa wordt gedreven door de toenemende vraag naar slimme steden en slimme transportoplossingen. De groei van de agile IoT-markt in Azië-Pacific wordt gedreven door de groeiende vraag naar slimme productie- en slimme zorgoplossingen.

Gerelateerde rapporten:

Mobile Security Market Share naar schatting 20,372 miljard dollar in 2032

Markt voor webfiltering zal naar verwachting USD 9,06 miljard bereiken in 2030

Firewall-as-a-Service-markt: naar schatting 4,16 miljard dollar in 2030

IoT Monetization-markt zal naar verwachting 1839,37 miljard dollar bereiken in 2030

De markt voor slimme sensoren zal naar verwachting 190,74 miljard dollar bereiken in 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Agile IoT Market,Agile IoT Market Size,Agile IoT Market Share,Agile IoT Market Trends,Agile IoT Market Insights,Agile IoT Market Growth,Agile IoT Market Research,Agile IoT Market Report,Agile IoT Market Demand