header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Extended Reality (XR) markt zal 457,06 miljard dollar bereiken, met een AGR van 58,2 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 9:00 PM ET

Overzicht:

De wereldwijde Extended Reality (XR) markt zal naar verwachting groeien van 18,4 miljard dollar in 2022 tot 457,06 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 58,2 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De groei van de XR-markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de toenemende vraag naar meeslepende ervaringen, de ontwikkeling van meer betaalbare en toegankelijke XR-apparaten en de groeiende populariteit van XR in onderwijs en training.

Extended reality (XR) is een snelgroeiende technologie die virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) omvat. XR wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, onderwijs, productie en entertainment.

Belangrijkste spelers in de XR-markt

Enkele van de belangrijkste spelers in de XR-markt zijn:

  • Dassault Systèmes
  • Qualcomm
  • Google
  • Microsoft
  • Magic Leap
  • Varjo
  • HTC
  • Sony
  • Apple

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Extended Reality (XR) Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

457,06 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

58.2%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Segmentatie van de XR-markt

De XR-markt is onderverdeeld naar type, componenten, eindgebruikers en regio.

Per type is de markt onderverdeeld in mobiele XR en PC-tethered XR. Mobiele XR is het snelst groeiende segment door de toenemende populariteit van smartphones en tablets.

Per component is de markt onderverdeeld in software, hardware en diensten. Het softwaresegment is het grootste segment vanwege de grote vraag naar XR-ontwikkeltools en -platforms.

Naar eindgebruikers is de markt onderverdeeld in gezondheidszorg, media, industrie, productie, detailhandel en e-commerce, en transport. De gezondheidszorg is het grootste segment vanwege het toenemende gebruik van XR in medische opleidingen en chirurgie.

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika is de grootste markt voor XR, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal naar verwachting de XR-markt domineren tijdens de prognoseperiode. De regio is de thuisbasis van een groot aantal XR-bedrijven, zoals Microsoft, Google en Sony. Daarnaast heeft de regio een sterke economie en een hoog besteedbaar inkomen, wat de adoptie van XR stimuleert.

Europa is een andere belangrijke markt voor XR. De regio is sterk gericht op innovatie en herbergt een aantal toonaangevende onderzoeksinstellingen. Daarnaast investeert de Europese Unie veel in XR, wat de marktgroei naar verwachting zal stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Extended Reality (XR) Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/extended-reality-market-8552

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor XR zijn. De regio heeft een grote en groeiende bevolking en er is een groeiende interesse in XR in landen als China, India en Japan. Daarnaast heeft de regio een aantal opkomende economieën, wat kansen biedt voor XR-bedrijven.

De rest van de wereld zal naar verwachting een gematigde groei doormaken in de markt voor XR. Deze regio omvat landen als Brazilië, Mexico en Zuid-Afrika. Deze landen hebben een groeiende economie en een jonge bevolking, wat de adoptie van XR stimuleert.

Gerelateerde rapporten:

Private LTE-markt zal naar verwachting 19.252,4 miljoen dollar bereiken in 2032

Containers as a Service-markt zal naar verwachting 17,4 miljard dollar bereiken in 2030

Hetmarktaandeel vanAutomation as a Service zal naar verwachting 19,35 miljard dollar bedragen tegen 2032

Video Management Software Markt zal 53,1 miljard USD bereiken met een AGR van 19,82 in 2030

Hetmarktaandeel vanmassameldingssystemen zal naar schatting 45,95 miljard dollar bedragen in 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Extended Reality (XR) Market,Extended Reality (XR) Market Size,Extended Reality (XR) Market Share,Extended Reality (XR) Market Ttrends,Extended Reality (XR) Market Insights,Extended Reality (XR) Market Growth,Extended Reality (XR) Market Demand,Extended Reality (XR) Market Research