header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Platform as a Service (PaaS) markt zal naar verwachting 290,2 miljard dollar bereiken met een CAGR van 21,16 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 20, 2023 9:00 PM ET

Platform-as-a-Service (PaaS) Marktoverzicht:

Volgens de analyse van MRFR zal de Platform as a Service-markt naar verwachting een CAGR van 21,16 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 290,2 miljard in 2030.

Platform as a Service (PaaS) is een cloud computing servicemodel dat een platform biedt voor ontwikkelaars om hun applicaties te ontwikkelen, uit te voeren en te beheren. PaaS biedt een set tools en infrastructuur die ontwikkelaars kunnen gebruiken om applicaties te bouwen en te implementeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de onderliggende hardware of software.

De PaaS-markt groeit snel, gedreven door de toenemende vraag naar cloudgebaseerde toepassingen. PaaS biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontwikkeling op locatie, waaronder

  • Kostenbesparingen: PaaS-providers rekenen meestal een abonnementsbijdrage, die aanzienlijk lager kan zijn dan de kosten voor de aankoop en het onderhoud van de onderliggende hardware en software.
  • Snelheid: PaaS kan ontwikkelaars helpen om hun applicaties sneller op de markt te brengen, door een vooraf geconfigureerde omgeving te bieden die klaar is voor gebruik.
  • Schaalbaarheid: PaaS kan naar behoefte op- of afgeschaald worden, wat kan helpen om kosten te besparen en prestaties te verbeteren.

Marktspelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de PaaS-markt zijn:

  • Amazon Web Services (AWS)
  • Microsoft Azure
  • Google Cloud Platform (GCP)
  • Salesforce
  • Red Hat
  • IBM
  • Oracle
  • SAP
  • Apprenda

Klik hier voor een voorbeeldrapport

Omvang van het rapport – Platform-as-a-Service-markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2030

290,2 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2030

21.16%

Basisjaar

2023

Prognose

2023-2030

Segmentatie van de markt:

De PaaS-markt wordt gesegmenteerd per component, bedrijfsgrootte, eindgebruiker en regio.

Naar component: De PaaS-markt is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Oplossingen omvatten ontwikkelomgevingen, runtime-omgevingen en middleware. Diensten omvatten training, consulting en ondersteuning.

Naar bedrijfsgrootte: De PaaS-markt is onderverdeeld in kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Naar eindgebruiker: De PaaS-markt is onderverdeeld in BFSI, IT & telecom, retail & e-commerce, gezondheidszorg, transport & logistiek, reizen & horeca, en anderen.

Per regio: De PaaS-markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Marktdrivers en trends:

De groei van de PaaS-markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder:

  • De toenemende vraag naar cloudgebaseerde toepassingen: Toepassingen in de cloud worden steeds populairder, omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele toepassingen op locatie. PaaS biedt een platform voor ontwikkelaars om cloud-gebaseerde applicaties te bouwen en te implementeren.
  • De groeiende populariteit van mobiele applicaties: Mobiele applicaties worden steeds populairder en PaaS kan ontwikkelaars helpen om mobiele applicaties eenvoudiger te bouwen en in te zetten.
  • De toenemende vraag naar flexibiliteit: Bedrijven eisen steeds meer wendbaarheid en flexibiliteit van hun IT-infrastructuur. PaaS kan bedrijven helpen dit te bereiken door een platform te bieden dat gemakkelijk kan worden geschaald en aangepast.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Platform as a Service-markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/platform-as-a-service-market-1900

Marktvooruitzichten:

De groei van de markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar cloud-gebaseerde applicaties, de groeiende populariteit van mobiele applicaties en de toenemende vraag naar flexibiliteit.

De PaaS-markt zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika en Europa. Er wordt echter verwacht dat Azië-Pacific de snelst groeiende regio zal zijn tijdens de prognoseperiode.

De PaaS-markt is een snelgroeiende markt die gedreven wordt door een aantal factoren. Verwacht wordt dat de markt de komende jaren zal blijven groeien en dat de toonaangevende spelers in de markt zullen blijven investeren in innovatie en groei.

Gerelateerde rapporten:

Diameter Signaling Market To Reach USD 3.455 Billion at a 8.20 AGR by 2032

Ultrabreedbandmarkt zal tegen 2030 USD 4,717 miljard bereiken met een AGR van 21,60

Network Function Virtualization-markt: 42,85 miljard dollar met 22,90 AGR in 2032

Smart Grid Networking-markt zal USD 37,76 miljard bereiken met een AGR van 16,26 tegen 2032

De markt voor netwerkautomatisering zal 106,97 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 10,05 in 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Platform as a Service Market,Platform as a Service Market Share,Platform as a Service Market Trends,Platform as a Service Market Insights,Platform as a Service Market Growth,Platform as a Service Market Demand,Platform as a Service Market Report,Platform as a Service Market Size