header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Device-as-a-Service-markt zal groeien met een CAGR van 25,7 tussen 2022 en 2030 en zal in 2030 ongeveer 425,6 miljard USD bereiken

Jul 20, 2023 7:00 PM ET

Marktsynopsis:

De Device as a Service (DaaS)-markt heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt en heeft de manier veranderd waarop bedrijven en consumenten hun technologische apparaten aanschaffen en beheren. DaaS verwijst naar een allesomvattende oplossing die hardware, software en diensten in één pakket combineert en eindgebruikers een probleemloze ervaring biedt. Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de DaaS-markt is de toenemende vraag naar kosteneffectieve en flexibele technologieoplossingen. Door te kiezen voor DaaS kunnen organisaties de last van kapitaalinvesteringen elimineren en profiteren van de voordelen van schaalbaarheid, regelmatige updates en voortdurende technische ondersteuning. De Device as a Service-markt zou tussen 2022 en 2030 met 25,7 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 425,6 miljard dollar bedragen.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Device as a Service-sector zijn onder andere

  • HP Development Company, L.P
  • Microsoft Corporation
  • Dell Inc.
  • Amazon Web Services Inc.
  • Lenovo
  • Citrix-systemen, Inc.
  • Plantronics, Inc.
  • CompuCom Systems, Inc,
  • Capgemini
  • SHI International Corp.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4486

Omvang van het rapport – Device as a Service-markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

425,6 miljard dollar

CAGR in 2022-2030

25.7%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030


Segmentatie van de markt:

Naar component:

De componenten in de markt omvatten hardware, oplossingen en diensten

Hardware:

In hardware bestaat het segment uit desktopcomputers, laptops, printers en anderen

Diensten:

In diensten bestaat het segment uit professionele en beheerde diensten

Organisatiegrootte:

Per organisatiegrootte, het segment omvat grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen

Naar bedrijfstak:

Per bedrijfstak, het segment omvat IT & Telecom, BFSI, Gezondheidszorg, Detailhandel, Overheid, Onderwijs, Productie en anderen

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4486

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De drijvende factor achter het succes van de strategie van TechTech is de groeiende vraag naar gepersonaliseerde en probleemloze technologische oplossingen. Zowel bedrijven als consumenten zijn op zoek naar gestroomlijnde processen die gemak en efficiëntie bieden. De aanpak van TechTech sluit aan op deze vraag door DaaS-pakketten op maat te leveren, in te spelen op specifieke behoeften en flexibele betalingsopties te bieden. Deze klantgerichte aanpak heeft een goede weerklank gevonden in de markt, wat heeft geleid tot een toename van het gebruik van TechTech’s diensten en heeft bijgedragen aan hun groei en marktaandeel.

Beperkingen in de markt:

Een van de beperkende factoren die aandacht verdienen in de DaaS-markt is het potentieel voor risico’s op het gebied van gegevensbeveiliging en zorgen over de privacy. Omdat organisaties en individuen sterk afhankelijk zijn van technologische apparaten en diensten, wordt de bescherming van gevoelige gegevens cruciaal. De overdracht van gegevens en de afhankelijkheid van derde partijen in het DaaS-model kunnen leiden tot bezorgdheid over datalekken en ongeautoriseerde toegang. Het is essentieel voor DaaS-aanbieders om prioriteit te geven aan robuuste beveiligingsmaatregelen, gegevensversleuteling en naleving van de regelgeving voor gegevensbescherming om deze zorgen weg te nemen en vertrouwen op te bouwen bij hun klanten.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/device-as-a-service-market-4486

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de DaaS-markt, zowel wat betreft uitdagingen als kansen. De plotselinge verschuiving naar werken op afstand en online leren heeft de vraag naar apparaten en technologische oplossingen aanzienlijk vergroot. Toen organisaties en individuen zich moesten aanpassen aan de nieuwe situatie, kwam de DaaS-markt naar voren als een reddingslijn die essentiële hardware, software en ondersteunende diensten leverde. De pandemie versnelde de adoptie van DaaS en benadrukte de voordelen zoals apparaatbeheer op afstand, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. Na de pandemie zal de DaaS-markt naar verwachting blijven groeien, gedreven door de groeiende behoefte aan flexibele en schaalbare technologische oplossingen.

In het post-COVID-scenario zal er waarschijnlijk meer nadruk komen te liggen op de integratie van geavanceerde technologieën in DaaS-aanbiedingen. De toegenomen afhankelijkheid van werken op afstand en digitale samenwerking heeft het belang van tools als kunstmatige intelligentie, cloud computing en cyberbeveiliging benadrukt. DaaS-aanbieders zullen zich moeten aanpassen aan deze veranderende eisen en uitgebreide oplossingen moeten bieden die inspelen op de uitdagingen van een post-pandemische wereld. Bovendien zullen DaaS-aanbieders, nu bedrijven en consumenten voorzichtiger worden wat betreft gegevensprivacy, hun beveiligingsmaatregelen moeten versterken en de naleving van strenge regelgeving moeten garanderen.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4486

Regionaal inzicht:

De DaaS-markt is in verschillende regio’s aanzienlijk gegroeid. Noord-Amerika neemt een prominente positie in op de markt, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en een grote vraag naar geavanceerde apparaten en diensten. Europa heeft zich ook ontpopt als een belangrijke markt door de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen en digitale transformatie-initiatieven. In de regio Azië-Pacific maken landen als China, Japan en India een snelle groei door in de DaaS-markt, aangewakkerd door een grote bevolking en een groeiende focus op de ontwikkeling van technologie-infrastructuur. Deze landen omarmen DaaS als een middel om de operationele efficiëntie te verbeteren, de aanloopkosten te verlagen en toegang tot de nieuwste technologie te garanderen. De regio Azië-Pacific biedt een enorm groeipotentieel voor DaaS-leveranciers, gezien de groeiende consumentenbasis en de toenemende adoptie van digitale oplossingen in verschillende sectoren.

Gerelateerde artikelen:

Core HR Software Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Eindgebruikerservaring monitoring marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Application Delivery Network-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Device as a Service Market,Global Device as a Service Market,Device as a Service Market Size,Device as a Service Market Share,Device as a Service Market Demand,Device as a Service Market Scope,Device as a Service Market Analysis