header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beveiligingsonderzoeken van luchtvracht wordt gedreven door een snel toenemende nadruk op het verbeteren van de beveiliging van de luchtvaart en het voorkomen van potentiële bedreigingen, met een gezonde CAGR van 6 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 21, 2023 10:00 AM ET

Inzichten in de markt voor beveiligingsonderzoeken voor luchtvracht

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor beveiligingsonderzoeken van luchtvracht naar verwachting een CAGR van 6 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1,4 miljard in 2030.

Air Cargo Security Screening Market

De markt voor beveiligingsonderzoeken van luchtvracht verwijst naar de industrie die betrokken is bij het screenen en inspecteren van luchtvrachtzendingen om ervoor te zorgen dat de beveiligingsvoorschriften worden nageleefd en om potentiële bedreigingen of gevaarlijke items op te sporen. De markt omvat technologieën, apparatuur en diensten die worden gebruikt voor het screenen van vracht, zoals röntgenscanners, detectoren voor explosievensporen en speurhonden, evenals de implementatie van beveiligingsprotocollen en -procedures. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor beveiligingsonderzoeken van luchtvracht. Door de verstoring van de wereldwijde toeleveringsketens en de toegenomen vraag naar medische benodigdheden en essentiële goederen, is het volume van luchtvrachtzendingen sterk toegenomen. Dit heeft een zware wissel getrokken op de bestaande infrastructuur en middelen voor beveiligingsonderzoeken, waardoor aanpassingen en verbeteringen nodig zijn om de grotere vrachtstroom aan te kunnen. Daarnaast heeft de pandemie geleid tot nieuwe beveiligingsuitdagingen, zoals de noodzaak om medische vracht te screenen op vervalste of ondermaatse voorraden. De implementatie van sociale afstandsmaatregelen en gezondheidsprotocollen heeft ook invloed gehad op de operationele efficiëntie en doorvoer van vrachtscreeningprocessen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1272

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door de aanwezigheid van grote luchthavens en een hoog volume aan luchtvrachtverkeer. Europa heeft ook een sterke marktaanwezigheid, met landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die zich richten op strenge veiligheidsmaatregelen. Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt, aangewakkerd door de uitbreiding van e-commerce en toenemende luchtvrachtvolumes. In het Midden-Oosten en Afrika wordt meer geïnvesteerd in luchtvrachtinfrastructuur en beveiligingstechnologieën, dankzij de groeiende handel en het toerisme. Latijns-Amerika heeft een kleiner marktaandeel, maar landen als Brazilië en Mexico doen inspanningen om de capaciteit voor luchtvrachtbeveiliging te verbeteren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor beveiligingsonderzoeken van luchtvracht is onderverdeeld in vrachttype en systeem

Op vrachttype: Zware vracht, gevaarlijke goederen, levende dieren, menselijke resten en anderen

Op systeem: Röntgenstralen, explosievendetectiesysteem (EDS) en explosievensporendetectie (ETD)

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-cargo-security-screening-market-1272

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn 3DX-RAY (Verenigd Koninkrijk), Astrophysics Inc. (Verenigde Staten), Autoclear, LLC (Verenigde Staten), IDEMIA (Frankrijk), L3Harris Technologies Inc.), Leidos (V.S.), Nuctech Company Limited (China), Rapiscan Systems (V.S.), Smiths Detection Inc. (V.S.) en Teledyne e2v (V.K.), en anderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Air Cargo Market Research Report Information per Type (Luchtvracht en Luchtpost), Service (Expres en Normaal), Bestemming (Binnenlands en Internationaal), Eindgebruiker (Detailhandel, Voedsel en Dranken, Farmaceutische Producten en Gezondheidszorg, Consumentenelektronica, Auto’s en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportVrachtvervoersmarkt Informatie per Vrachttype (Containervracht, Bulklading, Algemene Vracht en Vloeibare Vracht), Eindgebruiker Industrie (Voedsel, Industrie, Olie, Ertsen en Elektrische Elektronica), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Air Cargo Security Screening Market