header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geuren groeit snel met enorme toepassingsmogelijkheden & kansen tegen 2023-2030

Jul 21, 2023 11:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde geurmarkt naar verwachting een CAGR van 5,30 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 18,80 miljard USD in 2030.

De Wereldwijde Geurmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van verschillende soorten geuren. Geuren zijn stoffen of mengsels die worden gebruikt om verschillende producten een aangename geur te geven, zoals parfums, colognes, bodysprays, deodorants en geurkaarsen.

De markt wordt gedreven door factoren zoals veranderende consumentenvoorkeuren, een stijgend besteedbaar inkomen en een toenemende focus op persoonlijke verzorging en hygiëne. Geuren worden beschouwd als een luxeartikel en worden vaak geassocieerd met het verbeteren van iemands persoonlijkheid, humeur en algeheel welzijn.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde geurenmarkt. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, waaronder grondstoffentekorten, productievertragingen en transportbeperkingen. Fabrikanten van geuren werden geconfronteerd met problemen bij het verkrijgen van ingrediënten en verpakkingsmaterialen, wat leidde tot productievertragingen en knelpunten in de toeleveringsketen.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4689

Fragrance Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • International Flavors & Fragrances Inc.
  • Sensient Technologies Corporation (VS.)
  • Givaudan SA
  • Symrise AG
  • Firmenich International S.A.
  • MANE FILS SA
  • Takasago Bedrijf

Markt Segmentatie

De Wereldwijde Geurmarkt is onderverdeeld in type, groep en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in natuurlijk en synthetisch.

Op basis van de groep is de markt onderverdeeld in vrouwen, mannen en uniseks.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in parfums, fijne geuren, essentiële oliën & aromatherapie, haarverzorging en zeep.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fragrance-market-4689

Regionale analyse

Europa wordt beschouwd als de grootste regio in de wereldmarkt voor geuren. Verschillende Europese landen, zoals Frankrijk, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, staan bekend om hun rijke erfgoed op het gebied van parfumerie en hebben een aanzienlijke invloed op de wereldwijde parfummarkt.

Frankrijk, met name de stad Grasse, staat bekend als de parfumhoofdstad van de wereld en is de thuisbasis van veel prestigieuze parfumhuizen. Franse parfums en luxe parfums hebben wereldwijd een sterke reputatie vanwege hun kwaliteit, vakmanschap en verfijning. De expertise van de regio in het creëren van parfums, in combinatie met de historische betekenis, draagt bij aan de dominantie op de wereldmarkt.

Duitsland heeft een gevestigde parfumindustrie en staat bekend om zijn brede assortiment massaproducten. Duitse bedrijven staan bekend om hun innovatie, efficiëntie en vermogen om tegemoet te komen aan uiteenlopende consumentenvoorkeuren. Het land is ook een belangrijke exporteur van geuren en levert producten aan verschillende regio’s over de hele wereld.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor luxe parfums: Informatie per producttype (parfum, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne en andere), per eindgebruiker (mannen, vrouwen en uniseks), per distributiekanaal (winkels en niet-winkels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportParfum en Geuren Marktinformatie per producttype (Eau De Parfum, Eau De Toilette, Eau De Cologne, Eau Fraiche en andere), ingrediënt (natuurlijk en synthetisch), categorie (mannen, vrouwen en uniseks), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Fragrance Market,Fragrance Market Size,Fragrance Market Share,Fragrance Market Demand,Fragrance Market Trends,Fragrance Market Growth,Fragrance Market Analysis,Fragrance Industry,Fragrance Market Research Report,Fragrance