header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-dodende wapens zal tegen 2028 USD 5,65 miljard bereiken, met een AGR van 8,2. Ook de niet-dodende oplossingen zullen vooruitgaan.

Jul 21, 2023 11:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor niet-dodelijke wapens naar verwachting een CAGR van ~8,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 5,65 miljard in 2028.

De markt voor niet-dodelijke wapens verwijst naar de industrie die wapens en uitrusting produceert en levert die ontworpen zijn om individuen of groepen uit te schakelen, af te schrikken of onder controle te houden zonder dodelijk letsel te veroorzaken. Niet-dodelijke wapens omvatten een reeks apparaten zoals rubberen kogels, traangas, verdovingsgeweren, tasers en akoestische wapens.

De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt van niet-dodelijke wapens. Enerzijds leidde de toegenomen aandacht voor openbare veiligheid en wetshandhaving tijdens de pandemie tot een stijging van de vraag naar niet-dodelijke wapens om de sociale orde te handhaven en lockdown-maatregelen af te dwingen. Aan de andere kant beïnvloedden de verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens en productieactiviteiten de productie en distributie van niet-dodelijke wapens, wat leidde tot vertragingen en tekorten in bepaalde regio’s.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1353

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Amtec Less-Lethal Systems Inc (VS), United Tactical Systems LLC (VS), Lamperd Less Lethal Inc (Canada), Armament Systems & Procedures Inc (VS), Nonlethal Technologies Inc (VS), Axon Enterprise Inc (VS), Mission Less Lethal Technologies (VS), Combined Systems Inc (VS), FN Herstal S.A. (België) en Condor Non-Lethal Technologies (Brazilië).

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor niet-dodelijke wapens is onderverdeeld in Eindgebruiker, Producttypen en Technologie

Eindgebruiker: Militair en ordehandhaving

Naar producttypes: Direct contact wapens en gerichte energie wapens

Technologie: Elektromagnetisch, mechanisch, kinetisch en chemicaliën.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door de sterke aanwezigheid van wetshandhavingsinstanties en de focus op het waarborgen van de openbare veiligheid. Europa volgt op de voet, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die investeren in niet-dodelijke wapensystemen voor crowd control en oproerbeheersing.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-lethal-weapons-market-1353

In de regio Azië-Pacific neemt de vraag naar niet-dodelijke wapens toe als gevolg van de toenemende verstedelijking en de behoefte aan effectieve oplossingen voor wetshandhaving. De regio Midden-Oosten en Afrika is ook een opmerkelijke markt, waar overheden investeren in niet-dodelijke wapens voor grenscontrole en terrorismebestrijding. Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei laten zien, gedreven door de toenemende bezorgdheid over de openbare veiligheid en misdaadcijfers in sommige landen.

Gerelateerde rapporten:

Submarine Market Research Report Information By Type (Nuclear Powered Submarine, Diesel Electric Submarine, Ballistic Missile Submarine), by Application (Surveillance, Combat, Marine Environmental Monitoring, Detection of Oil Resources, Scientific Research, Others), by Platform (Military, Commercial), And By Reg

OnderzoeksrapportCounter UAS Market Information Per Methode (Detectie en Interdictie), Per Platform (Handheld, UAV, en Grondbasis), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Non-Lethal Weapons Market,Non-Lethal Weapons Industry,Global Non-Lethal Weapons Market,Non-Lethal Self Defense Weapons