header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ruimtevaartrobotica wordt gedreven door een snel groeiende vraag naar onderhoud van satellieten in de omloopbaan, met een gezonde CAGR van 8,98 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 21, 2023 10:00 AM ET

Inzicht in de markt voor ruimtevaartrobotica

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor ruimte-robotica naar verwachting een CAGR van 8,98% registreren tussen 2022 en 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 465 miljard in 2030.

Space Robotics Market

De ruimteroboticamarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij het ontwerp, de ontwikkeling en de inzet van robotsystemen en -technologieën voor gebruik bij ruimteverkenning en -operaties. Ruimterobots zijn ontworpen om een reeks taken uit te voeren, waaronder onderhoud en reparatie van satellieten, verkenning van hemellichamen en wetenschappelijk onderzoek. Deze robots zijn uitgerust met geavanceerde sensoren, manipulatoren en mobiliteitssystemen om in de extreme omstandigheden van de ruimte te kunnen werken. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor ruimterobots. Aan de ene kant heeft de pandemie de toeleveringsketens, productieprocessen en tijdschema’s van projecten verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en inzet van ruimterobotsystemen. Reisbeperkingen en sociale distantiëringsmaatregelen hebben ook het vermogen om ruimtemissies uit te voeren en samen te werken aan internationale ruimteprojecten aangetast.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8555

De pandemie heeft echter ook het belang van robotsystemen bij ruimteverkenning en -operaties onderstreept. De behoefte aan autonome en op afstand bestuurde robots is toegenomen om de menselijke aanwezigheid te minimaliseren en de continuïteit van ruimtemissies te waarborgen tijdens perioden van beperkte toegang. De pandemie heeft de ontwikkeling en toepassing van robottechnologieën versneld voor taken als satellietonderhoud en -reparatie, waardoor de afhankelijkheid van menselijke astronauten afneemt.

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een dominante positie in de markt vanwege de robuuste ruimtevaartindustrie en de ruimteverkenningsmissies van de NASA. Europa heeft ook een sterke marktaanwezigheid, met landen als Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ruimterobotica. Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt, aangedreven door landen als China en India, die ambitieuze ruimteverkenningsprogramma’s hebben en investeren in geavanceerde robottechnologieën. De regio Midden-Oosten en Afrika is geleidelijk aan het opkomen op de markt voor ruimterobotica, met landen als de Verenigde Arabische Emiraten die vooruitgang boeken op het gebied van ruimtemissies. Latijns-Amerika heeft een kleiner marktaandeel, maar landen als Brazilië verkennen ook mogelijkheden in ruimterobotica door middel van partnerschappen en samenwerkingsverbanden.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor ruimterobotica is onderverdeeld in oplossingen en eindgebruikers

Naar oplossing: Producten en diensten

Eindgebruiker: Overheid en commercieel

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/space-robotics-market-8555

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Altius Space Machines (VS), Astrobotic Technology (VS), Effective Space Solutions Ltd (VK), Honeybee Robotics (VK), Ispace (Japan), Maxar Technologies (VS), Metecs (VS), Motiv Space Systems Inc (VS), Northrop Grumman Corporation (VS) en Olis Robotics (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Doppler Radar Market Research Report per Type (Pulse Doppler Radar, Ground Based Doppler Radar, Naval Doppler Radar, Air Borne Doppler Radar), per Technologie (Coherent Pulsed, Continuous Wave, Frequency Modulation), per Eindgebruiker (Ruimtevaart, Marine, Luchtvaart, Militaire Defensie), en Regio – Wereldwijde voorspelling tot 2030

3D Radar Market Research Report Information per platform (grond-, lucht- en scheepvaartplatform), frequentieband (C/S/X-band, E/F-band, L-band en andere), bereik (lange afstand, middellange afstand en korte afstand) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Space Robotics Market