header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vluchtsimulatoren zal tegen 2030 USD 6,15 miljard overschrijden met een AGR van 6,89 en zal luchtvaarttraining naar nieuwe hoogten brengen

Jul 21, 2023 9:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren naar verwachting een CAGR van ~6,89rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 6,15 miljard vertegenwoordigen.

De vluchtsimulatormarkt verwijst naar de industrie die vluchtsimulatiesystemen en -software ontwikkelt en levert die worden gebruikt voor piloottraining, onderzoek en amusementsdoeleinden. Deze simulatoren bieden een realistische ervaring van het vliegen met een vliegtuig, waardoor piloten hun vaardigheden kunnen oefenen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke invloed op de markt voor vluchtsimulatoren. Met reisbeperkingen en minder vliegreizen daalde de vraag naar pilotentraining en het gebruik van simulators. Vliegscholen en luchtvaartmaatschappijen werden geconfronteerd met financiële uitdagingen, wat leidde tot een afname in nieuwe simulatorbestellingen en upgrades. De markt zag echter ook een verschuiving naar virtuele trainingsoplossingen en trainingsoplossingen op afstand, omdat de behoefte aan sociale afstand en veiligheidsmaatregelen toenam. Dit leidde tot een toenemende toepassing van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) technologieën in vluchtsimulatie, waardoor piloten op afstand kunnen trainen en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Nu de luchtvaartindustrie geleidelijk herstelt van de pandemie, zal de vluchtsimulatiemarkt naar verwachting weer aantrekken, gedreven door de behoefte aan pilotentraining en de modernisering van bestaande simulatoren om te voldoen aan de veranderende luchtvaartnormen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7146

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn L3Harris Technologies Inc. (VS), Advanced Rotorcraft Technology Inc. (VS), FRASCA International Inc. (VS), CAE Inc. (Zwitserland), Lockheed Martin Corporation (VS), Boeing (VS), FlightSafety International (VS), Thales Group (Frankrijk), United Technologies Corporation (UTC) (VS) en TRU Simulation Training Inc. (VS).

Marktsegmentatie

De wereldwijde vluchtsimulatormarkt is onderverdeeld in platform, vliegtuigtype en simulatortype

Op platform: Commerciële luchtvaart en militaire luchtvaart

Vliegtuigtype: Vliegtuigen met vaste vleugels, draaivleugelvliegtuigen en UAV

Op Simulatortype: Live simulatie en virtuele simulatie

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt door de aanwezigheid van grote vluchtsimulatorfabrikanten en een sterke luchtvaartindustrie. Europa volgt op de voet, gedreven door de vraag naar pilotentraining en de aanwezigheid van gerenommeerde luchtvaartbedrijven. Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door vanwege de uitbreiding van de luchtvaartsector en de opkomst van low-cost luchtvaartmaatschappijen.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-simulator-market-7146

De regio Midden-Oosten en Afrika laat ook groei zien, gedreven door de toenemende investeringen in luchtvaartinfrastructuur en opleidingsprogramma’s voor piloten. Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei vertonen, ondersteund door de groeiende markt voor vliegreizen en de behoefte aan de ontwikkeling van pilotenvaardigheden.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport over demarkt voor slaapcabines op luchthavens per producttype (eenpersoonsgebruik en gedeelde gebruik), verblijfsduur (minder dan 2 uur en meer dan 2 uur), type luchthaven (internationaal en binnenlands) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika)-Voorspelling tot 2030.

Inflight Shopping Market Research Report Information Per Vliegtuigklasse (Eerste Klasse, Business Klasse, Premium Economy Klasse en Economy Klasse), Per Carrier Type (Full- Service en Low-Cost), Per Shopping Type (Reisbenodigdheden, Accessoires, Schoonheid en Verzorging, Kinderen, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flight Simulator Market,Flight Simulator Industry,Global Flight Simulator Market,Flight Simulator Market Size,Flight Simulator Market Share,Flight Simulator 2020,Microsoft Flight Simulator