header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marineradar markt wordt gedreven door een snel toenemende internationale handel met een gezonde CAGR van 6,89 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Jul 21, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor maritieme radars naar verwachting een CAGR van 6,89rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 4,89 miljard vertegenwoordigen.

Marine Radar Market

De markt voor maritieme radars verwijst naar de industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en inzet van radarsystemen voor maritieme navigatie en bewaking. Maritieme radars gebruiken radiogolven om objecten zoals andere schepen, landformaties en navigatiegevaren te detecteren en te volgen, waardoor ze essentiële informatie leveren voor veilige navigatie en situationeel bewustzijn op zee. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de maritieme radarmarkt. Aan de ene kant heeft de pandemie wereldwijde toeleveringsketens, productieprocessen en tijdschema’s voor projecten verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering van maritieme radarsystemen. Daarnaast heeft de economische neergang als gevolg van de pandemie de scheepvaart en maritieme industrie beïnvloed, wat heeft geleid tot een verminderde vraag naar nieuwe radarinstallaties en upgrades. De pandemie heeft echter ook het belang van maritieme veiligheid en beveiliging benadrukt. De behoefte aan efficiënte navigatiesystemen en mogelijkheden om schepen te volgen is in tijden van crisis nog belangrijker geworden.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7357

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk aandeel in de markt vanwege de uitgestrekte kustlijn en de actieve maritieme industrie. Europa heeft ook een sterke marktaanwezigheid, gedreven door landen met grote scheepvaartsectoren zoals Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Azië-Pacific kent een snelle groei in de maritieme radar markt, aangewakkerd door de toenemende maritieme handel en de ontwikkeling van havens en kustinfrastructuur. De regio Midden-Oosten en Afrika is getuige van groei in de markt vanwege de strategische ligging voor internationale scheepvaartroutes en investeringen in maritieme bewakingssystemen. Latijns-Amerika heeft een kleiner marktaandeel maar kent een toenemende toepassing van maritieme radartechnologieën, vooral in landen met aanzienlijke visserij- en scheepvaartactiviteiten.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor maritieme radars is onderverdeeld in type en toepassing

Naar type: S Band en X Band

Naar toepassing: Vissersvaartuig, Koopvaardij, Militaire Marine en Recreatievaartuig

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/marine-radar-market-7357

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Lockheed Martin Corporation (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), FURUNO ELECTRIC CO.LTD. (Japan), Raytheon Company (VS), Saab AB (Zweden), BAE Systems (VK), Garmin Ltd (VS), FLIR Systems, Inc (VS) en Kongsberg Group (Zweden) en Alphatron Marine B.V. (Nederland).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Doppler Radar Market Research Report per Type (Pulse Doppler Radar, Ground Based Doppler Radar, Naval Doppler Radar, Air Borne Doppler Radar), per Technologie (Coherent Pulsed, Continuous Wave, Frequency Modulation), per Eindgebruiker (Ruimtevaart, Marine, Luchtvaart, Militaire Defensie), en Regio – Wereldwijde voorspelling tot 2030

3D Radar Market Research Report Information per platform (grond-, lucht- en scheepvaartplatform), frequentieband (C/S/X-band, E/F-band, L-band en andere), bereik (lange afstand, middellange afstand en korte afstand) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Marine Radar Market