header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor vernieuwing van vliegtuigbanden Duurzame oplossingen voor de luchtvaart en zal naar verwachting USD 4,4 miljard bereiken in 2030 Groei met 4,1 AGR in prognoseperiode

Jul 21, 2023 8:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor het herprofileren van vliegtuigbanden naar verwachting een CAGR van ~ 4,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,4 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met het vernieuwen of opknappen van vliegtuigbanden. Vliegtuigbanden worden blootgesteld aan extreme gebruiksomstandigheden en slijtage als gevolg van de zware belastingen, hoge snelheden en verschillende omgevingsfactoren die ze tegenkomen tijdens het opstijgen, landen en taxiën. Herprofileren is het vernieuwen van het versleten loopvlak van een band om de levensduur te verlengen en de operationele kosten te verlagen.

Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor vernieuwen van vliegtuigbanden stimuleren zijn onder andere de toenemende vraag naar vliegreizen, de behoefte aan kostenoptimalisatie in de luchtvaartindustrie en een focus op duurzame praktijken door afval en de impact op het milieu te verminderen. Bovendien maakt het loopvlakvernieuwingsproces het mogelijk om bandenprofielen aan te passen aan specifieke eisen van vliegtuigen, waardoor de prestaties en veiligheid verder worden verbeterd.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden. De pandemie leidde tot reisbeperkingen, lockdowns en een scherpe daling van de vraag naar vliegreizen. Dit leidde tot minder vliegbewegingen, wat resulteerde in een lager bandengebruik en een verminderde vraag naar loopvlakvernieuwing.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7594

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Bridgestone Corporation (Japan), The Goodyear Tyre & Rubber Company (VS), Michelin (Frankrijk), Marangoni SpA (Italië), Wilkerson Company Inc. (VS), Apollo Tyre Ltd (India), Aviation Tyre & Treads LLC (VS), SAIC (China), Desser Tire & Rubber Co. LLC (VS), Oliver Tyre Group (Zuid-Afrika), Dunlop Aircraft TyreLimited (VK).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor het herprofileren van vliegtuigbanden is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in voorgevulkaniseerd en vormgevulkaniseerd.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commercieel en militair.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor vernieuwen van vliegtuigbanden is Noord-Amerika en Europa. De Noord-Amerikaanse regio, met name de Verenigde Staten, is sterk vertegenwoordigd in de vliegtuigindustrie. Het is de thuisbasis van verschillende grote luchtvaartmaatschappijen, ORR-faciliteiten en vliegtuigfabrikanten. De vraag naar diensten voor het herprofileren van vliegtuigbanden is aanzienlijk in deze regio vanwege de grote vloot en de focus op kostenoptimalisatie en duurzame praktijken.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-tire-retreading-market-7594

Europa is een andere prominente regio in de markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden. Landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland zijn sterk vertegenwoordigd in de luchtvaartindustrie. Europese luchtvaartmaatschappijen, MRO-faciliteiten en regelgevende instanties leggen de nadruk op veiligheid, efficiëntie en milieuduurzaamheid, waardoor loopvlakvernieuwing een aantrekkelijke optie wordt.

Gerelateerde rapporten:

Aerospace Additive Manufacturing Market Research Report Information Per Toepassing (Structuur, Motor en Andere), Per Platform (Ruimtevaartuig, Vliegtuig en Onbemand Luchtvaartuig), Per Technologie (Laser Sintering, 3D Printing, Electron Beam Melting, Fused Deposition Modeling en Stereolithografie), Per Materiaal (Kunststof, Rubber, Metaallegering en Andere) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Airport IT Systems Market Research Report Information Per Luchthavengrootte (AOCC en DCS), Per Software (Passenger System en Non-Passenger System), Per Functie (DC en AOCC), Per Toepassing (Luchtzijde en Terminalzijde), Per Kosten (Aanschaf, Integratie en Exploitatie), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aircraft Tire Retreading Market,Aircraft Tire Retreading Industry,Aircraft Tire Retreading Size,Aircraft Tire Retreading Service,Aircraft Tire Retreading Share,Aircraft Tire Retreading Research,Aircraft Tire Retreading Care Trends