header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor LED-verlichting zal naar verwachting 135,36 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 11,20 vanaf 2022 tot 2030.

Aug 3, 2023 7:00 PM ET

LED-verlichting marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor LED-verlichting naar verwachting een CAGR van ~ 11,20 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 135 miljard USD in 2030.

De wereldwijde LED verlichtingsmarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van LED (Light Emitting Diode) verlichtingsproducten wereldwijd. LED-verlichting is een soort energie-efficiënte verlichtingstechnologie die halfgeleiderdioden gebruikt om licht te produceren.

De markt voor LED-verlichting wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar energiezuinige verlichtingsoplossingen, strenge overheidsvoorschriften die de toepassing van energiebesparende technologieën bevorderen en de dalende kosten van LED-producten. LED-verlichting biedt voordelen zoals een langere levensduur, hogere energie-efficiëntie, lagere onderhoudskosten en milieuvriendelijkheid in vergelijking met traditionele verlichtingstechnologieën.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt voor LED-verlichting. De uitbraak van COVID-19 leidde tot aanzienlijke verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens als gevolg van fabriekssluitingen, reisbeperkingen en logistieke uitdagingen. Veel fabrikanten van LED-verlichting ondervonden problemen bij het verkrijgen van grondstoffen en componenten, wat leidde tot vertragingen in de productie en levering van producten.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2860

Belangrijkste spelers:

  • Phillips Lighting Holding B.V. (Nederland)
  • GE Lighting (VS)
  • Osram Licht AG (Duitsland)
  • Cree Inc (VS)
  • Cooper Lighting Solutions (VS)
  • Virtual Extension Dialight PLC (VK)
  • Zumtobel Groep (Oostenrijk)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Sharp Corporation (Japan)
  • Eaton Corporation (Ierland),

zijn belangrijke leveranciers op de markt van LED-verlichting.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/led-lighting-market-2860

Regionale analyse van de markt voor LED-verlichting:

De regio Azië-Pacific is de grootste regio in de wereldwijde markt voor LED-verlichting. De regio Azië-Stille Oceaan, met name China, heeft zich ontpopt als een belangrijk productiecentrum voor LED-verlichtingsproducten. De regio profiteert van lagere productiekosten, een grote beroepsbevolking en een gevestigde productie-infrastructuur.

De regio Azië-Stille Oceaan heeft een snelle verstedelijking en ontwikkeling van de infrastructuur doorgemaakt, vooral in landen als China en India. Dit heeft geleid tot een toegenomen vraag naar LED-verlichting in residentiële, commerciële en openbare infrastructuurprojecten zoals smart cities, transportnetwerken en industriële faciliteiten.

Marktsegmentatie LED-verlichting:

De wereldwijde markt voor LED-verlichting is onderverdeeld in producten, verkoopkanalen en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in lampen en armaturen.

Op basis van het verkoopkanaal, is de markt gesegmenteerd in Store Based en Non-Store Based

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in binnenverlichting en buitenverlichting.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2860

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportKoelkoelers Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

IT Asset Reuse marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor melkrobots Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor vingerafdruksensoren – Wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  LED Lighting Market,LED Lighting Market Size,LED Lighting Market Share,LED Lighting Market Trends,LED Lighting Market Growth