header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor smeltlijm zal naar verwachting versnellen met een CAGR van 4,33% tot USD 12,79 miljard in 2030

Aug 3, 2023 7:00 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor smeltlijm naar verwachting een CAGR van ~ 4,33rom 2031 tot 2030 registreren en een waarde van meer dan ~USD 12,79 miljard vertegenwoordigen in 2030.

Hotmeltlijm of hete lijm is klassiek een vorm van thermoplastische lijm die commercieel toegankelijk is als cilindrische staafjes met een levendige verscheidenheid aan diameters die passen bij een hete lijmpistool. In de industriële sector worden smeltlijmen over het algemeen gebruikt om vluchtige organische stoffen en meer te elimineren. Hotmeltlijmen vinden wereldwijd verschillende toepassingen in de eindgebruikersmarkten, zoals verpakking, auto’s, bouw, gezondheidszorg en nog veel meer. De COVID-19 pandemie had een zelfverzekerde impact op het landschap van de smeltlijmindustrie. Strenge beperkingen opgelegd door naties wereldwijd leidden tot een stijging van de e-commerce verkoop en de vraag naar verpakkingsoplossingen. Een gezonde vraag naar medische en farmaceutische producten tijdens de uitbarsting versnelde de vraag naar smeltlijmen voor de productie van medische verpakkingsantwoorden. Met het opheffen van de lockdown-maatregelen en de stimulering van de productieactiviteiten zal de vraag naar smeltlijm in de automobiel- en elektronicasectoren de komende jaren naar verwachting lucratief zijn.

Krijg het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4640

Regionale analyse:

Het regionale overzicht van de markt voor smeltlijm omvat regio’s zoals Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Afrika. Tijdens de prognoseperiode is de regionale markt van Azië-Pacific gegroeid met de hoogste CAGR als gevolg van het toenemende gebruik in eindgebruikerssectoren zoals houtbewerking, universele consumentenverpakkingen en elektronica. De vooruitgang in de smeltlijmmarkt heeft investeerders en bouwers ertoe aangezet hun aandacht te verschuiven van lijmen op waterbasis naar smeltlijmen vanwege hun betrouwbare en veelzijdige aard. De gerenommeerde spelers in deze regio zijn Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk vanwege het groeiende gebruik in zware eindindustrieën zoals de auto-industrie, de bouw van gebouwen en defensie. In Noord-Amerikaanse landen zoals de VS, Canada en Mexico heeft de markt voor smeltlijm een enorme groei doorgemaakt als gevolg van de stijgende vraag in het verpakkingssegment. Landen als Uruguay, Brazilië en Argentinië in de Latijns-Amerikaanse regio zullen naar verwachting een snelle groei van de markt voor smeltlijmen doormaken vanwege de snelle productie van polyurethaan eenheden in de zware eindindustrie.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor smeltlijm is gesegmenteerd op basis van type en toepassing. Per type is de wereldwijde smeltlijmmarkt onderverdeeld in ethyleenvinylacetaat en polyolefine smeltlijm. Het ethyleenvinylacetaat segment domineert de markt door hun uitgebreide toepassing in voedselverpakkingen, elektronica en de bouw. Verwacht wordt dat het segment ethyleenvinylacetaat de maximale groei zal laten zien tijdens de prognoseperiode vanwege de grote vraag van eindgebruikers. Hotmeltlijmen genieten de voorkeur boven lijmen op waterbasis vanwege hun hoge mechanische sterkte en uitstekende oplosbaarheid in paraffine. Hotmelts van polyolefine zijn een combinatie van tackifiers en basisharsen waardoor ze vocht- en waterbestendig zijn en bestand tegen polaire oplosmiddelen en oplossingen.

Naar toepassing is de wereldwijde smeltlijmmarkt onderverdeeld in voedselverpakking, gebouwen & bouw, houtbewerking, kartonnen afdichting en andere. Het verpakkingssegment neemt het grootste deel van de wereldmarkt voor zijn rekening en zal naar verwachting zijn dominantie tijdens de prognoseperiode behouden.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Dow Corning Corporation (V.S.), B. Fuller Company (V.S.), Sika AG (Zwitserland) Henkel AG & Co. KGaA (Duitsland), en Huntsman International LLC. (V.S.), The 3M Company (V.S.), RPM International Inc. (V.S.) en The Dow Chemical Company (V.S.).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4640

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Dimethylformamide markt

Polymelkzuur markt

Hete smeltlijm markt

Fluorpolymeer-coatingmarkt

Markt voor oppervlaktebehandelingschemicaliën

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Hot Melt Adhesives,Hot Melt Adhesives Market,Hot Melt Adhesives Market Manufactures Share