header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vouwdeuren zal in de periode 2023-2032 groeien met een CAGR van 6,10

Aug 3, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens MRFR-analyse werd de omvang van de markt voor vouwdeuren in 2022 geschat op 9,5 miljard dollar. De markt voor vouwdeuren zal naar verwachting groeien van 10,0795 miljard dollar in 2023 tot 16,1868395 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Deuren verwijzen naar de beweegbare wanden die de toegang tot of het verlaten van een bepaald gebied mogelijk maken. Deze barrières bieden veiligheid en bestaan uit buiten- of binnentypes, afhankelijk van de installatie in een bepaalde ruimte. Deuren zijn een van de meest gebruikte structuren in de bouw. Ze regelen ook de atmosfeer van een ruimte door luchtstromen af te schermen.

De toename van infrastructurele en bouwkundige expansie over de hele wereld is een van de belangrijkste factoren voor de groei van de deurenmarkt. De toename van de vraag naar deuren voor veiligheidsdoeleinden zoals brand en beveiliging, geïmplementeerd in industrieën als gevolg van toenemende veiligheidsvoorschriften en veranderingen in het interieur van klanten versnellen de groei van de markt. De stijging van de overheidsuitgaven voor de ontwikkeling van woningen en commerciële gebouwen, de stijging van de consumentenuitgaven voor woningrenovatie en -verbetering en de verbetering van nieuwbouwactiviteiten hebben een verdere invloed op de markt. Daarnaast hebben slimme strategische marketingactiviteiten, een stijging van de consumentenuitgaven voor woningrenovatie, een toename van de woning- en utiliteitsbouw en stijgende commerciële bouwactiviteiten een positieve invloed op de deurenmarkt. Bovendien bieden de stijging van de uitgaven voor de aanpassing van deuren en de toename van de vraag naar vervangende deuren vanuit de renovatiesector lucratieve mogelijkheden voor de marktspelers in de prognoseperiode.

Vraag een gratis PDF-brochure aan: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/3864

Belangrijkste spelers

  • JELD-WEN Inc
  • Ply Gem industries
  • Cascade windows Inc
  • AG Millworks
  • Pella onderneming
  • Geassocieerde ramen en veranda’s
  • AWM gebouwen onderhoud beperkt
  • Brennan ondernemingen
  • Anderson onderneming
  • Deceunick
  • Sunflex

Regionale analyse

De groei van de markt voor vouwdeuren is toegenomen in Noord-Amerika. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in vergelijking met de andere regio’s, omdat de behoefte aan bifold producten in Noord-Amerika is toegenomen. Deze behoefte komt doordat de groei van hotels en restaurants in Noord-Amerika is toegenomen.

De tweede dominante regio is Azië-Pacific. Deze regio heeft de op een na grootste plaats in de markt voor vouwdeuren, omdat er landen zijn als China, India en Australië. De ontwikkeling in de regio Azië-Pacific is ook te danken aan de dominante sectoren, zoals de infrastructuur en de overheidsinitiatieven om groene gebouwen te promoten die het milieu kunnen beschermen.

Andere regio’s zoals Europa, het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting groeien in de toekomst.

Deel uw vragen:https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/3864

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor vouwdeuren is onderverdeeld in type, toepassing, distributiekanaal en eindgebruiker.

Op basis van het type kunnen de wereldwijde bifold deuren worden geclassificeerd als openslaande deuren, schuifdeuren en schuifdeuren. Qua materiaal kan de markt voor vouwdeuren worden onderverdeeld in hout, metaal, glas en PVC (polyvinylchloride). Het houtsegment kan weer worden onderverdeeld in natuurlijk hout en MDF-hout (Medium Density Fiber).

Op basis van de toepassing kan de wereldwijde markt voor vouwdeuren worden onderverdeeld in binnendeuren en buitendeuren. De binnendeuren zijn geprojecteerd tijdens de prognoseperiode. Als gevolg van modernisering en een hoger besteedbaar inkomen.

Op basis van het distributiekanaal kan de wereldwijde bifold deuren markt worden onderverdeeld in een online markt en een offline markt. De online markt zal naar schatting een grotere groei doormaken tijdens de ramingsperiode.

Op basis van eindgebruikers kan de wereldwijde bifold deur worden ingedeeld in residentieel en commercieel. In vergelijking met het commerciële segment, zal het residentiële segment naar verwachting een groot marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/bifold-doors-market-3864

Ontwerptrends en maatwerk:
De industrie voor vouwdeuren is getuige van een toename in designopties en aanpassingsmogelijkheden. Fabrikanten bieden nu een breed scala aan afwerkingen, kleuren en hardware-opties, waardoor huiseigenaren en ontwerpers op maat gemaakte oplossingen kunnen creëren die naadloos integreren met het algemene ontwerpschema. Van traditionele tot eigentijdse stijlen, bifold deuren komen tegemoet aan verschillende ontwerpvoorkeuren en architecturale eisen.

Bovendien heeft de vraag naar grotere deurpanelen en bredere openingen geleid tot de ontwikkeling van expansieve vouwdeursystemen. Deze deuren kunnen meerdere meters breed zijn en bieden een onbelemmerd uitzicht en een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes. De introductie van hoekvouwdeuren heeft een revolutie teweeggebracht in de ontwerpmogelijkheden door volledig open hoeken mogelijk te maken, waardoor de grenzen tussen binnen- en buitenruimtes vervagen.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Modulaire Bouwmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

Markt voor cementtegels https://www.marketresearchfuture.com/reports/cement-tiles-market-4754

Markt voor houten vloeren https://www.marketresearchfuture.com/reports/wooden-decking-market-4755

Behangmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/wallpaper-market-7306

Kunstmatige marmermarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-marble-market-8538

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bifold Doors Market,Bifold Doors Market Share,Bifold Doors Market Growth,Bifold Doors Market Forecast,Bifold Doors Market Report