header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Power Over Ethernet-markt zal naar verwachting USD 3,3 miljard bereiken en van 2022 tot 2030 groeien met een CAGR van 16,20

Aug 3, 2023 5:00 PM ET

Power Over Ethernet-marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Power Over Ethernet-markt naar verwachting een CAGR van 16,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,3 miljard in 2030.

De wereldwijde Power over Ethernet (PoE)-markt is een netwerkfunctie waarmee elektrische voeding samen met gegevens over Ethernet-kabels kan worden verzonden. Hierdoor zijn er geen aparte stroomkabels nodig en wordt een handige en kosteneffectieve oplossing geboden voor het voeden van netwerkapparaten zoals IP-camera’s, draadloze toegangspunten, VoIP-telefoons en andere apparaten voor Internet of Things (IoT).

De markt voor PoE heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van verschillende factoren. Deze omvatten de toenemende toepassing van IoT-apparaten, de vraag naar efficiënte en flexibele stroomoplossingen, netwerkvereenvoudiging en de opkomst van slimme infrastructuur en automatisering.

De COVID-19 pandemie heeft de wereldwijde Power over Ethernet (PoE) markt aanzienlijk beïnvloed. De pandemie veroorzaakte verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen en beïnvloedde de productie en distributie van PoE-componenten en -apparatuur. Fabriekssluitingen, beperkingen op de internationale handel en logistieke uitdagingen resulteerden in vertragingen en tekorten aan PoE-producten, wat een impact had op de groei van de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2091

Belangrijkste spelers:

  • Axis Communications AB (Zweden)
  • Maxim Integrated Products Inc (VS)
  • Texas Instruments Inc. (VS)
  • STMicroelectronics N.V. (Zwitserland)
  • Linear Technology Corp. (VS)
  • Broadcom Ltd. (Verenigde Staten) (VS)
  • Microsemi Corp. (V.S.)
  • ON Halfgeleider (VS)
  • Silicon Laboratories Inc. (VS)
  • Monolithic Power Systems Inc. (V.S.),

zijn de belangrijkste leveranciers in de Power Over Ethernet-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-over-ethernet-market-2091

Regionale analyse van de Power Over Ethernet-markt:

Noord-Amerika is de grootste regio in de wereldwijde Power over Ethernet (PoE) markt. Noord-Amerika staat bekend om zijn geavanceerde technologische infrastructuur en vroege toepassing van nieuwe technologieën. De regio heeft een sterke aanwezigheid van toonaangevende technologiebedrijven, fabrikanten van netwerkapparatuur en aanbieders van oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing van PoE-oplossingen.

Noord-Amerika loopt voorop met initiatieven voor intelligente gebouwen, waarbij verschillende IoT-apparaten worden geïntegreerd voor verbeterde gebouwautomatisering, energiebeheer en beveiliging. PoE-technologie maakt gecentraliseerde besturing en energiebeheer van deze apparaten mogelijk, waardoor het een belangrijke factor is voor intelligente gebouwen.

Power Over Ethernet marktsegmentatie:

De wereldwijde Power Over Ethernet-markt is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in power-sourcing equipment controllers & ICs en powered device controllers & ICs.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in beveiliging & toegangscontrole, connectiviteit, LED-verlichting & controle, infotainment en energiedranken.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2091

Lees meer artikel-

Analoog Halfgeleider Marktonderzoeksrapport – Voorspelling 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme transportmiddelen – Prognose voor 2030

LED-verlichting markt onderzoeksrapport wereldwijde prognose tot 2030

Kogelkranen markt onderzoeksrapport – voorspelling 2030

Smartphone TV marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Power Over Ethernet Market,Power Over Ethernet Market Size,Power Over Ethernet Market Share,Power Over Ethernet Market Trends,Power Over Ethernet Market Growth