header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De System On Chip-markt zal naar verwachting 208,54 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 8,30 tussen 2022 en 2030.

Aug 3, 2023 6:00 PM ET

Systeem op chip marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde System On Chip-markt naar verwachting een CAGR van ~8,30 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 208,5 miljard USD in 2030.

De wereldwijde System-on-Chip markt verwijst naar de wereldwijde markt voor geïntegreerde circuits (IC’s) die meerdere elektronische componenten en subsystemen op één chip bevatten. SoC-technologie maakt miniaturisatie en consolidatie van complexe elektronische systemen mogelijk, waardoor kleinere, energiezuinigere en kosteneffectievere apparaten kunnen worden ontwikkeld. Het vindt toepassingen in een breed scala aan industrieën, waaronder consumentenelektronica, auto’s, telecommunicatie, industrie en gezondheidszorg.

De markt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar compacte en multifunctionele apparaten, de vooruitgang in de productieprocessen van halfgeleiders en de proliferatie van smartphones, tablets, wearables en Internet of Things (IoT)-apparaten.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde System-on-Chip markt. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, waaronder de productie van halfgeleiders. Beperkingen op de internationale handel, fabriekssluitingen en een vermindering van het aantal arbeidskrachten beïnvloedden de productie en distributie van SoC’s, wat leidde tot bevoorradingstekorten en vertragingen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2207

Belangrijkste spelers:

  • Intel Corporation Qualcomm Incorporated
  • Samsung Electronics Ltd
  • NXP Halfgeleiders N.V.
  • Toshiba Corporation
  • Broadcom Limited
  • STMicro-elektronica N.V.
  • Apple Inc
  • MediaTek Inc,

zijn de belangrijkste leveranciers in de System On Chip-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/system-on-chip-market-2207

Regionale analyse van de System On Chip-markt:

De grootste regio in de wereldwijde System-on-Chip markt is Azië-Pacific (APAC). APAC, met name landen als China, Taiwan en Zuid-Korea, is een belangrijk centrum voor de productie van halfgeleiders. Deze landen hebben een sterke aanwezigheid van halfgeleiderfabrieken en assemblagefabrieken, waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan de productie van SoC’s.

APAC heeft een grote en snelgroeiende markt voor consumentenelektronica. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea staan bekend om hun grote vraag naar smartphones, tablets, televisies, spelconsoles en andere elektronische apparaten. De sterke consumentenbasis, gecombineerd met stijgende besteedbare inkomens en een technisch onderlegde bevolking, stuwt de vraag naar SoC’s in de regio.

Segmentatie van de System On Chip-markt:

De wereldwijde System On Chip-markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in digitale signalen, analoge signalen en gemengde signalen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in consumentenelektronica, gezondheidszorg, telecommunicatie en auto’s.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2207

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde Millimeter Wave Technologie Markt – Voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor passagiersdienstsystemen – Wereldwijde prognose tot 2027

Massive MIMO marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2030

Kooldioxide (CO2) monitoren marktonderzoeksrapport — Wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  System On Chip (SoC) Market,System On Chip (SoC) Market Size,System On Chip (SoC) Market Share,System On Chip (SoC) Market Trends,System On Chip (SoC) Market Growth