header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei, reikwijdte, overzicht en omvang van de fotodrukmarkt zal groeien met een CAGR van 8,6 tot 2032

Aug 3, 2023 5:48 PM ET

In 2022 zal de markt voor het afdrukken van foto’s naar verwachting USD 20.391,8 miljoen waard zijn. De markt voor het afdrukken van foto’s zal naar verwachting stijgen van USD 22.941,6 miljoen in 2023 tot USD 48.143,4 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,6% tijdens de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023-2032). Een van de factoren die de groei van de fotoafdrukmarkt stimuleren, is de beschikbaarheid van aantrekkelijke verzekeringspolissen voor de installatie van beveiligingssystemen. Een andere factor is de stijgende populariteit van slimme huizen.

Digitaal printen wordt nu al beïnvloed door kunstmatige intelligentie, die helpt bij het berekenen en optimaliseren van bronnen. Tools die gebruik maken van kunstmatige intelligentie geven organisaties een enorm concurrentievoordeel. Eventuele vertragingen in de toeleveringsketen kunnen de substraatprijzen hoog houden, terwijl de marges in de drukindustrie nog steeds klein zijn.

Elke kans om afval te verminderen is welkom in de voortdurende strijd om de drukindustrie milieuvriendelijker te maken. Gepersonaliseerde printproducten in kleine oplages zullen naar verwachting aan populariteit winnen naarmate creatieve ideeën breder beschikbaar worden dankzij op AI gebaseerde oplossingen. Bovendien kan de mogelijke combinatie van kunstmatige intelligentie en digitale printtechnologie een aantal nieuwe wegen openen voor marktexpansie voor zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven. Voorspellend onderhoud, bescherming tegen beveiligingsrisico’s en automatisering van papier naar digitaal zijn enkele van de gebieden waarop kunstmatige intelligentie kan worden gebruikt in de fotografische printsector. Bedrijven als Xerox onderzoeken de voordelen van het gebruik van kunstmatige intelligentie voor voorspellend onderhoud van multifunctionele printers.

In de komende jaren wordt verwacht dat de vroege pioniers in de fotoprintsector groei zullen ervaren.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2701

De belangrijkste bedrijven op de markt voor fotoafdrukken zijn

  • Cimpress
  • Snapfish
  • Digitalab
  • Mpix
  • Perion Network Ltd
  • Eastman Kodak Company
  • Shutterfly, Inc
  • Bay Foto Lab
  • AdorPix LLC
  • ProDPI
  • Artifact Uprising LLC
  • Miller’s Professionele Beeldvorming
  • Mixbook
  • Witte Huis Kleur op Maat (WHCC)

Segmentatie van de markt voor fotoafdrukken

De markt voor het afdrukken van foto’s is verdeeld in twee soorten op basis van type: film afdrukken en digitaal afdrukken. Per type was het marktsegment voor digitaal afdrukken in 2022 goed voor het grootste marktaandeel en dit segment zal naar verwachting de komende jaren blijven domineren. VDP (Variable Data Printing), snelle doorlooptijden, betaalbare kleine oplagen en printing-on-demand zijn enkele voordelen van digitaal afdrukken.

De markt voor het afdrukken van foto’s is verdeeld in desktop en mobiele apparaten op basis van het apparaattype. De categorie mobiel was in 2022 goed voor het grootste marktaandeel en zal dat de komende jaren waarschijnlijk blijven.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2701

De markt is in het onderzoek verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Met een marktaandeel van 37,1% in 2022 domineerde Noord-Amerika de fotoafdrukindustrie. Het grootste marktaandeel in 2022 was in handen van Noord-Amerika, vooral in landen als Canada en de Verenigde Staten, als gevolg van de uitbreiding van fotogeschenken en gepersonaliseerde gedrukte goederen. Door de aanwezigheid van talrijke spelers zoals Fujifilm Corporation, Bay Photo Lab, Nations Photo Lab, Walgreens Co., Snapfish, Mpix, Shutterfly, Inc. en Walmart Photo, evenals een uitbreiding van de e-commerce sector, wordt verwacht dat de Verenigde Staten het meest zullen bijdragen aan de Noord-Amerikaanse markt.

Azië-Pacific is voor het onderzoek onderverdeeld in China, Japan, India, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De snelst groeiende regio is Azië-Pacific. In de komende jaren zal de markt naar verwachting enthousiast fotoafdrukapparaten en -diensten gaan gebruiken vanwege de toenemende verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen van de middenklasse en hogere middenklasse in deze landen. Om hun positie op de markt voor fotoafdrukken in Azië-Pacific te versterken, concentreren de grote bedrijven zich ook op marktuitbreiding in de Chinese en Indiase markten.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2701

Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en de rest van Europa vormen samen Europa. De markt voor het afdrukken van foto’s breidt zich uit, wat de significante groei van de regio ondersteunt, die wordt aangewakkerd door factoren zoals de stijgende acceptatie door de consument van goederen en diensten die verband houden met het afdrukken van foto’s, evenals de stijgende voorkeur voor het afdrukken van variabele gegevens en maatwerk. De ontwikkeling van betere technologie voor het afdrukken van afbeeldingen en de toegankelijkheid van snel afdrukken hebben beide een positieve invloed op de groei van de markt voor het afdrukken van afbeeldingen. De verwachting is dat de fotodruksector zal groeien als gevolg van nieuwe druktechnieken en de toenemende vraag van consumenten naar bedrukte verpakkingen.

Om hun productlijnen uit te breiden, investeren grote marktspelers veel geld in O&O, wat de expansie van de fotoprintindustrie zal stimuleren. Deelnemers in de fotodrukmarkt vergroten ook hun wereldwijde bereik door een reeks strategische acties, waaronder de introductie van nieuwe producten, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, toenemende investeringen en samenwerking met andere organisaties. Om te kunnen groeien en bloeien in een omgeving waar de concurrentie hevig is en de markt groeit, moeten concurrenten in de sector voor het afdrukken van foto’s betaalbare diensten en oplossingen bieden.

Gerelateerde rapporten:

Robotic Process Automation (RPA) Market, By Process, By Operations, By Type, By Industry – Forecast 2030

Markt voor Touch Screen Controllers, per technologie, per interface, per toepassing, per eindgebruiker – prognose voor 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Markt voor Hardwarebeveiligingsmodules (HSM), Per Type, Per Toepassing, Per Eindgebruiker – Prognose 2030

Persoonlijke Service Robotics-markt, per onderdeel, per toepassing – Voorspelling 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Photo Printing Market,Photo Printing Market Size,Photo Printing Market Share,Photo Printing Market Scope,Photo Printing Market Trends