header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei, reikwijdte, overzicht en omvang van de markt voor industriële automatisering zal groeien met een CAGR van 10,30 tot 2032

Aug 3, 2023 6:03 PM ET

In 2022 zal de markt voor industriële automatisering naar verwachting 192,7 miljard USD waard zijn. Tijdens de projectieperiode (2023-2032) zal de markt voor industriële automatisering naar verwachting stijgen van 212,5 miljard USD in 2023 tot 465,7 miljard USD, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,30%. Het initiatief van de overheid om industriële automatisering te promoten en de groeiende behoefte aan automatisering voor hoogwaardige en betrouwbare productie zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Automatisering in de productie is het gebruik van machines om systemen of productieprocessen te versnellen. De fabrikant wil de efficiëntie van productieprocessen, kostenoptimalisatie en nauwkeurigheid verbeteren. De acties van het bedrijf kunnen worden verzameld en de informatiestroom kan worden verbeterd met automatisering.

De fabrikant automatiseert de vervelende, repetitieve taken die gespecialiseerde kennis vereisen en taken die uithoudingsvermogen of nauwkeurigheid vereisen.

In de productiesector vermindert automatisering de behoefte aan menselijke arbeid, verbetert het de nauwkeurigheid, uniformiteit en operationele effectiviteit en verhoogt het niet alleen de productie-output, maar zorgt het ook voor een betrouwbare productie. De sensoren worden voornamelijk gebruikt om productielijnen met elkaar te verbinden en worden ook gebruikt met technologie die de machines bewaakt en gegevens, grafieken en andere outputs genereert die gebruiksvriendelijk zijn.

IoT-automatiseringstechnologie is cruciaal omdat het de ontwikkeling van efficiënte, kostenbesparende en responsieve systeemarchitecturen vergemakkelijkt. Het gebruik van Industrial IoT (IIoT)-oplossingen maakt het mogelijk om industriële activa met elkaar te verbinden, snel en eenvoudig transparantie te bieden en efficiënter te werken.

IIoT- en edge-oplossingen vereenvoudigen het beheer van apparaten en software op de werkvloer gedurende de hele levenscyclus, waardoor de klantervaring verbetert. AI, geavanceerde analyses, edge computing en cloud computing worden mogelijk gemaakt door IIoT-oplossingen. Deze technologieën analyseren machinedata en produceren waardevolle inzichten die kunnen worden gebruikt om de beschikbaarheid van activa en de productiviteit te verhogen.

Siemens biedt bijvoorbeeld IIoT-oplossingen zoals Industrial Edge, MindSphere en Mendix, die geavanceerde technologieën zoals AI, edge computing, de cloud en geavanceerde analyses combineren om inzichten te verkrijgen uit industriële gegevens. Als gevolg hiervan zal de marktgroei worden gestimuleerd door de toenemende acceptatie van IIoT in alle sectoren. Dit zal de marktinkomsten voor industriële automatisering stimuleren.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2212

De belangrijkste bedrijven in de markt voor industriële automatisering zijn

  • Rockwell Automation Inc.
  • Plex Systems
  • Siemens AG
  • Emerson Electric Co.
  • Adverb
  • ABB Ltd.
  • General Electric Company
  • Honeywell International Inc.
  • Omron Corporation
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Yokogawa

Inzicht in segmenten:

Afhankelijk van het soort component wordt de industriële automatiseringsmarkt onderverdeeld in hardware-, software- en servicesegmenten. Met de hoogste marktomzet domineerde de hardwarecategorie de markt. Industriële automatiseringsapparatuur, een klasse van productiemiddelen, automatiseert een verscheidenheid aan productietaken.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2212

Op basis van de gebruikte besturingssystemen is de industriële automatiseringsmarkt onderverdeeld in vier categorieën: DCS, PLC, SCADA en andere. Omdat SCADA een computergebaseerd systeem is dat gegevens in real-time analyseert, verzamelt en verwerkt, domineert het de markt omdat het de organisatie in staat stelt om de optimale reactie op gemeten situaties nauwkeurig te analyseren en te voorspellen en deze acties telkens automatisch uit te voeren.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door de verbeterde productiemogelijkheden van de fabrikanten en effectieve handelsstrategieën domineert de Noord-Amerikaanse markt voor industriële automatisering de industrie. Door de toegenomen concurrentie en de eisen van klanten is hun bedrijf efficiënter geworden als gevolg van de toepassing van geavanceerde technologie en digitale transformatie. De industriële automatiseringsmarkt in deze regio ontvangt het grootste deel van zijn financiering uit de VS.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2212

Door de stijgende behoefte aan geavanceerde technologieën in de olie- en gas-, water- en afvalwater- en elektriciteitsinfrastructuur heeft de Europese markt voor industriële automatisering het op één na grootste marktaandeel. Daarnaast was de Britse markt voor industriële automatisering de snelst groeiende markt in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor industriële automatisering het grootste marktaandeel had. Van 2023 tot 2032 zal de Azië-Pacific markt voor industriële automatisering naar verwachting de snelste groei doormaken. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van grote marktspelers in de regio, de groei van nabijgelegen bedrijven en de toenemende vraag naar betere beheersystemen voor industriële installaties. Bovendien was de Indiase markt voor industriële automatisering de snelst groeiende markt in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese markt voor industriële automatisering het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Robotic Process Automation (RPA) Market, By Process, By Operations, By Type, By Industry – Forecast 2030

Markt voor Touch Screen Controllers, per technologie, per interface, per toepassing, per eindgebruiker – prognose voor 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Markt voor Hardwarebeveiligingsmodules (HSM), Per Type, Per Toepassing, Per Eindgebruiker – Prognose 2030

Persoonlijke Service Robotics-markt, per onderdeel, per toepassing – Voorspelling 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Industrial Automation Market,Industrial Automation Market Size,Industrial Automation Market Demand,Industrial Automation Market Share,Industrial Automation Market Trends,Industrial Automation Market Scope