header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industrie 4.0 Marktanalyse, Vraag en Grootte van de Industrie zal 280,2 miljard groeien tegen 2030.

Aug 3, 2023 6:05 PM ET

De omvang van de Industrie 4.0-markt werd in 2021 geschat op 61,0 miljard dollar. Volgens de prognoses zal de markt voor Industrie 4.0 stijgen van 73,81 miljard USD in 2022 tot 280,2 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,0% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De ontwikkeling van waardeketens en de toenemende acceptatie van allerlei geavanceerde en futuristische slimme apparaten zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de Industrie 4.0-markt stimuleren.

Industrie 4.0 heeft OEM’s gedwongen om het op te nemen in hun bedrijfsactiviteiten als gevolg van de groeiende tractie van het IoT en de digitale transformatie in veel industrieën. Volgens de Worldwide Semiannual Internet of Things Expenditure Guide van International Data Corporation (IDC) bijvoorbeeld, zou Europa in 2021 meer dan 202 miljard USD uitgeven aan IoT. Verwacht wordt dat dit bedrag tot 2025 met dubbele cijfers zal toenemen. Maryville University voorspelt dat de wereld tegen 2025 jaarlijks meer dan 180 biljoen gigabytes aan gegevens zal produceren. Industrieën die gebruik maken van IIoT zullen een groot deel hiervan produceren.

Om de uitbreiding van de markt te ondersteunen, wordt ook een toename voorspeld van allianties tussen internationale bedrijven om geavanceerde technologie en digitale oplossingen te implementeren. De firma Nokia heeft zich bijvoorbeeld aangesloten bij WEG Industries, een Braziliaans energie- en automatiseringsbedrijf, om de ontwikkeling van de Nokia Digital Automation Cloud (DAC)-technologie te bevorderen en een industriële 4.0-oplossing te creëren.

Verwacht wordt dat de technologische vooruitgang en de toenemende betaalbaarheid van sensoren en processors die real-time informatietoegang bieden, de groei zullen stimuleren. Er wordt ook verwacht dat de expansie zal worden aangewakkerd door de noodzaak om de operationele vaardigheid te verbeteren en de effectieve samenwerking tussen de belangrijkste industriële deelnemers om dit te bereiken. Er wordt verwacht dat de strategieën die zijn ontwikkeld om een personeelsbestand te creëren dat digitale en menselijke middelen combineert, een aanzienlijk groeipotentieel zullen hebben. Daarom wordt verwacht dat deze factoren de CAGR van de Industrie 4.0-markt wereldwijd in de afgelopen jaren zullen verhogen.

Andere redenen die de groei van de omzet van de Industrie 4.0-markt stimuleren, zijn de verschuiving in de vraag naar industriële automatisering, de toename in het gebruik van robottechnologie en de stijgende overheidsinvesteringen in digitalisering.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2375

De belangrijkste bedrijven in de Industrie 4.0-markt zijn

  • Bosch Rexroth AG (Duitsland)
  • SAS (VS)
  • MaschinenfabrikReinhausen GmbH (Duitsland)
  • Wittenstein AG (Duitsland)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • General Electric Company (VS)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Klockner & Co. SE (Duitsland)
  • Wittenstein AG (Duitsland)
  • Festo AG & Co. KG (Duitsland)
  • TRUMPF GmbH (Duitsland),

Inzicht in segmenten:

Industriële automatisering, slimme fabrieken en industrieel IoT zijn opgenomen in de op technologie gebaseerde segmentatie van de Industrie 4.0-markt. In termen van inkomsten uit de Industrie 4.0-markt, draagt het industriële IoT-segment meer dan 48% bij in 2021, waarmee het de meerderheid van de markt in handen heeft. Ontwikkelingen van twee belangrijke revoluties zijn opgenomen in industrieel IoT (Industrial IoT).

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2375

Volgens de eindgebruiker zijn de industriële productie, olie, bouw, elektronica, auto’s, energie, nutsbedrijven en andere sectoren opgenomen in de segmentatie van de Industrie 4.0-markt. Tijdens de voorspelde periode zal de productiesector naar verwachting de Industrie 4.0-markt leiden.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De Noord-Amerikaanse Industrie 4.0-markt had een waarde van USD 26,6 miljard in 2021 en zal zich naar verwachting ontwikkelen met een opmerkelijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode.

Een van de belangrijkste oorzaken hiervan is de toenemende belangstelling voor slimme fabricage in Noord-Amerika. Vooral in Amerika en Canada beleeft technologisch geavanceerde productie een opleving dankzij de moderne infrastructuur en hoger opgeleide arbeidskrachten.

Het op één na grootste marktaandeel behoort tot de Industrie 4.0-markt in Europa. De Europese sector heeft grote investeringen gedaan in capaciteiten en technologie om zijn positie op de wereldmarkt te behouden. De vierde industriële revolutie is in gang gezet door de toepassing van technologie voor automatisering en verbonden objecten in de Duitse industrie. Verbinding, netwerkobjecten, real-time gegevensverwerking en alomtegenwoordige informatie transformeren de industriële paradigma’s. Early industry 4.0 adopters en IT kolossen zoals General Electric, Siemens en Honeywell liggen ver voor op anderen.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2375

Bovendien is de Britse industrie 4.0-markt de markt in Europa met de snelste groei, terwijl de industrie 4.0-markt in Duitsland het grootste marktaandeel heeft.

Deelnemers in de Industrie 4.0-markt zullen naar verwachting een verscheidenheid aan strategische inspanningen gebruiken om hun wereldwijde bereik uit te breiden, met belangrijke marktontwikkelingen zoals nieuwe contracten, productlanceringen, hogere investeringen, fusies en overnames en partnerschappen met andere bedrijven. Om te groeien en te gedijen in een markt die steeds concurrerender wordt, moeten de concurrenten van Industrie 4.0 betaalbare goederen en diensten leveren. Lokaal produceren om de operationele kosten te verlagen is een van de belangrijkste bedrijfsmethoden die fabrikanten gebruiken in de wereldwijde industrie 4.0-sector om klanten te laten profiteren en de markt te vergroten.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Market Research Report: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (Noord- en Zuid-Amerika).

Industriële Automatiseringsmarkt, per Type, per Technologie en Eindgebruiker – Prognose voor 2030

Publieke cloudmarkt, per cloudcomputing, per dienst, per organisatiegrootte, per sector – prognose voor 2030

OnderzoeksrapportLiDAR-markt: Per producttype Per technologie (1D, 2D en 3D), Per component, Per functiegebied – Prognose tot 2030

Ononderbreekbare stroomvoorziening (UPS) marktonderzoeksrapport per product per toepassing – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Industry 4.0 Market,Industry 4.0 Market Size,Industry 4.0 Market Trends,Industry 4.0 Market Demand,Industry 4.0 Market Analysis,Industry 4.0 Market Overview,Industry 4.0 Market Share