header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LiDAR marktomvang, aandeel, analyse, vraag en groei met een CAGR van 22,10 y 2030

Aug 3, 2023 5:51 PM ET

De omvang van de LiDAR-markt werd in 2021 geschat op 1,18 miljard dollar. Volgens de prognoses zal de LiDAR-marktindustrie stijgen van USD 1,44078 miljard in 2022 tot USD 5,82 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Het gebruik van solid-state, MEM’s, flash LiDAR en andere technologieën zijn de primaire marktfactoren die de groei van de markt bevorderen. Autofabrikanten investeren steeds meer in LiDAR-startups.

Tijdens de projectieperiode wordt een toename verwacht in de behoefte aan 3D-beelden in sectoren zoals defensie, topografische metingen, civiele techniek en het in kaart brengen van gangen. Toepassingen zoals 3D-kartering, stadsplanning en het in kaart brengen van gangen maken allemaal gebruik van getextureerde 3D-beelden. Installaties van geavanceerde beveiligingsmaatregelen nemen snel toe.

Daarnaast is er steeds meer vraag naar 3D-beeldmateriaal voor consumenten-, zakelijke en overheidsdoeleinden. Talrijke overheidstoepassingen maken gebruik van LiDAR. Planning van en toezicht op activiteiten die verband houden met het beheer van wegen, spoorwegen, steden en bossen. LiDAR wordt erkend als een technologie die concepten voor zelfrijdende auto’s op de consumentenmarkt mogelijk maakt. Door zijn precisie en snelheid is LiDAR een goede vervanger voor andere technologieën in fotogrammetrie, waardoor de wereldwijde industrie zich uitbreidt.

Het LiDAR-verwerkingssysteem combineert wetenschappelijke wiskundige berekeningen met cloud-gebaseerde verwerking van verzamelde datapunten voor verdere analyse. Dankzij dit algoritme kan het LiDAR systeem doelobjecten nauwkeuriger en effectiever detecteren.

Bovendien kiezen sommige automatische LiDAR-verwerkingssystemen het beste algoritme afhankelijk van de omgeving, terwijl andere gebruikers via interactie het algoritme van hun voorkeur laten kiezen. Deze kenmerken vergroten de geschiktheid van LiDAR voor een breed scala aan toepassingen, wat de wereldwijde acceptatie bevordert en de expansie van de markt stimuleert. In het licht hiervan is de CAGR van de wereldwijde LiDAR-industrie de afgelopen jaren gestegen.

De belangrijkste spelers op de LiDAR-markt zijn

  • Trimble Inc. (VS),
  • Faro Technologies Inc,
  • Teledyne Technologies Inc. (VS),
  • Beike Tianhui Technology Co. Ltd (China),
  • Hexagon AB (Zweden).

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2460

Segmentinformatie:

Een segmentatie van de LiDAR markt op basis van producttype omvat LiDAR vanuit de lucht en terrestrische LiDAR. In termen van inkomsten uit de LiDAR-markt in 2021 behield het LiDAR segment vanuit de lucht het grootste aandeel. Dit is vooral te danken aan het wijdverbreide gebruik van luchtkarteringstechnologie. Door nauwkeurige en uitgebreide digitale hoogtemodellen te creëren, vervangt het LiDAR-systeem vanuit de lucht de fotogrammetrie.

De LiDAR-markt is afhankelijk van de technologie onderverdeeld in 1D, 2D en 3D. Tijdens de projectieperiode, 2022-2030, wordt verwacht dat de snelst groeiende sector het 3D technologiesegment zal zijn, dat de markt domineerde in 2021. Dit is het gevolg van het wijdverspreide gebruik van 3D-beelden in gebieden zoals topografische landmetingen, civiele techniek, het in kaart brengen van corridors en defensie. Het toenemende gebruik van 3D-technologie voor LiDAR heeft dus een gunstige invloed op de marktexpansie.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2460

De gegevens over de LiDAR-markt zijn onderverdeeld in laserscanners, navigatiehulpmiddelen en andere componenten. Het toenemende gebruik van Lidar-componenten wereldwijd is hier debet aan. Om een retoursignaalsterkte te produceren die kan worden gebruikt om onderscheid te maken tussen objecten met verschillende reflectiviteit, worden laserscanners gebruikt om capaciteitswaarden te registreren.

LiDAR-gegevens van laserscanners worden gebruikt voor kartering, object- en omgevingsmodellering en lokalisatie.

De wereldwijde LiDAR-markt is onderverdeeld in engineering, corridorkartering, milieu, ADAS & bestuurderloze auto’s, stadsplanning, cartografie en meteorologie op basis van functionele categorieën. Als gevolg van het toenemende gebruik van LiDAR-gebaseerde sensoren in tal van autoveiligheidstoepassingen, had corridor mapping het grootste marktaandeel in 2021.

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De Noord-Amerikaanse LiDAR-markt, met een omzet van USD 0,54 miljard in 2021, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode.

Dit is te wijten aan de toenemende naleving door de regio van administratieve regels die de installatie van bepaalde technologieën voor de veiligheid van auto’s in zowel lichte als zware voertuigen vereisen.

Korting controleren@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2460

Als gevolg van de beschikbaarheid van geavanceerde behandelingstechnologieën voor de uitbreiding van veel industrieën en de toenemende toepassing van technologieën zoals ADAS en AEB, is de Europese LiDAR-markt goed voor het op een na grootste marktaandeel. Bovendien groeide de Britse LiDAR-markt het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse LiDAR-markt het grootste marktaandeel had. Van 2022 tot 2030 zal de LiDAR-markt in Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken. Dit komt doordat binnenlandse en internationale spelers meer geld investeren.

Zo werkten Outer LiDAR en Kudan Inc. in november 2021 samen om hun aanwezigheid in Japan te vergroten. Daarnaast groeide de Indiase LiDAR-markt het snelst in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese LiDAR-markt het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Research Report per producttype, per toepassing – voorspelling voor 2030

Sensor marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Component, Per Technologie, Per Verticaal – Voorspelling tot 2030

3D XPoint Technologie Markt, Per Opslagtype, Per Eindgebruiker – Prognose 2027

Persoonlijke Service Robotics-markt, per component, per toepassing – prognose 2030

Hardwarebeveiligingsmodules (HSM) markt, per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  LiDAR Market,LiDAR Market Size,LiDAR Market Share,LiDAR Market Demand,LiDAR Market Growth,LiDAR Market Trends,LiDAR Market Analysis