header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor speciale chemicaliën een CAGR van 5,00 y 2030 zal registreren

Aug 3, 2023 7:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De markt voor speciale chemicaliën was in 2023 meer dan 650 miljard dollar waard en kan tegen het einde van 2030 waarschijnlijk de 900 miljard dollar overstijgen, aldus Market Research Future (MRFR). MRFR verwacht ook dat het groeipercentage aanzienlijk zal zijn tijdens de voorspellingsperiode van de markt voor speciale chemicaliën (2023 – 2030). Het rapport bevat een analyse van de impact van COVID-19, samen met alle uitgebreide belangrijke ontwikkelingen in de markt na de uitbraak van het coronavirus.

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde specialiteitenmarkt verspreid over Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Hiervan heeft Asia Pacific het grootste marktaandeel. Dit komt door de hoge beschikbaarheid van grondstoffen en lagere arbeidskosten. Verschillende landen zoals India, Maleisië en Thailand zijn klaar voor groei in de komende jaren.

Download het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2026

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor speciale chemicaliën is onderverdeeld in functies, typen & eindgebruikers.

Op basis van functies is de markt onderverdeeld in kleefmiddelen & afdichtingsmiddelen, elastomeren, vlamvertragers en waterbehandeling. Hiervan hadden zelfklevende & afdichtingsmiddelen het grootste marktaandeel van 25,9% in 2015. Dit subsegment werd gevolgd door elastomeren die een aandeel van ongeveer 24,7% hadden.

Op basis van types is de markt onderverdeeld in elektronische chemicaliën, industriële & reinigingsmiddelen voor instellingen, speciale polymeren, oppervlakteactieve stoffen en bouwchemicaliën.

Zeep, reiniging, cosmetica, voedsel en dranken, elektrische & bouw vormen het segment van eindgebruikers.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de grote merken in deze industrie zijn Akso Nobel NV, BHS Specialty Chemical en Evonik Industries AG. Deze merken hebben een slimme benadering van deze industrie. Ze richten zich op technologische uitvindingen en breiden tegelijkertijd hun bedrijven uit door lokale spelers in een bepaalde regio over te nemen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2026

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd gerapporteerd:

Perliet markt

Geosynthetische markt

Acetonmarkt

Geëxtrudeerde kunststoffen markt

Xyleenmarkt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Specialty Chemicals,Specialty Chemicals Market,Specialty Chemicals Market Size