header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 3D Printing Filament Market zal naar verwachting een waarde bereiken van USD 8,06 miljard, met een groei van 23,03% in 2030.

Aug 4, 2023 2:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor 3D-printing filamenten zal tussen 2023-2030 naar schatting USD 8,06 miljard bereiken met een AGR van 23,03, zo blijkt uit het rapport van Market Research Future (MRFR). 3D print filamenten worden gebruikt voor de productie van verschillende 3D componenten voor hun toepassing in verschillende eindgebruik industrieën. Vanwege de aantrekkelijke eigenschappen, zoals flexibiliteit, uitstekende taaiheid, minimale krimp, weerstand tegen hoge temperaturen, duurzaamheid en uitstekende sterkte, vindt 3D print filament brede toepassing in de gezondheidszorg, de auto-industrie en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Talrijke factoren dragen bij aan de groei van de wereldwijde 3D print filament markt. Volgens het recente rapport van MRFR zijn deze factoren onder andere de groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten, de stijgende consumptie van elektronica en de toenemende aandacht van eindgebruikers voor 3D printtechnologieën. De snelle verstedelijking en het gunstige overheidsbeleid in Zuid-Korea, Zuid-Afrika, Brazilië, China en India dragen ook bij aan de groei van de markt.

Daarentegen zijn het dure productieproces en het hoge energieverbruik factoren die de groei van de wereldwijde 3D-printing filament markt tijdens de prognoseperiode kunnen beperken.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8427

Segmentatie van de markt

Het MRFR rapport biedt een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde 3D print filament markt op basis van materiaal type en eindgebruik industrie.

Per materiaaltype is de 3D print filament markt gesegmenteerd in koolstofvezel, nylon, zandsteen, polyethyleentereftalaat (PET), polyvinylalcohol (PVA), polymelkzuur (PLA), acrylnitril butadieen styreen (ABS) en andere. Andere zijn onderverdeeld in amfora, flexibel/TPE, geleidend PLA, magnetisch ijzeren PLA, hout, PETT en PETG. Van deze segmenten zal het ABS-segment de markt tijdens de prognoseperiode leiden vanwege de hernieuwbare thermoplastische eigenschap die de elastomere basis vormt ten opzichte van polybutadieen, dat weinig barst bij stress, schokbestendigheid en een betere flexibiliteit biedt. Dankzij deze eigenschappen kan acrylonitril-butadieen-styreen in tal van eindgebruikerssectoren worden gebruikt in schokabsorberende componenten.

Per eindgebruiker is de 3D print filament markt onderverdeeld in elektrische en elektronische industrie, auto-industrie, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en defensie, en andere. Andere sectoren zijn onderverdeeld in verpakking, consumptiegoederen, energie, bouw, voeding en dranken en andere. Lucht- en ruimtevaart en defensie zullen de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de stijgende productie van lucht- en ruimtevaart (militair en commercieel), de toenemende vraag naar commerciële en defensievliegtuigen in Brazilië, China en India en de paradigmaverschuiving in het productieproces en technisch ontwerp.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8427

Belangrijkste spelers

  • Dow
  • DuPont Inc (VS)
  • Merck KGaA (Duitsland)
  • Arkema S.A. (Frankrijk)
  • Evonik Industries AG (Duitsland)
  • DSM (Nederland)
  • Stratasys Ltd (Israël)
  • SABIC (Saoedi-Arabië)
  • Clariant (Zwitserland)
  • BASF SE (Duitsland)
  • Eastman Chemical Company (VS)
  • Markforged, Inc (VS)

Regionale analyse

Per regio behandelt het rapport over de wereldwijde 3D print filament markt de groeikansen en recente trends in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal de APAC-regio de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Factoren die bijdragen aan de groei van de 3D print filament markt in de regio zijn onder andere een toename in de lucht- en ruimtevaartsector in de regio, een groeiende vraag naar 3D print filament voor de productie van auto’s, met name e-voertuigen voor lichtgewicht eigenschappen, en een snelle toename van 3D printmogelijkheden in grote economieën zoals Zuid-Korea, India, Japan en China.

De markt voor 3D printfilament in Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting aanzienlijk groeien vanwege de snelgroeiende luchtvaartsector, de toenemende focus op hernieuwbare energiebronnen en de aanwezigheid van een goed ontwikkelde 3D printproductie-industrie.

Voor de 3D print filament markt in Europa wordt een gunstige groei voorspeld tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende nadruk op hernieuwbare energieproductie en productie met hoge automatisering.

De markt voor 3D print filamenten in Latijns-Amerika zal tijdens de prognoseperiode gestaag groeien vanwege de relatief kleine maar snel groeiende auto-industrie.

De markt voor 3D print filamenten in de MEA zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een gezonde groei doormaken vanwege het stijgende aantal auto-industrieën.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-filament-market-8427

Industrie Nieuws

Februari 2020: Het Amerikaanse ARL (Army Research Laboratory) creëert binnenkort een milieuvriendelijk alternatief met 3D-printen gemaakt van gerecycled plastic afval. Dit proces omvat het frezen van materialen in de twin-screw extruder en het poeder dat hierin wordt gemaakt, zal worden gesmolten tot een 3D-printfilament.

Blader door meer rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrate-inhibitors-market-8794

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acrylic-sheets-market-10228

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mercaptan-market-10817

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bentonite-market-7896

https://www.marketresearchfuture.com/reports/sodium-methylate-market-7542

https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-processing-market-2150

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  3D printing filament market,3D printing filament market Research,3D printing filament market Trends,3D printing filament market Demand,3D printing filament market Share,3D printing filament market Future