header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Applicant Tracking Systems zal tegen 2030 naar verwachting USD 3,8 miljard bereiken met een AGR van 6,54 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 4, 2023 5:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Applicant Tracking Systems Market Information by Service, Deployment, Organization Size, and Region – Forecast till 2030″, zou de markt voor Applicant Tracking Systems tussen 2022 en 2030 met 6,54 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 3,8 miljard bedragen.

Marktsamenvatting

De markt voor Applicant Tracking Systems (ATS) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende behoefte aan efficiënte en gestroomlijnde wervingsprocessen binnen organisaties. ATS verwijst naar softwaretoepassingen waarmee organisaties hun wervingsprocessen kunnen beheren en automatiseren, van het ontvangen en beoordelen van cv’s tot het volgen van kandidaten tijdens het hele wervingsproces.

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de ATS-markt is de stijgende vraag naar vereenvoudiging en versnelling van het wervingsproces. Traditionele handmatige wervingsmethoden zijn tijdrovend en leiden vaak tot het verlies van potentiële kandidaten. Applicant Tracking Systems bieden een allesomvattende oplossing door verschillende taken te automatiseren, zoals het parseren van cv’s, het plaatsen van vacatures, het plannen van sollicitatiegesprekken en de communicatie met kandidaten. Door een ATS te implementeren, kunnen organisaties een groot aantal sollicitanten effectief beheren, de ervaring van kandidaten verbeteren en de time-to-hire verkorten.

Ontvang de gratis PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5751

Concurrentielandschap:

De toonaangevende bedrijven in de Applicant Tracking Systems-industrie zijn onder andere

  • International Business Machines Corporation
  • Jobvite
  • Oracle
  • Findly
  • Talrnt LLC
  • BambooHR
  • Clear-bedrijf
  • Hoek
  • Stone Op Aanvraag
  • Bullhorn Inc
  • Exacthire
  • Hyrell
  • IBM Corporation

Juni 2021

Oracle biedt robuuste ATS-oplossingen die zijn ontworpen om wervingsprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren. Hun ATS-platform bevat AI-gestuurde cv-parsing, kandidaatscreening en analyses om efficiënte aanwervingsbeslissingen te vergemakkelijken. Oracle’s sterke aanwezigheid op de markt en voortdurende innovatie hebben hun positie in de sector verstevigd.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Een van de drijvende factoren die de groei van de ATS markt beïnvloeden is het toenemende aantal sollicitaties. In de huidige zeer competitieve arbeidsmarkt ontvangen organisaties een groot aantal sollicitaties voor elke vacature, waardoor het een uitdaging is om kandidaten handmatig te beoordelen en een shortlist op te stellen. Applicant Tracking Systems helpen deze uitdaging aan te gaan door het eerste screeningsproces te automatiseren. Deze systemen kunnen snel cv’s scannen en analyseren, relevante trefwoorden identificeren en kandidaten rangschikken op basis van hun kwalificaties en ervaring. Door het eerste screeningsproces te automatiseren, verminderen ATS de tijd en moeite die nodig zijn om sollicitaties te beoordelen aanzienlijk, zodat recruiters zich kunnen concentreren op het evalueren van de meest geschikte kandidaten.

Beperkingen in de markt:

Ondanks de vele voordelen die ATS biedt, zijn er bepaalde factoren die de groei van de markt beperken. Een van die factoren zijn de kosten die gepaard gaan met de implementatie en het onderhoud van een ATS. Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) hebben vaak te kampen met budgettaire beperkingen en kunnen het een uitdaging vinden om te investeren in geavanceerde ATS-oplossingen. Bovendien kunnen de integratie van ATS met bestaande HR-systemen en de training die nodig is voor werknemers om de software effectief te gebruiken, ook bijdragen aan de totale kosten. Om deze uitdaging te overwinnen, bieden ATS-leveranciers steeds vaker schaalbare en kosteneffectieve oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van het MKB, wat de adoptie in dit segment zou kunnen stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Applicant Tracking Systems Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/applicant-tracking-systems-market-5751

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op het rekruteringslandschap, wat leidde tot een toegenomen vertrouwen in digitale oplossingen zoals Applicant Tracking Systems. De wijdverspreide toepassing van werken op afstand en sociale afstandsmaatregelen maakten een verschuiving noodzakelijk van traditionele in-person wervingsprocessen naar virtuele platforms. ATS speelden een cruciale rol in het mogelijk maken van rekrutering op afstand, het vergemakkelijken van virtuele interviews en het verzekeren van naadloze samenwerking tussen rekruteringsteams.

Verwacht wordt dat de vraag naar Applicant Tracking Systems na de COVID zal blijven groeien omdat organisaties de waarde inzien van digitale tools voor het stroomlijnen van aanwervingsprocessen. De ATS-markt zal waarschijnlijk getuige zijn van verdere ontwikkelingen op het gebied van AI- en ML-technologieën, die een nauwkeurigere matching van kandidaten, geautomatiseerde planning van sollicitatiegesprekken en voorspellende analyses voor strategieën voor talentacquisitie mogelijk maken.

Markt Segmentatie

Op basis van service – De service in de markt omvat beheerde diensten en professionele diensten

Op basis vaninzet – Op basis van inzet, omvat het segment On-Cloud en On-Premises

Oporganisatiegrootte – Op organisatiegrootte omvat het segment KMO’s en grote en grote ondernemingen

Vraag naar maatwerk – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is een dominante markt voor Applicant Tracking Systems vanwege de hoge adoptiegraad van geavanceerde technologieën in de regio. De aanwezigheid van grote ATS-aanbieders en de groeiende behoefte aan efficiënte wervingsprocessen in sectoren zoals IT, gezondheidszorg en productie hebben bijgedragen aan de groei van de markt. Daarnaast hebben de strenge arbeidswetgeving en de behoefte aan compliance de vraag naar ATS-oplossingen in Noord-Amerika verder aangewakkerd.

Europa is ook een belangrijke markt voor Applicant Tracking Systems, gedreven door de toenemende focus op talentacquisitie en workforce management. De diverse industrieën in de regio, waaronder het bankwezen, de financiële sector, de detailhandel en de horeca, hebben een groeiende interesse getoond in het gebruik van ATS om hun wervingsprocessen te stroomlijnen. Bovendien heeft de invoering van regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals GDPR (General Data Protection Regulation), het belang van de privacy en beveiliging van gegevens benadrukt, waardoor de vraag naar robuuste ATS-oplossingen verder is toegenomen.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

Containerbeveiligingsmarkt – De eindgebruiker van de containerbeveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,9 miljard in 2023 tot USD 9,8 miljard in 2032.

Containerbeveiligingsmarkt – De containerbeveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,9665 miljard in 2023 tot USD 17,15992891 miljard in 2032.

Markt voor datacentervirtualisatieDe markt voor datacentervirtualisatie zal naar verwachting groeien van USD 5,64 miljard in 2023 tot USD 20,49 miljard in 2032.

Wi-Fi as a Service-marktDe Wi-Fi as a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 3,48 miljard in 2023 tot USD 15,07 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Applicant Tracking Systems Market,Applicant Tracking Systems Market Size,Applicant Tracking Systems Market Share,Applicant Tracking Systems Market Growth,Applicant Tracking Systems Market Trends