header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mijnbouwchemicaliën groeit met een CAGR van 6,70rom 2023 tot 2032 | MRFR

Aug 4, 2023 7:00 PM ET

De markt voor mijnbouwchemicaliën zal naar verwachting groeien van USD 6,6 miljard in 2023 tot USD 11,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,70%.

Mijnbouwchemicaliën zijn essentieel voor het mijnbouwproces en verhogen de output en effectiviteit. Maalhulpmiddelen, flocculatoren, schuimmiddelen, collectoren, extractiemiddelen voor oplosmiddelen en andere producten behoren tot de vele producten van de mijnbouwchemicaliën. Vanwege hun wijdverspreide gebruik bij de productie van cement is de categorie van de slijpmiddelen de grootste in termen van volume. In de loop van de beoordelingsperiode wordt voorspeld dat de wereldwijde markt zal worden gedreven door de toenemende infrastructuur- en bouwactiviteiten. Vlokmiddelen zijn samengesteld uit anionische en kationische polymeren die deeltjes absorberen en destabiliseren door neutralisatie. Zouten en metaalhydroxiden worden geproduceerd met behulp van anionische flocculanten.

De vlokmiddelen worden op grote schaal gebruikt bij de behandeling van afvalwater en water. De markt wordt verder onderverdeeld op basis van toepassingen, zoals mineraalverwerking, boren en explosieven, water- en afvalwaterbehandeling en andere. Onder deze toepassingen heeft mineraalverwerking een aanzienlijk marktaandeel. Deze stoffen worden vaak gebruikt in verschillende procedures, waaronder breken, uitlogen en absorptie, elutie en elektrowinning. Bij het penetreren en fragmenteren van gesteente wordt vaak gebruik gemaakt van explosieven en boren. Het gebruik van mijnbouwchemicaliën in afvalwaterbehandeling is toegenomen door de stijgende vraag naar schoon en veilig water.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5851

Regionale analyse:

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zijn de vijf geografische segmenten waaruit de wereldwijde markt voor mijnbouwchemicaliën bestaat.

Door de stijgende mijnbouwactiviteiten in landen als China en India is Azië-Pacific momenteel marktleider.

De Noord-Amerikaanse markt wordt voornamelijk gedreven door de stijgende vraag naar mijnbouwchemicaliën bij het malen van kalksteen.

Door de uitbreiding van mijnbouwactiviteiten in Oost-Europa zal Europa naar verwachting een enorme groei doormaken.

In de komende jaren zal de marktexpansie waarschijnlijk worden aangedreven door de zich ontwikkelende mijnindustrie in Afrika.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5851

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor mijnbouwchemicaliën bestaat uit product-, mineraal-, toepassings- en regionale segmenten.

De wereldwijde markt voor mijnbouwchemicaliën is onderverdeeld in verschillende productcategorieën op basis van hun functie, waaronder aanslagremmers, extractiemiddelen voor oplosmiddelen, schuimmiddelen, collectoren, vlokmiddelen en schuimmiddelen.

Basismetalen, niet-metalen, edelmetalen en zeldzame aardmetalen zijn de verschillende marktsegmenten op basis van het type mineraal waaruit ze afkomstig zijn.

De wereldwijde markt voor mijnbouwchemicaliën is onderverdeeld in vier toepassingsgroepen: mineraalverwerking, explosieven & boren, water & afvalwaterbehandeling, en overige.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de fabrikanten die actief zijn op de wereldwijde markt voor mijnbouwchemicaliën zijn Ashland (VS), The Dow Chemical Company (VS), Chevron Philips Chemical Company (VS). BASF SE (Duitsland), Exxon Mobil Corporation (V.S.), Cytec Solvay Group (V.S.), NALCO (India), Air Products and Chemicals, Inc. (V.S.), 3M (V.S.). Cheminova A/S (Denemarken). Akzo Nobel N.V. (Nederland), SNF Group (V.S.). Nasco (V.S.), Clariant (Zwitserland), en Huntsman International LLC (V.S.).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5851

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Mining Chemicals,Mining Chemicals Market,Mining Chemicals Market Size