header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele videobewaking zal naar verwachting USD 3,6933 miljard bereiken en van 2023 tot 2030 groeien met een CAGR van 8,40

Aug 4, 2023 5:00 PM ET

Mobile Video Surveillance Market Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor mobiele videobewaking naar verwachting een CAGR van ~8,40 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 3,6 miljard in 2030.

De Wereldwijde markt voor mobiele videobewaking verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en inzet van mobiele videobewakingssystemen en -oplossingen. Mobiele videobewaking verwijst naar het gebruik van videocamera’s en aanverwante technologieën om activiteiten in real-time te monitoren en op te nemen vanaf mobiele platforms zoals voertuigen, drones en draagbare apparaten.

De markt voor mobiele videobewaking is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren. Deze omvatten de toenemende bezorgdheid over de openbare veiligheid, de groeiende toepassing van slimme transportsystemen, de vooruitgang in camera- en videoanalysetechnologieën en de stijgende behoefte aan mogelijkheden voor bewaking en toezicht op afstand.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt voor mobiele videobewaking. De pandemie heeft de behoefte aan bewaking en toezicht op afstand vergroot als gevolg van lockdowns, sociale afstandsmaatregelen en toegenomen bezorgdheid over de veiligheid. Organisaties, zoals wetshandhavingsinstanties, transportbedrijven en zorginstellingen, hebben vertrouwd op mobiele videobewakingssystemen om de naleving van veiligheidsprotocollen te controleren, sociale afstand af te dwingen en de openbare veiligheid te waarborgen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3023

Belangrijkste spelers:

  • Apollo Video Technology (VS)
  • Bosch Beveiligingssystemen
  • Mid-State Instruments (VS)
  • Seon (Canada)
  • Floatograph Technologies,
  • Maxxess Systems, LLC. (VS)
  • Strongwatch Corporation (VS)
  • Rosco Vision Systems (VS)
  • Veiligheidsvisie
  • Maryland Security Professionals (VS)
  • Briefcam (Israël),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van mobiele videobewaking.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-video-surveillance-market-3023

Regionale analyse van de markt voor mobiele videobewaking:

Noord-Amerika is een van de grootste regio’s in de wereldwijde markt voor mobiele videobewaking. Noord-Amerika staat bekend om zijn technologische vooruitgang en innovatie. De regio heeft voorop gelopen bij de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde mobiele videobewakingstechnologieën. Het is de thuisbasis van talloze technologieleveranciers, systeemintegrators en oplossingsleveranciers die geavanceerde oplossingen bieden aan verschillende industrieën.

Noord-Amerika heeft robuuste beveiligings- en veiligheidsproblemen in verschillende sectoren, zoals wetshandhaving, transport, kritieke infrastructuur en openbare veiligheid. Mobiele videobewakingssystemen spelen een cruciale rol bij het aanpakken van deze problemen en het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen. De behoefte aan effectieve bewaking en incidentbeheer heeft de vraag naar mobiele videobewakingsoplossingen in de regio gestimuleerd.

Segmentatie van de markt voor mobiele videobewaking:

De wereldwijde markt voor mobiele videobewaking is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in analoge videobewaking en IP-videobewaking.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in militaire & defensie, overheid, wetshandhaving en schoolvervoer.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3023

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor bewegingsbesturing Wereldwijde voorspelling tot 2030

Smart Irrigation marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Automatisch opslag- en zoeksysteem marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Marktonderzoeksrapport over krachtsensoren – wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Mobile Video Surveillance Market,Mobile Video Surveillance Market Size,Mobile Video Surveillance Market Share,Mobile Video Surveillance Market Growth,Mobile Video Surveillance Market Trends