header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme stadions zal naar verwachting USD 24,7 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 23,0 van 2023 tot 2030

Aug 4, 2023 8:00 PM ET

Inzicht in de markt voor slimme stadions:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Smart Stadium Market Information by Component, By Deployment Type, By Platform and Region – Forecast till 2030“, zou de markt voor slimme stadions tussen 2022 en 2030 kunnen groeien met 23,0¾%. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 24,7 miljard dollar bedragen.

Slimme stadions zijn technologisch geavanceerde sport- en entertainmentstadions die verschillende digitale en communicatietechnologieën integreren om de ervaring van fans te verbeteren, de operationele efficiëntie te verbeteren en het genereren van inkomsten te optimaliseren. Deze stadions maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals IoT, kunstmatige intelligentie en geavanceerde connectiviteit om een reeks diensten en functies aan te bieden aan toeschouwers, atleten en organisatoren van evenementen.

Het gebruik en de toepassingen van slimme stadions zijn divers. Ze omvatten geavanceerde crowd management-systemen, slimme ticketing-oplossingen, real-time data-analyse voor het optimaliseren van activiteiten, gepersonaliseerde fan-ervaringen via mobiele apps, slimme parkeerfaciliteiten, digitale bewegwijzering voor reclame en informatieverspreiding, en verbeterde beveiligings- en bewakingssystemen. Slimme stadions faciliteren ook de integratie van sociale mediaplatforms, augmented reality en virtual reality om meeslepende ervaringen te bieden en fans op nieuwe manieren te betrekken.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2673

Belangrijkste spelers:

  • Tech Mahindra Ltd.
  • Intel Corporation
  • Cisco Systems Inc.
  • Johnson Controls
  • GP Smart Stadion
  • Fujitsu Ltd.
  • Huawei Technologies Co. Ltd.
  • Internationale Machines Corporation
  • Voltio,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor slimme stadions.

Haal het volledige rapport op via https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-stadium-market-2673

Regionale analyse van de markt voor slimme stadions:

Noord-Amerika domineert de markt door de aanwezigheid van technologisch geavanceerde stadions en een sterke sportcultuur. De beschikbaarheid van robuuste technologische infrastructuur, waaronder snelle internetverbindingen en geavanceerde communicatienetwerken, stimuleert de toepassing van slimme stadionoplossingen in Noord-Amerika. De regio is de thuisbasis van verschillende iconische stadions die innovatieve technologieën hebben geïmplementeerd om de ervaringen van fans te verbeteren, zoals interactieve schermen, mobiele apps en gepersonaliseerde diensten.

Europa is een belangrijke speler op de markt van slimme stadions, gedreven door de passie van de regio voor sport en grootschalige evenementen. Europa beschikt over gerenommeerde stadions en is gastheer van talloze internationale sporttoernooien en kampioenschappen, wat een massale toestroom van toeschouwers aantrekt. De vraag naar slimme stadionoplossingen wordt gevoed door de noodzaak om naadloze ervaringen, efficiënt crowd management en geavanceerde veiligheidsmaatregelen te bieden. Europese stadions geven ook prioriteit aan duurzaamheid en energie-efficiëntie, wat leidt tot de toepassing van milieuvriendelijke technologieën in slimme stadions.

Azië-Pacific is een opkomende markt voor slimme stadions, die de komende jaren aanzienlijk zal groeien. De regio kent een snelle verstedelijking, een groeiende middenklasse en een toenemende interesse in sport- en amusementsevenementen. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India investeren veel in sportinfrastructuur en organiseren grote internationale evenementen, waardoor de toepassing van slimme stadiontechnologieën wordt gestimuleerd. Bovendien vergemakkelijkt de toename van smartphones en internetconnectiviteit in Azië-Pacific de integratie van digitale oplossingen, mobiele apps en slimme diensten in stadions.

Segmentatie van de markt voor slimme stadions:

Naar component

De Component omvat Luchtverfrissers Sprays, Elektrische Luchtverfrissers, Auto Luchtverfrissers, Luchtverfrisser Gels, Kaarsen en anderen

Op Type Toepassing

Het implementatietype omvat winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd

Op platform

Het platform omvat winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2673

Lees meer artikel-

RF Vermogensversterker Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling 2027

Hoogspanningsversterker markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2027

Niveautransmitter marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Nanosensoren markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Stadium Market,Smart Stadium Market Size,Smart Stadium Market Share,Smart Stadium Market Trends,Smart Stadium Market Growth