header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Polyacrylamidemarkt zal van 2022 tot 2030 USD 8,59 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 6,01

Aug 4, 2023 4:15 PM ET

De polyacrylamidemarkt zal naar verwachting groeien van USD 5,39 miljard in 2022 tot USD 8,59 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,01 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030). De toegenomen vraag naar verbeterde oliewinning is de drijvende kracht achter de marktgroei.

De belangrijkste marktstimulator voor de groei van de wereldwijde polyacrylamidemarkt is de groeiende vraag. De vraag neemt toe als gevolg van het toenemende bewustzijn met betrekking tot afvalwaterbeheer en de groeiende behoefte om bodemerosie te verminderen. Polyacrylamiden worden gebruikt voor de behandeling van afvalwater van tal van chemische industrieën en gemeentelijke afvalwaterzuivering, met inbegrip van het wassen van kolen, de elektronische, ijzeren & staal-, metallurgie- en mineraalverwerkende industrieën. Polyacrylamide fungeert ook als een middel in verschillende toepassingen, waaronder weerstandsvermindering, verbeterde olieterugwinning (EOR) en oliebooradditieven. Vanwege de hogere viscositeit biedt gehydrolyseerd polyacrylamide een uitstekende olieterugwinning die veel beter is dan ongehydrolyseerd polyacrylamide. Andere drijvende krachten achter de groei van de wereldwijde polyacrylamidemarkt zijn de snelle verstedelijking, de groeiende bevolking en vervolgens de toenemende vraag naar verbeterde oliewinning. De verandering in de grondstofprijzen van polyacrylamiden kan de groei van de markt echter belemmeren.

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7910

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van polyacrylamide omvat toepassingen en producttypen. MRFR’s onderzoek naar de markt belicht vele facetten van de markt diepgaand.

De segmentatie van deze markt op basis van toepassing omvat verbeterde oliewinning, mineraalverwerking, pulp & papier, waterbehandeling en andere. Het segment waterbehandeling heeft het grootste marktaandeel van 37%, gevolgd door verbeterde oliewinning, mineraalverwerking en pulp & papier. De groeiende vraag naar polyacrylamide in de olie- en gasindustrie kan de markt ook een impuls geven, omdat PAM wordt gebruikt voor verbeterde oliewinning, modderbooractiviteiten en scheiding van vaste en vloeibare stoffen. In de mineraalverwerking wordt polyacrylamide gebruikt voor het reinigen van fijne kolenslurry in vaten en voor het verbeteren van de vaste en vloeibare scheiding van de residuen. In de pulpindustrie & papierindustrie kan polyacrylamide worden gebruikt als een retentiemiddel en een middel voor droge sterkte dat hulp filtert. Niet alleen helpt deze kwaliteit van polyacrylamide om de papierkwaliteit te verbeteren, het verbetert ook de fysieke sterkte van papier en vermindert vezelverlies.

Wat het producttype betreft, is de markt onderverdeeld in anionische producten, kationische producten en niet-ionische producten. Het anionische segment heeft 47% van het wereldwijde marktaandeel en de status quo blijft hetzelfde tijdens de prognoseperiode. Anionisch polyacrylamide kan zowel voor voedingsmiddelen als voor industriële toepassingen worden gebruikt. Omdat anionogene polyacrylamide vlokmiddelen geschikt zijn voor gebruik in voedingsmiddelen, worden ze gebruikt in ethanolfabrieken, vleesverwerking, suikerfabrieken en wijnmakerijen. De hoge dehydratiesnelheid van kationisch polyacrylamide maakt het echter mogelijk om het samen met anorganische coagulanten te gebruiken voor waterbehandeling in alcohol-, drank-, mononatriumglutamaat- en suikerfabrieken. Het wordt ook gebruikt in ververijen, leerlooierijen en andere gebieden. Kationisch polyacrylamide wordt ook gebruikt als additief in de papierindustrie.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7910

Regionale segmentatie

Een geografisch overzicht van de wereldwijde polyacrylamidemarkt omvat Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika (MEA).

De regio Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel door de grote aanwezigheid van chemische en farmaceutische industrieën die een grote hoeveelheid afvalwater produceren waarvoor polyacrylamide nodig is. De aanwezigheid van grote papier & pulpfabrikanten in de regio stimuleert ook de groei van de markt. Een onderzoek van de overige landen in de regio Azië-Pacific die in dit rapport aan bod komen, geeft een overzicht van de extra marktopbrengsten van enkele andere landen.

Noord-Amerika kan naar voren komen als de snelst groeiende markt tijdens de prognoseperiode als gevolg van het toenemende aantal waterzuiveringsinstallaties, strenge regelgeving met betrekking tot afvalwaterbehandeling en de groei van de mijnbouw en papierindustrie. De VS en Canada genereren de meeste marktinkomsten in deze regio.

Tijdens de prognoseperiode kan de markt in Europa een gematigde groei doormaken. Duitsland kan met 4,6 AGR de grootste groei doormaken als gevolg van investeringen in waterzuiverings- en recyclingprocessen. Andere landspecifieke markten in deze regio zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Rusland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Onderzoek naar de overige landen in Europa in dit rapport schat de sterke toevoeging aan de marktomzet van diverse andere landen in deze regio.

In Latijns-Amerika is de markt behoorlijk dankzij stabiele economieën. De marktomvang is echter klein omdat de economieën kleiner zijn dan die in Noord-Amerika. De landspecifieke markten met de meeste inkomsten in deze regio zijn Argentinië, Brazilië en Mexico. Een beoordeling van de overige landen in Latijns-Amerika die in dit rapport worden genoemd, verwacht een behoorlijke bijdrage aan de marktopbrengsten van veel andere landen.

Tijdens de prognoseperiode zal de markt in de MEA-regio naar verwachting aanzienlijk groeien door de grote aanwezigheid van grote olie& gasproducenten en de toenemende toepassing van polyacrylamide als olieterugwinningsmiddel. Landen die de markt beïnvloeden zijn Bahrein, Koeweit, Israël, Noord-Afrika, Oman, Qatar, Saudi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Een beoordeling van de overige landen in de MEA-regio die in dit rapport aan bod komen, verwacht een behoorlijke bijdrage aan de marktinkomsten van enkele andere landen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7910

Belangrijkste spelers

Grote spelers op de wereldwijde polyacrylamidemarkt zijn Anhui Jucheng Fine Chemicals Co. Ltd (China), Beijing Hengju Chemical Group Corporation (China), Ashland (Verenigde Staten), BASF SE (Duitsland), Black Rose Industries Ltd. (India), China National Petroleum Co. (India), China National Petroleum Corporation (CNPC) (China), Daqing Zhonglan Petrochemical Co Ltd (China), The Dow Chemical Company (VS), Dongying Kechuang Biochemical Industrial Co. Ltd. (China), Kemira OYJ (Finland), PetroChina Company Limited (China), SNF Group (Frankrijk) en Xitao Polymer Co. Ltd. (China), en ZL Petrochemicals Co. Ltd (China).

Gerelateerde rapporten @

  1. Stalen dakbedekking markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-roofing-market-8313
  2. Markt voor etiketteerapparatuur https://www.marketresearchfuture.com/reports/labeling-equipment-market-8814
  3. Markt voor Koude Opslag https://www.marketresearchfuture.com/reports/cold-storage-market-9995

Contactgegevens:Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK Email: [email protected]
Keywords:  Polyacrylamide Market,Polyacrylamide Market size,Polyacrylamide Market share,Polyacrylamide Market trends