header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Smart Transportation-markt zal naar verwachting 251,45 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 9,03 van 2023 tot 2030.

Aug 4, 2023 7:00 PM ET

Inzichten in de Smart Transportation-markt:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Smart Transportation Market Information By Type, By Solution, By Services, and Region – Forecast till 2030“, zou de Smart Transportation Market kunnen groeien met een snelheid van 9,03 etween 2022 and 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 251,45 miljard USD bedragen.

Slim transport verwijst naar de integratie van geavanceerde technologieën en intelligente systemen om de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van transportnetwerken te verbeteren. Het omvat verschillende toepassingen zoals verkeersbeheer, parkeeroplossingen, openbaarvervoersystemen, slimme logistiek en verbonden voertuigen. Slim vervoer is gericht op het optimaliseren van het gebruik van hulpbronnen, het verminderen van files, het verbeteren van de verkeersdoorstroming en het bieden van een naadloze en handige reiservaring voor forenzen.

Het gebruik en de toepassingen van slim transport zijn divers. Intelligente verkeersbeheersystemen maken gebruik van real-time gegevens en analyses om de verkeersstroom te controleren en te regelen, files te verminderen en de algehele efficiëntie te verbeteren. Slimme parkeeroplossingen stellen bestuurders in staat om beschikbare parkeerplaatsen te vinden via mobiele apps, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een parkeerplaats en minder last hebben van files. Openbaarvervoerssystemen integreren slimme technologieën om real-time informatie te bieden over routes, dienstregelingen en bezetting, waardoor de ervaring van forenzen wordt verbeterd en het gebruik van openbaar vervoer wordt aangemoedigd.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2467

Belangrijkste spelers:

  • ACCENTURE
  • ALSTOM
  • MSR Verkeer
  • Siemens
  • Thales Groep
  • TomTom
  • Cisco Systems Inc
  • Cubic
  • IBM
  • Iteris,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor Smart Transportation.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-transportation-market-2467

Regionale analyse van de Smart Transportation-markt:

In Noord-Amerika draagt de aanwezigheid van grote spelers als IBM Corporation, Cisco Systems Inc en Accenture bij aan de marktdominantie. De geavanceerde technologische mogelijkheden van de regio en de gevestigde transportinfrastructuur maken een naadloze integratie van slimme transportsystemen mogelijk. Bovendien promoten overheden en stadsbesturen in Noord-Amerika actief initiatieven voor slimme steden, wat leidt tot meer investeringen in intelligente transportoplossingen.

Europa, met zijn sterke transportinfrastructuur, loopt voorop bij het invoeren van slimme transporttechnologieën. De nadruk die de regio legt op duurzaamheid en milieuregelgeving stimuleert de vraag naar intelligente transportsystemen. Europese steden zijn pioniers op het gebied van slimme transportinitiatieven en implementeren oplossingen zoals intelligent verkeersmanagement, oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen en multimodale transportintegratie. Belangrijke spelers zoals Alstom, Thales Group en Siemens zijn actief betrokken bij het leveren van innovatieve slimme transportoplossingen in Europa.

Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor slim vervoer als gevolg van de snelle verstedelijking en toenemende verkeersopstoppingen in grote steden. Landen als China, India en Japan investeren veel in slimme transportinfrastructuur om de transportproblemen die gepaard gaan met verstedelijking aan te pakken. De regio biedt een enorm potentieel voor de toepassing van intelligente transportsystemen, waaronder slim verkeersbeheer, geïntegreerde mobiliteitsplatforms en intelligente openbaarvervoersnetwerken. Bedrijven zoals MSR Traffic, Huawei Technologies Co. Ltd. en TomTom International nemen actief deel aan de ontwikkeling van slimme transportoplossingen in Azië-Pacific.

Segmentatie van de markt voor slim vervoer:

Naar type

Het type in de markt omvat Maritiem, Wegen, Spoorwegen, Vliegverkeer

Naar Oplossing

De oplossing in de markt omvat Ticketing Management System, Parkeerbeheer en Begeleidingssysteem, Geïntegreerd Toezichtsysteem, Verkeersbeheersysteem

Diensten

Het segment diensten omvat zakelijke, professionele en cloudservices

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2467

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport vande markt voor halfgeleiderinspectiesystemen voorspeld voor 2027

Surface Mount Technology-marktonderzoeksrapport – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapporttrillingsmonitoring markt – Voorspelling 2027

Onderzoeksrapport over de markt voorfrequentiesynthesizers – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Transportation Market,Smart Transportation Market Size,Smart Transportation Market Share,Smart Transportation Market Trends,Smart Transportation Market Growth