header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar en de groei, analyse en omvang van de markt voor hardwarebeveiligingsmodules zal groeien met een CAGR van 14,40 tot 2030.

Aug 4, 2023 4:57 PM ET

Overzicht van de markt voor hardwarebeveiligingsmodules

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Hardware Security Modules Market Information By Type, By End-Users, By Application, and Region – Forecast till 2030, zouden Hardware Security Modules tussen 2022 en 2030 met 14,40¾% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 3,2 miljard bedragen.

Marktsynopsis voor hardwarebeveiligingsmodules

Hardwarebeveiligingsmodules (HSM’s) zijn gespecialiseerde apparaten die zorgen voor veilige opslag en beheer van cryptografische sleutels en die cryptografische bewerkingen uitvoeren. Ze worden gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen, gegevensintegriteit te garanderen en transacties te verifiëren in verschillende sectoren, waaronder het bankwezen, financiële dienstverlening, overheid, gezondheidszorg en cloud computing. HSM’s worden op grote schaal gebruikt voor veilige authenticatie, veilige sleutelgeneratie en -opslag, digitale handtekeningen, SSL/TLS-codering en veilige code-uitvoering.

Hardware Beveiligingsmodules Markt Competitief Landschap:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor hardwarebeveiligingsmodules zijn

  • Gemalto NV
  • Thales e-Security Inc.
  • Utimaco GmbH
  • International Business Machines Corporation
  • FutureX
  • Hewlett-Packard Enterprise Ontwikkeling L.P.
  • SWIFT
  • Atos S.E.
  • Ultra-Elektronica
  • Yubico

Juni 2021

Hardware Security Modules markt is de overname van Gemalto NV door Thales e-Security Inc. Deze strategische stap combineert de expertise van Gemalto op het gebied van digitale beveiliging met de sterke marktaanwezigheid en innovatieve oplossingen van Thales, waardoor een toonaangevende speler op de HSM-markt ontstaat. De overname vergroot Thales’ portfolio van geavanceerde cryptografische oplossingen en versterkt haar positie in het leveren van robuuste beveiligingsoplossingen voor kritieke infrastructuur, financiële instellingen en andere industrieën.

Ontvang een gratis proefexemplaar@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2410

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke drijvende factoren voor de markt van hardwarebeveiligingsmodules. Ten eerste heeft de toenemende bezorgdheid over gegevensbeveiliging en privacy organisaties ertoe aangezet om sterkere encryptie- en authenticatiemaatregelen te nemen, waardoor de vraag naar HSM’s wordt gestimuleerd. Met het stijgende aantal cyberbedreigingen en datalekken bieden HSM’s een kritieke beschermingslaag voor de beveiliging van gevoelige informatie. Ten tweede verplichten wettelijke vereisten, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) en de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), het gebruik van HSM’s voor veilig sleutelbeheer en cryptografische bewerkingen. Dit stimuleert de markt omdat organisaties ernaar streven om aan deze compliance-normen te voldoen. Tot slot wakkeren de toenemende invoering van cloud computing en de behoefte aan veilige cloudgebaseerde toepassingen en diensten de vraag naar HSM’s aan. HSM’s helpen cloudomgevingen te beschermen door de vertrouwelijkheid en integriteit van cryptografische sleutels en gevoelige gegevens te waarborgen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2410

Beperkingen van de markt voor hardwarebeveiligingsmodules:

Er zijn enkele beperkingen waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste kunnen de hoge initiële kosten voor het implementeren van HSM’s een barrière vormen voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) met beperkte budgetten. Daarnaast kan de complexiteit van de integratie van HSM’s in bestaande systemen en applicaties een uitdaging vormen voor organisaties, omdat er gespecialiseerde expertise nodig is voor implementatie en onderhoud. Bovendien kunnen de toenemende complexiteit van cyberbedreigingen en de behoefte aan voortdurende updates en vooruitgang in HSM-technologie verkopers en gebruikers voor voortdurende uitdagingen stellen.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor Hardware Security Modules. Aan de ene kant heeft de toegenomen afhankelijkheid van digitale transacties, werk op afstand en online diensten tijdens de pandemie het belang van veilige gegevensbescherming benadrukt, wat de vraag naar HSM’s heeft gestimuleerd. Aan de andere kant kunnen de economische onzekerheden en budgetbeperkingen waarmee organisaties als gevolg van de pandemie worden geconfronteerd, sommige investeringsbeslissingen hebben vertraagd, wat de groei van de markt heeft beïnvloed. Naarmate organisaties zich echter aanpassen aan de nieuwe situatie en meer prioriteit geven aan cyberbeveiliging, zal de vraag naar HSM’s naar verwachting weer aantrekken en groeien in het post-COVID-19-scenario.

CheckDiscount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2410

Segmentatie van de markt voor hardwarebeveiligingsmodules

Naar type

Het type HSM op de markt omvat LAN-gebaseerde HSM’s, PCIe-gebaseerde HSM’s en USB-gebaseerde HSM’s.

Naar eindgebruikers

Eindgebruikers in de markt zijn onder andere overheid, energie- en nutsbedrijven en gezondheidszorg

Naar toepassing

Per toepassing omvat het segment betalingsverwerking, ondertekening en authenticatie van codes en documenten

Hardware beveiligingsmodules markt regionaal inzicht

Noord-Amerika, vooral de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk marktaandeel door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, financiële instellingen en overheidsinstellingen met strenge beveiligingseisen. De regio heeft een volwassen markt voor HSM’s, gedreven door de noodzaak om gevoelige gegevens te beschermen en te voldoen aan industriële regelgeving. De hoge adoptie van geavanceerde beveiligingsoplossingen en de voortdurende vooruitgang in technologie dragen bij aan de groei van de markt in Noord-Amerika.

Europa is een andere belangrijke regio in de HSM-markt, gedreven door de focus van de regio op regelgeving voor gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). De sterke aanwezigheid van sectoren zoals het bankwezen, de financiële sector en de gezondheidszorg, die grote hoeveelheden gevoelige gegevens verwerken, creëert een vraag naar robuuste beveiligingsoplossingen zoals HSM’s. Europese landen geven prioriteit aan dataprivacy en -beveiliging, wat leidt tot een toename in het gebruik van HSM’s om de bescherming van kritieke informatie te waarborgen.

De regio Azië-Pacific, aangevoerd door landen als China en India, is getuige van een snelle groei in de IT- en BFSI-sectoren (banken, financiële diensten en verzekeringen). De toenemende digitalisering, de groeiende e-commerce-industrie en de groeiende toepassing van cloud computing stimuleren de vraag naar veilige gegevensopslag en transactiebeveiliging. Omdat organisaties in de regio het belang inzien van het beschermen van gevoelige informatie en voldoen aan de wettelijke vereisten, neemt het gebruik van HSM’s toe.

Gerelateerde rapporten:

Smart Hospital Market Research Report Informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Set-Top Box (STB) Marktonderzoek Rapport Informatie Producttype, Per Inhoudskwaliteit, Per Service, Per Eindgebruiker En Per Regio-Marktvoorspelling Tot 2032

Smart Bathroom Market Research Report Informatie per producttype, connectiviteit, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Artificial Intelligence (AI) Chipset Market Research Report Informatie per onderdeel, per technologie, per toepassing, per bedrijfstak en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Gas Sensor Market Research Report Informatie per technologie, per gastype, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Hardware Security Modules Market,Hardware Security Modules Market Size,Hardware Security Modules Market Share,Hardware Security Modules Market Demand,Hardware Security Modules Market Growth