header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde cloudbeveiligingsmarkt zal naar verwachting 97,5 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 4,72 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Aug 4, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor cloudbeveiliging naar verwachting een CAGR van ~ 4,72 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 97,5 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor cloudbeveiliging verwijst naar de markt voor beveiligingsoplossingen en -diensten die zijn ontworpen om gegevens en toepassingen te beschermen die zijn opgeslagen in cloudomgevingen. De wereldwijde cloudbeveiligingsmarkt bestaat uit verschillende oplossingen en diensten die de unieke beveiligingsuitdagingen van cloudcomputing aanpakken, zoals gegevenslekken, onbevoegde toegang en complianceproblemen.

Factoren die de groei van de wereldwijde cloudbeveiligingsmarkt stimuleren, zijn onder andere de toenemende adoptie van clouddiensten in verschillende sectoren, de toenemende bezorgdheid over datalekken en cyberdreigingen, strenge wettelijke vereisten met betrekking tot gegevensbescherming en de behoefte aan schaalbare en flexibele beveiligingsoplossingen in dynamische cloudomgevingen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde cloudbeveiligingsmarkt. De pandemie dwong veel organisaties hun activiteiten te verplaatsen naar werken op afstand en meer te vertrouwen op cloudgebaseerde oplossingen. Dit leidde tot een sterke toename in het gebruik van de cloud, omdat bedrijven de continuïteit wilden waarborgen en samenwerking op afstand mogelijk wilden maken. Als gevolg hiervan is de vraag naar cloudbeveiligingsoplossingen en -diensten aanzienlijk gestegen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Okta Inc. (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Intel Corporation (VS)
  • Fortinet
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • Trend Micro Inc. (Japan)
  • CA Technologies Inc.
  • Cloud Passage Company (VS)

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2121

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio in de wereldwijde markt voor cloudbeveiliging. De regio loopt voorop bij de overstap naar de cloud en heeft een volwassen cyberbeveiligingslandschap, waardoor de vraag naar cloudbeveiligingsoplossingen en -diensten wordt gestimuleerd.

Noord-Amerika heeft een robuuste technologische infrastructuur en een hoge mate van digitale volwassenheid. De regio is de thuisbasis van grote cloudserviceproviders, cyberbeveiligingsleveranciers en IT-giganten die innovatie in cloudbeveiliging stimuleren. De aanwezigheid van geavanceerde cloud computing-mogelijkheden en een bloeiend technisch ecosysteem bevordert de groei van de cloudbeveiligingsmarkt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2121

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor cloudbeveiliging is onderverdeeld in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in virtualisatie, clouddatabasebeveiliging en netwerkbeveiliging.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, detailhandel, bfsi en it & telecom.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2121

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor buitenverlichting – Prognose tot 2030

LED Grow Light marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Toepassingsspecifiek Geïntegreerd Circuit Marktonderzoeksrapport- Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Cloud Security Market,Cloud Security Market Analysis,Cloud Security Market Growth