header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor persoonlijke noodresponssystemen zal tegen 2030 naar verwachting USD 11,23 miljard bedragen, met een CAGR van 6,15 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Aug 4, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor persoonlijke noodreactiesystemen naar verwachting een CAGR van ~6,15 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 11,23 miljard in 2030.

De Personal Emergency Response Systems (PERS)-markt verwijst naar de markt voor draagbare apparaten of systemen die onmiddellijke hulp bieden aan personen in noodsituaties of wanneer ze medische hulp nodig hebben. PERS-apparaten bestaan meestal uit een draagbare hanger of polsband met een noodknop die, wanneer erop gedrukt wordt, een oproep naar een meldkamer activeert of contact opneemt met vooraf aangewezen personen. Deze systemen worden voornamelijk gebruikt door senioren of mensen met medische aandoeningen of handicaps om hulp in te roepen bij vallen, ongelukken of andere noodgevallen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de PERS-markt. Door de toegenomen kwetsbaarheid van de oudere bevolking en de behoefte aan bewaking en hulp op afstand, steeg de vraag naar PERS-apparaten. De pandemie benadrukte het belang van verbonden blijven en snelle toegang tot noodhulp, vooral voor mensen die geïsoleerd of alleen wonen. De pandemie bracht echter ook uitdagingen voor de markt met zich mee. Verstoringen in de toeleveringsketen en vertragingen in de productie beïnvloedden de beschikbaarheid en levering van PERS-apparaten. Economische onzekerheden en lagere consumentenbestedingen in sommige regio’s kunnen de marktgroei hebben beïnvloed.

Belangrijkste spelers opde markt voor persoonlijke noodreactiesystemen

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • ALERTONE DIENSTEN
  • Cisco Systemen
  • Nortek Beveiliging en Controle
  • VRI
  • Honeywell
  • Tunstall
  • Robert Bosch GmbH
  • GreatCall
  • Koninklijke Philips NV
  • ADT

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4522

Regionale analyse van demarkt voor persoonlijke noodreactiesystemen

Noord-Amerika heeft een belangrijk aandeel in de markt vanwege de hoge adoptiegraad van PERS-apparaten en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers. Europa speelt ook een prominente rol, gedreven door de toenemende vergrijzing en overheidsinitiatieven om zelfstandig wonen te ondersteunen. De regio Azië-Stille Oceaan, met name Japan en China, is getuige van een snelle groei van de markt, gestimuleerd door de groeiende geriatrische bevolking en het toenemende bewustzijn van persoonlijke veiligheid. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentie voor marktexpansie, gedreven door de toenemende investeringen in de gezondheidszorg en de focus op het verbeteren van de ouderenzorg. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktgroei, gedreven door de stijgende behoefte aan ouderenzorgoplossingen en de toepassing van geavanceerde zorgtechnologieën.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4522

Segmentatie van demarkt voor persoonlijke noodreactiesystemen

De wereldwijde markt voor persoonlijke noodreactiesystemen is onderverdeeld in type, component en eindgebruiker

Gebaseerd op type: Standalone PERS, Zender, R-cube monitoringsystemen, Standalone stemkiezer, Zwervend systeem, Medisch alarmsysteem, Vaste PERS, Mobiele PERS, Draadloos, GPS en Cellulair

Gebaseerd op component: Rookdetectoren, Beddetectoren, Trekkoord residentieel, Valdetectoren en Overstromingsdetectoren

Gebaseerd op eindgebruiker: Verpleeghuizen, Thuisgebruikers, Assistentiewoningen, Hospices en Seniorenvoorzieningen

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-4522

Gerelateerde rapporten:

Micro-LED Display Market Research Report Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor buitenverlichting – Wereldwijde prognose tot 2030

PMOLED markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Personal Emergency Response Systems Market,Personal Emergency Response Systems Market Analysis,Personal Emergency Response Systems Market Scope,Personal Emergency Response Systems Market Trends