header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Innovaties in antireflectie technologie: Aanjager van de markt voor antireflecterende coatings

Aug 4, 2023 3:43 PM ET

De wereldwijde markt voor antireflectiecoatings groeit gestaag, voornamelijk door de toename van het aantal smartphones en zonnepanelen. Daarnaast werken specifieke toepassingen van deze coatings in prominente eindgebruikerssectoren, zoals de auto-industrie en elektronica, als belangrijke stuwende krachten achter de groei van de markt. Bovendien versnellen ontwikkelingen in coatingtechnologieën de marktgroei op mondiaal niveau.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijdemarkt voor antireflecterende coatings vanwege de trends naar verwachting stijgen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,8 tijdens de huidige prognoseperiode. Gedurende deze periode zal de markt naar verwachting een wereldwijde marktwaarde van USD 5,92 miljard bereiken. De veranderende levensstijl van de consument, die heeft geleid tot een grotere omvang van de markt voor modebrillen, zou de groei van de markt stimuleren. Het overheidsbeleid met betrekking tot het gebruik van antireflecterende coatings, met name in optische brillen onder invloed van de toenemende oogaandoeningen, zou een positieve invloed hebben op de groei van de markt. De uitgaven voor elektronische apparaten zijn sterk gestegen, vooral voor grote platte tv’s die antireflecterende coatings nodig hebben voor een high definition beeldscherm. Daarom wordt verwacht dat de stijging in de productie van televisies en smartphones de vraag op de markt zal blijven stimuleren.

Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de toenemende vraag naar verbeterde antireflecterende coatings als gevolg van aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde antireflecterende coatingtechnologieën.

Een van de belangrijkste aanjagers van de markt voor antireflectiecoatings is de bloeiende brillenindustrie. Brillen met AR-coating hebben enorm aan populariteit gewonnen onder consumenten vanwege hun vermogen om schittering te verminderen en een helderder zicht te bieden. Brillen met AR-coating verminderen vermoeidheid van de ogen, vooral in heldere omgevingen, en verbeteren de esthetische aantrekkingskracht van brillen door afleidende reflecties op de glazen te elimineren. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer mensen voor brillenglazen met AR-coating, wat de groei van de markt stimuleert.

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2152

Wereldwijde markt voor antireflecterende coatings – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in drie marktdynamieken om het begrip te verbreden,

Op basis van technologie: elektronenstraalverdamping en sputtering

Op Toepassing: Onder andere Brillen, Auto’s, Elektronica en Zonne-energiesystemen.

Per Regio : Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor antireflecterende coatings – Regionale analyse

Noord-Amerika neemt het grootste deel van de wereldwijde markt voor antireflecterende coatings voor zijn rekening. De toenemende vraag naar en productie van smartphones, tablets, camera’s, enz. stimuleert de groei van de markt. Bovendien stimuleren de aanwezigheid van veel grote spelers en de toepassing van geavanceerde coatingtechnologie de groei van de regionale markt. De VS en Canada, gesteund door de toenemende overheidssteun voor O&O-activiteiten, dragen in belangrijke mate bij aan de markt voor antireflecterende coatings in de regio.

De regio Azië-Pacific is wereldwijd goed voor de op een na grootste markt voor antireflecterende coatings. De stijging van de vraag naar hoogwaardige antireflecterende coatings, het toenemende aantal productiecapaciteiten en de aanmoedigende overheidssteun voor de ontwikkeling van geavanceerde coatings stimuleren de groei van de regionale markt. De regio heeft buitenlandse investeerders aangetrokken met haar gunstige overheidsbeleid, kostenconcurrerende arbeidskrachten en grondstofvoordeel. Dit heeft geleid tot een toename van het aantal fabrieken voor antireflecterende coatings in de regio.

De markt voor antireflecterende coatings in de Europese regio ontwikkelt zich wereldwijd tot een veelbelovende markt. De toename van zonne-energie en de productie van elektronica is een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt. Daarnaast stimuleert de snelle toepassing van geavanceerde antireflecterende coatings de regionale markt. Ook de economie in de regio, die voortdurend toeneemt, en de snelle industrialisatie stimuleren de groei van de markt. Verder wordt verwacht dat de regio zal groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de geprojecteerde periode.

Wereldwijde markt voor antireflecterende coatings – Analyse van de concurrentie

De markt voor antireflecterende coatings is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel belangrijke spelers. Fusies, overnames, samenwerkingen, innovatie, expansie en merkversterking blijven de belangrijkste trends van deze spelers. Deze spelers concurreren op innovatie, productkenmerken, kwaliteit, kosten en financiële stabiliteit. Om hun marktpositie te behouden, richten spelers zich op het ontwikkelen van hun productportfolio met behulp van geavanceerde technologieën.

Spelers investeren aanzienlijk in interne O&O en vooral in de overname van kleine maar veelbelovende bedrijven. Fabrikanten richten zich op meer investeringen in de ontwikkeling van technologie en het verbeteren van hun bestaande producten. Toenemende overheidssteun en financiering motiveert de fabrikanten om coatings te ontwikkelen met een verbeterde kwaliteit die voldoen aan de veranderende behoeften van de klanten.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2152

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldwijde markt voor antireflectiecoatings zijn onder andere Carl Zeiss AG, Royal DSM, Honeywell International Inc, Essilor International Co, Hoya Corporation, PPG Industries Inc, Cascade Optical Corporation, Rodenstock GmbH, Janos Technology Inc en iCoat Company LLC.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

15 mei 2019 – – PPG Industries, Inc. (VS), een toonaangevende wereldwijde leverancier van verven, coatings en speciale materialen, toonde zijn complete assortiment geavanceerde geleidende en transparante functionele coatings voor glazen kunststofsubstraten op de Society for Information Display (SID) Display Week 2019, die dit jaar van 14 tot en met 16 mei werd gehouden in het San Jose Convention Center in Californië.

De getoonde producten zijn allemaal onlangs geïntroduceerd, waaronder PPG zal tonen is een anti-vingerafdruk (AFP) coating die beschikt over een exclusieve zijde-touch gevoel. Deze coatings zijn speciaal ontworpen om aanraakschermen op smartphones, beeldschermen in voertuigen en andere gedeelde apparaten prettiger te laten aanvoelen. De reeks getoonde producten omvatte ook antireflecterende (AR) en ultraviolet-duurzame hydrofobe (UVH) coatings voor glas, transparante functionele coatings die geschikt zijn voor verstuiving, antireflectie (AG), inclusief easy-to-clean (EC), AFP, antivingerprint (AFM), plastic en metalen substraten.

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor antireflectiecoatings een opmerkelijke groei en diversificatie doormaakt in verschillende industrieën. Door de toegenomen bewustwording van de voordelen van AR-coatings, vragen consumenten om producten met verbeterde visuele helderheid en minder schittering. De voortdurende vooruitgang in coatingtechnologieën en de uitbreiding van toepassingen dragen verder bij aan de expansie van de markt. Aangezien de vraag naar superieure optische prestaties blijft stijgen, zal de markt voor antireflecterende coatings naar verwachting een belangrijke speler blijven in de optiekindustrie, die de manier waarop we de wereld zien vormgeeft.

Wantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  anti-reflective coatings market