header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vraag naar farmaceutische droogmiddelen stijgt als belangrijkste oplossing voor vochtbeheersing in geneesmiddelen: Marktanalyse & Groeiprognoses

Aug 4, 2023 8:00 PM ET

Overzicht van de markt voor farmaceutische droogmiddelen:

De omvang vande markt voor farmaceutische droogmiddelen werd in 2022 geschat op USD 1,1 miljard. De markt voor farmaceutische droogmiddelen zal naar verwachting groeien van USD 1,2 miljard in 2023 tot USD 1,7 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,77 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Behandelde markt USP:

Drivers:

Er is een aanzienlijke toename van de vergrijzing van de bevolking, een verbreding van farmaceutische zakelijke trends en overheidsinterventie en -initiatieven. Dit garandeert medische geneesmiddelen van hoge kwaliteit, wat een belangrijke drijfveer zal zijn voor de groei van de wereldwijde markt voor farmaceutische droogmiddelen.

Beperkingen:

De markt voor farmaceutische droogmiddelen wordt beperkt door de implementatie van strenge normen en fluctuerende omstandigheden. Farmaceutische producten moeten voldoen aan strenge normen voor kwaliteitscontrole en prestaties. Leveranciers van droogmiddelen moeten regelmatig voldoen aan de kwaliteitsbeheersystemen van farmaceutische bedrijven. De andere factor die de groei van de markt voor farmaceutische droogmiddelen belemmert, is hun onvoorspelbare prestatie bij verschillende temperaturen, afhankelijk van hun type. De temperatuur die het product nodig heeft, moet de temperatuur van het droogmiddel bepalen.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4182


COVID-19 Analyse:

De farmaceutische sector is getuige geweest van een verontrustende groeivertraging als gevolg van de wereldwijde pandemie van COVID-19. Door marketingmoeilijkheden in verschillende geografische regio’s is de groei van COVID-19 sterk vertraagd. Als gevolg van marketingproblemen in verschillende geografische regio’s over de hele wereld ondergaat de markt voor farmaceutische droogmiddelen een economische neergang. De groei van de markt voor farmaceutische droogmiddelen is afhankelijk van de economische groei van het land waarin het zich bevindt. Na de wereldwijde verspreiding van het coronavirus is er een nieuwe instroom van geneesmiddelen op de markt, wat de vertraging verergert.

Belangrijkste spelers:

  • DuPont de Nemours Inc
  • Filtration Group Corporation
  • Sanner GMBH
  • Clariant
  • Capitol Scientific Inc.
  • Desiccare Inc.
  • R. Grace & Co.
  • Desican Inc.
  • Oker-Chemie GmbH

Segmentatie van de markt:

De segmentatie van de wereldwijde markt voor farmaceutische droogmiddelen gebeurt volgens type en eindgebruiker. Per type is het grootste deel van de markt voor farmaceutische droogmiddelen in handen van silicagel. Dit komt doordat silicagel niet ontvlambaar, niet giftig en poreus van aard is. Per eindgebruiker heeft het tablettensegment het grootste marktaandeel op de wereldmarkt.

Regionaal inzicht:
De APAC-regio is getuige van de hoogste groei van de farmaceutische markt op wereldschaal. De verwachte CAGR van deze regio is 4,77 dankzij een toename van de productieactiviteiten en een toename van de bevolking die farmaceutische droogmiddelen nodig heeft. De marktgroei kan worden toegeschreven aan de toegenomen productie van farmaceutische droogmiddelen in China en een betere benutting van de grondstof in Chinese fabrieken dan in faciliteiten in ontwikkelde landen. Het verhoogde farmaceutische droogmiddel in China wordt nu gebruikt als matteringsreagens voor kunststoffen, verf, katalysatoren en andere antikleefmiddelen.

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de farmaceutische markt ter wereld, dankzij de sterke farmaceutische productiebasis van de regio, gunstige overheidsvoorschriften en aanzienlijke uitgaven voor O&O. In 2018 had Noord-Amerika een marktaandeel van ongeveer 38%.

NU KOPEN Rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4182

Tijdens de voorspellingsperiode van 2019 tot 2027 zal de Europese markt voor farmaceutische droogmiddelen naar verwachting groeien met een CAGR van 4,59%. De steeds toenemende groei van de farmaceutische industrie heeft bijgedragen aan de groei van de markt voor farmaceutische droogmiddelen. Economische voordelen en een hoger besteedbaar inkomen hebben vooral geleid tot de snelle groei van de farmaceutische markt. Bovendien wordt voorspeld dat een stijging van het inkomensniveau, vooral voor mensen in de laagste economische lagen, en overheidsmaatregelen om basisgezondheidszorg aan te bieden, de beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen voor de bevolking zullen stimuleren. Dit zal naar verwachting de groei van de farmaceutische industrie stimuleren, wat zal leiden tot een hoger gebruik van farmaceutische droogmiddelen.

Blader door meer trendy marktrapporten:

Ethylacetaat Markt : https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethyl-acetate-market-945

Glasvezelmarkt : https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-market-3196

Adipinezuur-markt: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/adipic-acid-market-5479

Kobalt markt: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/cobalt-market-6549

Helium markt: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/helium-market-8062

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Phone: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Pharmaceutical Desiccants Market,Pharmaceutical Desiccants Market share,Pharmaceutical Desiccants Market trends,Pharmaceutical Desiccants Market analysis,Pharmaceutical Desiccants Market overview,Pharmaceutical Desiccants Market forecast,Pharmaceutical Desiccants Market growth,Pharmaceutical Desiccants Market size,Pharmaceutical Desiccants Market demand