header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D NAND-geheugen marktomvang, aandeel zal groeien met een CAGR van 15,03% in de prognoseperiode 2023-2030

Aug 7, 2023 4:00 PM ET

3D NAND-geheugen marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), 3D NAND Memory Market Information by End-Users, by Type, Application, and Region – Forecast till 2030, zou de 3D NAND Memory-markt kunnen groeien met een snelheid van 15,03 tussen 2023 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 78,42 miljoen bedragen.

Marktsamenvatting

3D NAND-geheugen is een type niet-vluchtige opslagtechnologie dat een hogere dichtheid en grotere capaciteit mogelijk maakt in vergelijking met traditioneel NAND-flashgeheugen. In tegenstelling tot planaire NAND, dat plat en tweedimensionaal is, stapelt 3D NAND geheugencellen verticaal, waardoor meerdere lagen en een grotere opslagcapaciteit mogelijk zijn op een kleiner oppervlak. Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de geheugenindustrie door hogere prestaties, verbeterde betrouwbaarheid en een lager energieverbruik te bieden.

Het gebruik en de toepassingen van 3D NAND-geheugen zijn enorm. Het wordt voornamelijk gebruikt in solid-state drives (SSD’s) voor verschillende apparaten zoals smartphones, laptops en datacenters. Door de grotere opslagcapaciteit en de verbeterde prestaties van 3D NAND-geheugen is het een ideale oplossing voor data-intensieve toepassingen zoals videostreaming, virtual reality en kunstmatige intelligentie. Daarnaast vindt het toepassingen in auto-elektronica, industriële IoT-apparaten en cloud computing-infrastructuur.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1040

3D NAND Geheugen Markt Concurrentielandschap:

De toonaangevende bedrijven in de sector van de onderwaterrobotica zijn onder andere

  • VIA Technologies Inc.
  • Infineon Technologieën
  • Microchip Technologie Inc
  • ON Halfgeleider
  • SK Hynix
  • Western Digital
  • Micron Technologie Inc
  • Integrated Silicon Solution Inc
  • Transcend Informatie Inc
  • Phison Electronics Corporation

Mei 2023

Een recente ontwikkeling in de markt voor 3D NAND-geheugen vond plaats in mei 2023 toen een toonaangevende speler een doorbraak in 3D NAND-technologie introduceerde en een recordbrekende opslagcapaciteit van 1 terabit (Tb) op een enkele chip bereikte. Deze belangrijke vooruitgang toont de voortdurende vooruitgang op het gebied van 3D NAND-geheugen, waardoor hogere opslagdichtheden mogelijk worden en innovatie in de markt verder wordt gestimuleerd.

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De drijvende factoren voor de markt van 3D NAND-geheugen zijn de toenemende vraag naar opslagoplossingen met hoge capaciteit, het toenemende gebruik van smartphones en andere mobiele apparaten en de groeiende infrastructuur van datacenters. Met de exponentiële groei in het genereren en verbruiken van gegevens is er behoefte aan geheugenoplossingen die grote hoeveelheden gegevens kunnen bevatten. De populariteit van smartphones en andere draagbare apparaten heeft geleid tot een toename in de vraag naar hogere opslagcapaciteiten. Bovendien heeft de opkomst van cloud computing en big data analytics de vraag naar datacenters aangewakkerd, die vertrouwen op krachtige opslagoplossingen zoals 3D NAND-geheugen.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-nand-memory-market-1040

Beperkingen in de markt:

De beperkingen die de markt voor 3D NAND-geheugen kunnen beïnvloeden. Een belangrijke uitdaging zijn de hoge productiekosten die gepaard gaan met 3D NAND-technologie. De complexe fabricageprocessen en geavanceerde materialen die nodig zijn om 3D NAND geheugenchips te maken, dragen bij tot hogere productiekosten. Daarnaast zijn er zorgen over het uithoudingsvermogen en de betrouwbaarheid van 3D NAND-geheugen door de toegenomen stapeling van geheugencellen. Deze uitdagingen moeten worden aangepakt om de wijdverspreide toepassing van 3D NAND-geheugenoplossingen te garanderen.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt voor 3D NAND-geheugen. Aanvankelijk was er een daling van de vraag als gevolg van verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens en lagere consumentenbestedingen. Omdat er tijdens de lockdowns echter meer werd gewerkt op afstand en online activiteiten plaatsvonden, steeg de vraag naar oplossingen voor gegevensopslag, waaronder 3D NAND-geheugen. Verwacht wordt dat de markt na de CVID gestaag zal groeien naarmate de economieën zich herstellen en de vraag naar digitale diensten blijft toenemen.

Segmentatie van de markt

  • Naar eindgebruiker – De eindgebruiker in de markt omvat de auto-industrie, consumentenelektronica, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en andere.
  • Naar type – Het type in de markt omvat Single-Level Cell (SLC), Multi-Level Cell (MLC), Triple-Level Cell (TLC)
  • Per toepassing – Per toepassing omvat het segment camera’s, laptops & pc’s, smartphones & tablets, andere

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1040

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is om verschillende redenen een dominante regio in de 3D NAND-geheugenmarkt. Ten eerste huisvest het grote spelers in de halfgeleiderindustrie, waaronder toonaangevende geheugenfabrikanten. Deze bedrijven beschikken over aanzienlijke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten, waardoor ze de technologische vooruitgang in 3D NAND-geheugen kunnen stimuleren. Hun expertise en investeringen in innovatie dragen bij aan de voortdurende verbetering van geheugenoplossingen en de algehele groei van de markt.

In de regio Azië-Pacific wordt een aanzienlijke groei verwacht in de markt voor 3D NAND-geheugen. Deze prognose wordt voornamelijk gedreven door de groeiende smartphonemarkt. Landen als China, Zuid-Korea en Taiwan zijn grote spelers in de smartphonefabricage en hebben een aanzienlijke consumentenbasis. Naarmate de vraag naar smartphones en andere mobiele apparaten toeneemt, groeit ook de behoefte aan een hogere opslagcapaciteit, waaraan 3D NAND-geheugen kan voldoen.

Lees meer artikel-

Markt voor verkooppuntterminals

sub-6ghz-ptp-en-ptmp-eigen-oplossingen-markt

Markt voor datacenterschakelaars

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  3D NAND Memory Market,3D NAND Memory Market Size,3D NAND Memory Market Share