header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse, trends en omvang van de markt voor slimme camera’s: 5,92 miljard dollar in 2030

Aug 7, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht slimme camera’s

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Smart Cameras Market Information By Type, By Sensor Type, By Scanning Type, By Application, By Connectivity and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor slimme camera’s tussen 2022 en 2030 met 9,57 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 5,92 miljard bedragen.

Marktsynopsis

Slimme camera’s zijn geavanceerde apparaten die zijn uitgerust met ingebouwde beeldverwerkingsmogelijkheden, waardoor ze afbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit kunnen vastleggen en tegelijkertijd realtime analyses kunnen uitvoeren. Deze camera’s combineren traditionele beeldvormingstechnologie met intelligente functies, zoals objectherkenning, bewegingsdetectie en gezichtsherkenning, waardoor ze zeer veelzijdig zijn in verschillende toepassingen. De markt voor slimme camera’s is aanzienlijk gegroeid door hun uitgebreide gebruik in sectoren zoals beveiliging en bewaking, auto’s, gezondheidszorg en industriële automatisering.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1326

Het concurrerende landschap van de markt voor slimme camera’s:

De welvarende bedrijven in de 3D-printindustrie zijn onder andere

  • Arlo
  • Bosch Beveiligingssystemen Inc.
  • Canon Inc.
  • Flir Systems Inc.
  • Panasonic Corporation
  • Polaroid
  • Raptor Photonics Ltd.
  • Samsung Co. Ltd.
  • Om Digital Solutions Corporation
  • Sony Corporation
  • Watec Co. Ltd.
  • D-Link Corporation

Mei 2023

Arlo heeft een nieuwe serie slimme camera’s met verbeterde AI-mogelijkheden geïntroduceerd. Deze camera’s maken gebruik van geavanceerde algoritmen om objecten nauwkeuriger te detecteren en te identificeren, en bieden zo verbeterde beveiligings- en bewakingsoplossingen.

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

Verschillende marktbepalende factoren dragen bij aan de groei van de markt voor slimme camera’s. Ten eerste is de toenemende vraag naar geavanceerde bewakingssystemen in verschillende sectoren, waaronder woningen, commerciële en openbare ruimten, een drijvende kracht achter de toepassing van slimme camera’s. Daarnaast is er de toenemende bezorgdheid over de veiligheid van mensen. Daarnaast wordt de vraag naar slimme camera’s gestimuleerd door de toenemende bezorgdheid over veiligheid en beveiliging, in combinatie met de behoefte aan realtime bewaking. Bovendien verbetert de integratie van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën in slimme camera’s hun functionaliteit en draagt dit bij aan de groei van de markt.

Beperkingen in de markt:

Er zijn bepaalde beperkingen die de markt voor slimme camera’s beïnvloeden. Een belangrijke beperking is de hoge kostprijs van slimme camerasystemen. De geavanceerde functies en technologieën die in deze camera’s zijn ingebouwd, maken ze relatief duur, waardoor ze voor sommige consumenten en bedrijven minder betaalbaar zijn. Daarnaast vormt de bezorgdheid over privacy en gegevensbeveiliging in verband met het gebruik van slimme camera’s een uitdaging voor de groei van de markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-cameras-market-1326

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor slimme camera’s. Door de toegenomen aandacht voor gezondheids- en veiligheidsmaatregelen is de vraag naar slimme camera’s voor temperatuurscreening, sociale afstandsbewaking en contactloze toegangscontrole gestegen. De pandemie verstoorde echter ook de toeleveringsketen, wat leidde tot vertragingen in de productie en distributie, waardoor de marktgroei werd beïnvloed.

In het post-COVID-scenario zal de markt voor slimme camera’s zich naar verwachting gestaag herstellen en weer op gang komen. De groeiende behoefte aan geavanceerde beveiligings- en bewakingsoplossingen, in combinatie met de toenemende toepassing van slimme stadsinitiatieven, zal de groei van de markt stimuleren. Daarnaast zal de vooruitgang in technologieën zoals kunstmatige intelligentie en deep learning-algoritmen de mogelijkheden van slimme camera’s verder verbeteren, waardoor hun toepassingen in verschillende industrieën zullen toenemen.

Segmentatie van de markt voor slimme camera’s

  • Op Type- De typen in de markt zijn Stand-Alone, Single-Chip, Embedded, PC en Netwerk-gebaseerd.
  • Op basis vansensortype – Op basis van sensortype omvat het segment CMOS en CCD
  • Op basis vanhet scantype – Op basis van het scantype omvat het segment Area Scan en Line Scan
  • Per toepassing – Per toepassing omvat het segment bewaking & beveiliging, inspectie en kwaliteitscontrole, geautomatiseerd sorteren, transport & logistiek, biometrie en toegangscontrole, en geleiding/machinevisie
  • Op basis van connectiviteit omvat het segment Wi-Fi, Bluetooth en draadloze HART.

Bekijk korting op https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1326

Regionaal inzicht

De markt voor slimme camera’s in Azië-Pacific wordt gedreven door factoren zoals de toenemende toepassing van 3D-printen in verschillende industrieën, de groeiende vraag naar producten op maat en overheidsinitiatieven om het gebruik van 3D-printen te bevorderen. De toenemende vraag naar 3D printen in de luchtvaart- en defensie-industrie is een belangrijke drijfveer voor de markt in Azië-Pacific, waarbij landen als China en Japan de markt aanvoeren. Verder zal het toenemende gebruik van 3D printen per scantype in de gezondheidszorg naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt in de regio Azië-Pacific. Dit kan worden toegeschreven aan de hoge adoptie van slimme beveiligingssystemen in de regio. De toenemende bezorgdheid over veiligheid en beveiliging, zowel in residentiële als commerciële sectoren, heeft geleid tot de wijdverspreide inzet van slimme camera’s. Daarnaast is Noord-Amerika de thuisbasis van verschillende prominente marktspelers, wat verder bijdraagt aan de dominantie van de regio in de markt. Deze spelers innoveren en introduceren voortdurend geavanceerde slimme camera’s om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de consument.

Europa is ook getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor slimme camera’s. De regio heeft sterk de nadruk gelegd op openbare veiligheid en beveiliging, wat heeft geleid tot de implementatie van strenge regelgeving met betrekking tot bewakingssystemen. Dit heeft de vraag naar slimme camera’s, die geavanceerde functies bieden zoals gezichtsherkenning en objectdetectie, gestimuleerd. Overheden en organisaties in Europa investeren actief in smart city-initiatieven, waarbij slimme camera’s worden gebruikt voor toezicht en bewaking. Deze focus op openbare veiligheid en de integratie van slimme technologieën heeft de groei van de markt voor slimme camera’s in Europa gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific heeft te maken met snelle verstedelijking en technologische vooruitgang, wat leidt tot een groter bewustzijn over veiligheidskwesties. Als gevolg hiervan stijgt de vraag naar slimme camera’s in de regio. De groeiende stedelijke bevolking en de behoefte aan betere veiligheidsmaatregelen in openbare ruimtes, woonwijken en commerciële instellingen hebben de toepassing van slimme camera’s gestimuleerd. Daarnaast hebben technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie en cloud computing, de ontwikkeling van geavanceerdere slimme camera-oplossingen vergemakkelijkt. De regio Azië-Pacific biedt een enorm marktpotentieel voor fabrikanten van slimme camera’s en zij richten zich actief op deze regio om hun klantenbestand uit te breiden.

Lees meer artikel-

Stickerprinter markt

AC DC Voedingsadapter Markt

UV-luchtzuiveraars markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Cameras Market,Smart Cameras Market Share,Smart Cameras Market Trends