header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Corporate E-learning marktanalyse door huidige industriële status, groeikansen, omvang 2023-2030

Aug 7, 2023 9:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Corporate E-learning Market Research Report, by technology, by training type – Forecast till 2030″, zal de markt tegen 2030 een waarde bereiken van 117,57 miljard dollar, met een groei van 15,61 AGR tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Overzicht van de markt voor e-learning voor bedrijven:

Het bijscholen van werknemers wordt gezien als een strategische groeimotor voor ondernemingen van alle groottes. Zakelijke e-learning kan een positieve ervaring opleveren voor werknemers. Bedrijven van alle groottes zien steeds meer de voordelen in van het online zetten van hun bedrijfsopleidingen. Er is dan ook een grote vraag naar oplossingen voor bedrijfstrainingen die e-learningproducten op aanvraag en volgens specificatie kunnen produceren.

eLearning is de meest geprefereerde trainingsmethode geworden bij bedrijven. De hoge kosten in verband met de implementatie van een online trainingsinfrastructuur is echter een belangrijk probleem dat veel organisaties ervan weerhoudt om eLearning te gebruiken. Deze trainingsmethoden kunnen bedrijven aanzienlijke voordelen opleveren door bijna 50% op de kosten te besparen en de instructietijd met wel 60% te verkorten.

Toonaangevende spelers op de markt voor e-learning voor bedrijven zijn,

  • Oracle (VS)
  • Infor (VS)
  • SAP (Duitsland)
  • SkillSoft Corporation (VS)
  • Adrenna (VS)
  • 24×7 Leren (India)
  • CERTPOINT Systems (VS)
  • Digital Ignite (VS)
  • GeoMetrix Data Systems Inc. (Canada)
  • en Blatant Media Corporation (Canada)

Gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1381

Bovendien biedt eLearning werknemers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie wanneer ze die nodig hebben. Online training wordt snel en gemakkelijk gegeven, zodat werknemers onmiddellijk kennis kunnen opdoen en nieuwe informatie/vaardigheden kunnen verwerven. Aan de andere kant is het beoordelen van het rendement op investering (ROI) van hun trainingsprogramma’s een van de grootste uitdagingen voor eLearning-professionals.

Ze tonen de ROI van hun trainingsprogramma’s aan om sponsors en investeerders aan te trekken. Ontwikkelaars van trainingsoplossingen streven ernaar om de gebruikerservaring te verbeteren en bedrijven meer gediversifieerde opties te bieden. Deze spelers zorgen voor concurrentievoordeel en ontwrichten de eLearning-industrie virtueel door middel van strategische samenwerkingsverbanden. Ze ontwikkelen eLearning modules met geavanceerde functies die de snelheid naar de markt drastisch verhogen.

Er is ook een grote vraag naar AI-geïnstrueerde cursussen die collaboratieve, interactieve functies kunnen bieden. Er wordt aanzienlijk geïnvesteerd in het versnellen van de evolutie van next-generation learning. Andere opmerkelijke voordelen van eLearning zijn het beter vasthouden van kennis, onmiddellijke toegang tot informatieve bronnen en snelle & handige trainingsupdates. Zakelijke eLearning-modules bieden werknemers de mogelijkheid om in hun eigen tempo te leren & elimineren de noodzaak voor instructeurs op locatie, stimuleren de productiviteit van werknemers en verminderen het personeelsverloop.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (102 pagina’s) over de markt voor e-learning voor bedrijven:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/corporate-e-learning-market-1381

Concurrentieanalyse van de markt voor e-learning voor bedrijven

De zeer competitieve markt voor e-learning voor bedrijven lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een concurrentievoordeel te behalen, kiezen de spelers in de sector voor strategische benaderingen zoals samenwerkingen, fusies & overnames, uitbreidingen en product/technologie lanceringen. Ze richten zich op nieuwe productontwikkelingsprocessen, die naast de hoge groeivooruitzichten van de markt verschillende nieuwkomers aantrekken.

Zo kondigde Edtech-bedrijf Upgrad op 15 september 2022 de overname aan van Centum Learning, een trainingsplatform voor bedrijven, via een aandelenruil. De transactie past in de strategische doelstellingen van Upgrad om een aantal niet-lineaire bewegingen te maken om B2B-leren in India opnieuw uit te vinden en een sterk geïntegreerd leerecosysteem te creëren voor zijn belanghebbenden.

Upgrad heeft onlangs US $ 210 miljoen opgehaald in een nieuwe financieringsronde bij grote investeerders. Een groot deel van deze fondsen zal worden gebruikt voor de acquisitie van meer onderwijsbedrijven. Centum biedt op dit moment impact-based trainingen aan bedrijven en beroeps- en onderwijstrainingen aan leerlingen van scholen &.

Trends in de sector

E-learning voor bedrijven is een groeiende trend en de markt voor e-learning wint steeds meer aan kracht. E-learning platformen hebben de manier veranderd waarop organisaties hun producten en diensten leveren. Als gevolg daarvan zijn steeds meer ondernemingen van verschillende grootte begonnen met het omarmen van e-learning oplossingen om de groei van de organisatie te stimuleren. Zakelijke e-learning platforms winnen enorm aan populariteit als een levensvatbare oplossing om hun inkomsten te verhogen.

Daarnaast beïnvloeden de groeiende opleidingsbudgetten van bedrijven en de opkomst van veel mobiele toepassingen, analyses en cloudtechnologieën de adoptie van e-learningoplossingen. Snelle technologie-upgrades en vooruitgang in learning management systemen, beoordelingsmodule cursusmanagement systemen, AR/VR studio & videoconferencing en andere soortgelijke platforms beïnvloeden de groei van de markt.

Een groeiend bewustzijn van de voordelen van e-learning voor bedrijven, online trainingstools en apparaten, zoals interactieve schermen, stimuleert de marktomzet. Bovendien ondersteunen het toenemende aantal mobiele toepassingen voor leren en professionele expertise, naast de vooruitgang in digitale leertechnologieën, de marktaandelen. Omgekeerd is de competitieve aard van de markt een belangrijke tegenwind voor de groei van de markt.

Marktsegmenten voor e-learning voor bedrijven

De markt voor e-learning voor bedrijven is onderverdeeld in trainingstypes, technologieën en regio’s. Het trainingstype segment is onderverdeeld in klassikale training onder leiding van een instructeur, & op basis van tekst en uitbesteding. Het technologiesegment is onderverdeeld in webgebaseerde Learning Management Systemen (LMS), Learning Content Management Systemen, podcasts, virtuele klaslokalen, mobiele e-learning en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa, APAC en de Rest van de Wereld.

Regionale analyse van de markt voor e-learning voor bedrijven

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor e-learning voor bedrijven, aangevoerd door de toenemende vraag naar trainingen die werknemers overal, altijd en op elk apparaat kunnen volgen. Daarnaast is er vooruitgang geboekt op het gebied van AR/VR-technologieën en leerbeheer, videoconferenties, beoordelingsmodules, cursusbeheersystemen en andere soortgelijke platforms.

Europa is een andere veelbelovende markt voor e-learning voor bedrijven en kent een enorme marktgroei. E-learningmodules zijn enorm populair in bedrijfsomgevingen, wat samen met de groeiende vraag naar zelfstudie en competentiegerichte e-learning onder werknemers in deze regio, de omvang van de markt ondersteunt. Daarnaast stimuleren stijgende budgetten voor bedrijfsopleidingen door grote organisaties en aanzienlijke investeringen door ontwikkelaars van e-learningplatforms in de lancering van innovatieve digitale trainingsoplossingen & systemen de omvang van de markt.

Praat met een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1381

De markt voor e-learning voor bedrijven is sterk in APAC en heeft wereldwijd een aanzienlijk aandeel. De groei van de markt voor e-learning voor bedrijven wordt gestimuleerd door het stijgende aantal organisaties die hun kantoren/bedrijfscentra openen in opkomende economieën. Bovendien ondersteunen de snelle economische groei en de penetratie van met & connectiviteit verbonden apparaten het marktaandeel van de regio.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor predictief onderhoud (PdM)

Markt voor randcomputers

Markt voor antivirussoftware

Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) markt

Contact Center-as-a-Service-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  corporate e learning market,corporate e-learning market,e learning corporate compliance training market,corporate e-learning market size,market size e-learning corporate language,global corporate e-learning market 2023-2030,global corporate e-learning market 2023-2030 .pdf,corporate e-learning market share,e-learning market,online education market,online education market size,e-learning industry growth,corporate elearning platforms,biggest e-learning companies,e-learning market segmentation