header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor alcoholische dranken zal tegen 2030 een waarde van USD 2674,63 miljard vertegenwoordigen – Exclusief rapport van Market Research Future

Aug 7, 2023 3:40 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor alcoholische dranken naar verwachting een CAGR van 2,4 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 2674,63 miljard in 2030.

De markt voor alcoholische dranken verwijst naar de industrie die alcoholische dranken zoals bier, wijn, sterke drank en andere gegiste dranken produceert, distribueert en verkoopt. Het is een wereldwijde markt met een divers aanbod van producten en merken, en omvat zowel massaproducten als ambachtelijke dranken. De markt wordt gedreven door factoren zoals veranderende consumentenvoorkeuren, culturele en sociale trends en regelgevend beleid. De markt is ook onderhevig aan verschillende regelgevingen met betrekking tot productie, distributie en reclame, die de groei en winstgevendheid van de sector kunnen beïnvloeden.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor alcoholische dranken. Aanvankelijk kende de markt een sterke stijging van de verkoop doordat consumenten een voorraad alcohol insloegen in afwachting van lockdowns en andere beperkingen.

De pandemie verstoorde toeleveringsketens en leidde tot productie- en distributieproblemen, waardoor nieuwe producten met vertraging op de markt kwamen en de beschikbaarheid van sommige producten werd beperkt. Veel landen legden tijdens de pandemie ook beperkingen op voor de verkoop van alcohol, om samenscholingen te beperken of om de druk op de gezondheidszorg te verminderen.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3190

Alcoholic Beverages Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Carlsberg Groep
  • Accolade Wijnen
  • Diageo Plc.
  • Heineken Holding NV
  • Beam-Suntory
  • Constellation Merken
  • Anheuser Busch InBev.

Marktsegmentatie

De markt voor alcoholische dranken is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in bier, gedistilleerde dranken en wijn.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/alcoholic-beverages-market-3190

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor alcoholische dranken is Azië-Pacific. Dit komt door de grote en groeiende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de veranderende voorkeur van consumenten voor premium en geïmporteerde alcoholische dranken.

Europa en Noord-Amerika zijn ook belangrijke markten voor alcoholische dranken, met een lange traditie van bier- en wijnconsumptie. Er wordt echter verwacht dat de markt in deze regio’s langzamer zal groeien als gevolg van veranderende consumentenvoorkeuren voor alcoholarme en alcoholvrije dranken en de toenemende bezorgdheid over gezondheid en welzijn.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt voor niet-alcoholische dranken: Informatie per producttype (koolzuurhoudende frisdranken, sappen, gebotteld water, & energiedranken, RTD-thee & koffie en andere), per verpakkingstype (flessen, blikjes, dozen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportRTD Alcoholische Dranken Markt Informatie Per Type (Alcopop, Cocktail Pre-Mixes, Gebottelde Cocktails), Per Verpakkingstype (Flessen, Blikjes, Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd, Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Alcoholic Beverages Market,Alcoholic Beverages Industry,Alcoholic Beverages Market Share,Alcoholic Beverages Market Size,Alcoholic Beverages Market Trends,Alcoholic Beverages Market Research Report,Global Alcoholic Beverages Market,Alcoholic Beverages Market Analysis,Alcoholic Beverages Market Statistics,Alcoholic Beverages Market Forecast