header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor applicatietransformatie zal naar verwachting 38,6 miljard dollar bereiken in 2032

Aug 7, 2023 10:00 PM ET

Marktanalyse:

De markt voor applicatieomvorming zal naar verwachting groeien van USD 12,4 miljard in 2023 tot USD 38,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 28,20 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De markt voor de transformatie van applicaties groeit snel omdat bedrijven verouderde software willen updaten, voordeel willen halen uit nieuwe technologieën en gebruikerservaringen willen verbeteren. De vraag naar flexibele en schaalbare apps, digitale transformatie-initiatieven en de overstap naar de cloud zijn factoren die de groei van de markt stimuleren.

Download PDF voor meer professionele en technische inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11755

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor toepassingsgerichte transformatie aan bod komen, zijn onder andere

  • Accenture
  • Atos S.E.
  • Bell Integrator
  • Capgemini
  • Cognizant
  • Fujitsu
  • HCL Technologies Limited
  • IBM
  • Infosys Limited
  • Microsoft
  • Microfocus
  • Orcale
  • Trianz
  • Tech Mahindra Limited
  • Hexaware Technologies Limited
  • Tata Consultancy Services Limited

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor applicatie transformatie is onderverdeeld op basis van service, organisatiegrootte en vertical.

Per dienst zal integratie de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Als gevolg van de stijgende behoefte aan integratie van oudere programma’s en databases met moderne toepassingen, ontwikkelt de industrie zich. Integratie maakt snelle en eenvoudige communicatie tussen applicaties mogelijk, waardoor gegevens naadloos kunnen worden gedeeld, een geautomatiseerde workflow ontstaat en de flexibiliteit van de IT-infrastructuur toeneemt.

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Grote organisaties zijn de belangrijkste gebruikers van de applicatietransformatie vanwege hun grotere flexibiliteit, verbeterde samenwerking, lagere bedrijfskosten en snellere time-to-market. Bedrijven hebben altijd apps gemaakt en infrastructuur opnieuw gehost in de cloud, maar ze zijn ook bezig met het updaten van essentiële bedrijfsprocessen en applicaties. Bovendien wordt verwacht dat de categorie grote bedrijven in de nabije toekomst zal groeien als gevolg van de behoefte om zowel algemene als specialistische technologie te gebruiken om de prestaties, beveiliging, & flexibiliteit te verbeteren.

Wat de verticale verticalen betreft, zal BFSI de markt beheersen tijdens de prognoseperiode. Het aanzienlijke marktaandeel van deze sector is voornamelijk te danken aan het toenemende gebruik van cloud-diensten door financiële organisaties voor interne activiteiten.

COVID-19-analyse

Als gevolg van de COVID-19 epidemie stappen steeds meer bedrijven wereldwijd over van de traditionele IT-architectuur naar cloud-gebaseerde systemen. Bovendien wordt het steeds belangrijker om de infrastructuur aan te passen aan de eisen van de organisatie. De behoefte om oudere programma’s bij te werken zodat ze in de cloud kunnen functioneren is daardoor toegenomen. Dit aspect is in wezen de drijvende kracht achter de markt voor applicatietransformatie. Daarnaast hebben deelnemers uit de sector tijdens de pandemie baanbrekende applicatie-transformatieproducten ontwikkeld om betere applicatie-transformatiediensten te kunnen leveren. Zo onthulde TIBCO Software, een bekende leverancier van applicatie-integratiediensten, in juni 2021 TIBCO Responsive Application Mesh, een raamwerk en een set functies voor een eigentijds applicatieontwerp. Het moedigt klanten aan om hun gebouwen te updaten.

Regionale analyse:

In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse Application Transformation Market (45,80%). Dit is het resultaat van de vroege adoptie van toepassingstransformatietechnologieën. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de aanwezigheid van verschillende leveranciers in de regio, waaronder Microsoft Corporation, Oracle Corporation, & International Business Machines Corporation. Bedrijven worden ook gedwongen om te zoeken naar alternatieve manieren om hun uitgaven te beheersen vanwege de omvangrijke uitbestedingsindustrie in de regio & en de groeiende wens om de IT-kosten te verlagen. Daarnaast heeft de Europese Unie zich ontwikkeld tot een centrum voor de ontwikkeling van cloud-technologie, wat kleine en middelgrote bedrijven in de regio aanmoedigt om strategieën voor applicatietransformatie na te streven. Daarnaast had in de Noord-Amerikaanse regio de Amerikaanse markt voor applicatietransformatie het grootste marktaandeel en groeide de Canadese markt voor applicatietransformatie het snelst.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt voor transformatie van applicaties:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/application-transformation-market-11755

Van 2023 tot 2032 wordt verwacht dat de Azië-Pacific markt snel zal groeien. Als onderdeel van zijn APAC-brede digitale transformatiestrategie in 2018 onthulde Alibaba Cloud nieuwe producten & de ASEAN Partner Alliance-regeling, een samenwerkingsregeling. India is uitgegroeid tot een van de belangrijkste hubs voor IT-diensten & goederen. Enkele van de belangrijkste bedrijven in het land, zoals Infosys Ltd. & HCL Technologies Ltd., bieden applicatie transformatiediensten aan zowel binnen als buiten het land. Bovendien groeide de Indiase markt voor Application Transformation het snelst in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese markt voor Application Transformation het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

E-Wallet Markt

Test-, inspectie- en certificatiemarkt (TIC)

Markt voor vertaaldiensten

Markt voor bedrijfssoftware

Edutainment-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  application transformation market,go to market transformation,application of transformation,application delivery controller market share,market transformation plan,b2b transformation,Application Transformation Market,Application Transformation Market Share,Application Transformation Market Size,Application Transformation Market Trends,Application Transformation Market Analysis