header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biociden voor olievelden zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,4 tot 2030

Aug 7, 2023 3:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De groeiende behoefte aan energie stimuleert de groeiende exploratie naar olie & gas, wat de markt voor olieveldchemicaliën ten goede zal komen. De rapporten van Market Research Future over de industrie voor speciale chemicaliën leggen de nadruk op groeimogelijkheden in de markt. Een veelbelovende CAGR van 6,4% zal de wereldwijde marktinkomsten sturen naar USD 5.15.239,05 duizend in 2022.

Er wordt voorspeld dat de bemoedigende productieniveaus van ruwe olie in combinatie met collectieve activiteiten met betrekking tot diepboren de vooruitgang van het marktaandeel in olieveldchemicaliën in de prognoseperiode zullen bepalen. De toename van de winning uit schalieformaties zal naar verwachting van invloed zijn op de groei van de markt voor olieveldchemicaliën in de komende periode.

Krijg het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7760

Regionale analyse:

De regionale studie van de markt voor olieveldchemicaliën is onderverdeeld in Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Afrika, Europa en Azië-Pacific. De Noord-Amerikaanse markt voor olieveldchemicaliën beheerst de wereldmarkt met een aandeel van 44,3 y van de waarde in 2018. De ontwikkeling van de markt voor olieveldchemicaliën wordt gemotiveerd door de groeiende productie van ruwe olie en de financiering van schaliegasexploratie op de Amerikaanse nationale markt. De Asia Pacific-markt voor olieveldchemicaliën was verantwoordelijk voor het op een na grootste aandeel in 2018. Er wordt verwacht dat deze markt de snelste groei zal vertonen tijdens de prognoseperiode, voornamelijk door de groeiende financiering in de olie& gasindustrie in India en andere Zuidoost-Aziatische landen. De Europese markt voor olieveldchemicaliën zal naar verwachting een redelijke ontwikkeling doormaken, geleid door Duitsland, Frankrijk, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. Voorspeld wordt dat de regio’s in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika een winstgevende groei zullen waarnemen, gedreven door een oprukkende economie en stijgende olieprijzen.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën, zoals besproken in het gedetailleerde rapport van MRFR, kan worden gesegmenteerd op basis van product en toepassing. Dit rapport volgt verschillende factoren en segmenten voor een betere analyse van de marktgroei in de komende jaren.

Op basis van het product kan de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën worden onderverdeeld in emulgatoren, inhibitoren,H2S-afvangers, biociden, smeermiddelen, oppervlakteactieve stoffen, klaringsmiddelen en andere.

Op basis van de toepassing kan de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën worden onderverdeeld in upstream, midstream (transport) en downstream (brandstofadditieven). Het upstreamsegment omvat productie, boren, voltooiing, cementering en EOR.

Belangrijkste spelers:

Verschillende bedrijven nemen actief deel aan de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën door nieuwe strategieën te implementeren om hun eigen marktpositie te verstevigen en verdere groei van de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën te garanderen. Deze bedrijven zijn Akzo Nobel NV (Nederland), BASF SE (Duitsland), Solvay (België), Evonik Industries AG (Duitsland), Dow (VS), Huntsman International LLC (VS), KRATON CORPORATION (VS), Clariant (Zwitserland), Stepan Company (VS), Thermax Global (India), Versalis SpA (Italië), Ecolab (VS) en SMC Oilfield Chemicals (VS). MRFR heeft deze namen opgenomen in hun nieuwste rapport over de markt voor olieveldchemicaliën om verschillende markttrends te begrijpen die de komende dagen van invloed kunnen zijn op de wereldwijde markt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7760

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Oppervlaktedesinfectiemiddelenmarkt

Acrylonitril-butadieen-styreenmarkt

Edelmetaal Katalysatoren Markt

Koperkabel markt

Markt voor elastomeerschuim

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Oilfield Biocides,Oilfield Biocides Market,Oilfield Biocides Market Size