header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Building Automation Systems zal naar verwachting USD 164,4 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 11,4 tussen 2022 en 2030.

Aug 7, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor gebouwautomatiseringssystemen:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Building Automation System Market Information By Offering, Communication Technology, Application, and Region – Forecast till 2030“, zou de markt voor gebouwautomatiseringssystemen tussen 2022 en 2030 met 11,4 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 164,4 miljard bedragen.

Een gebouwautomatiseringssysteem (BAS) is een gecentraliseerd besturingssysteem dat de automatisering en bewaking van verschillende gebouwfuncties mogelijk maakt, waaronder verwarming, ventilatie, airconditioning (HVAC), verlichting, beveiliging en energiebeheer. BAS integreert verschillende systemen en technologieën om de efficiëntie, het comfort voor de gebruikers en de duurzaamheid van het gebouw te verbeteren. Het biedt realtime monitoring, toegang op afstand en intelligente besturing, waardoor eigenaars en managers van gebouwen hun activiteiten kunnen optimaliseren, het energieverbruik kunnen verlagen en de algemene prestaties van het gebouw kunnen verbeteren.

Het gebruik en de toepassingen van gebouwautomatiseringssystemen zijn divers. Ze worden op grote schaal gebruikt in commerciële gebouwen, industriële faciliteiten, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en wooncomplexen. BAS speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van het energieverbruik, het handhaven van de luchtkwaliteit binnenshuis, het beheer van verlichtingssystemen en het garanderen van de veiligheid van de bewoners. Het biedt geavanceerde functies zoals bezettingssensoren, slimme thermostaten en geïntegreerde bedieningspanelen die een naadloos en efficiënt beheer van gebouwen mogelijk maken.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2518

Belangrijkste spelers:

  • Siemens AG
  • Johnson Control
  • Schneider Electric
  • Carrier
  • Robert Bosch
  • Legrand
  • Hubbell
  • ABB
  • Trane Technologieën
  • Lutron Elektronica
  • Creston Electronics,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor Building Automation Systems.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-automation-system-market-2518

Regionale analyse van de markt voor gebouwautomatiseringssystemen:

De sterke aanwezigheid van Noord-Amerika op de markt kan worden toegeschreven aan de geavanceerde infrastructuur en de robuuste regelgeving. De regio heeft gevestigde commerciële gebouwen, slimme steden en een hoge adoptiegraad van geavanceerde technologieën. Strenge energieregelgeving en duurzaamheidsdoelstellingen opgelegd door overheden en organisaties stimuleren de vraag naar gebouwautomatiseringssystemen in Noord-Amerika. De toenemende aandacht voor het optimaliseren van het energieverbruik, het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het verbeteren van het comfort en de veiligheid van de bewoners dragen bij aan het aanzienlijke marktaandeel van de regio.

Europa, aan de andere kant, wordt gedreven door overheidsinitiatieven en -beleid die energie-efficiënte gebouwen en duurzame bouwpraktijken bevorderen. De regio heeft ambitieuze doelen gesteld voor het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen en het verhogen van de energie-efficiëntie in gebouwen. Gebouwautomatiseringssystemen spelen een cruciale rol bij het bereiken van deze doelstellingen door het optimaliseren van het energieverbruik, het bewaken van milieuparameters en het integreren van hernieuwbare energiebronnen. De nadruk op groene bouwcertificaten, zoals LEED en BREEAM, stimuleert ook de toepassing van gebouwautomatiseringssystemen in Europa.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor gebouwautomatiseringssystemen vanwege verschillende factoren. De groeiende bouwsector in de regio, met name in landen als China en India, stimuleert de vraag naar geavanceerde oplossingen voor gebouwautomatisering. De toenemende verstedelijking, het stijgende besteedbare inkomen en de veranderende levensstijlvoorkeuren stimuleren de vraag naar slimme en aangesloten gebouwen in Azië en de Stille Oceaan. Bovendien stimuleren overheden in de regio actief duurzame ontwikkeling en groene bouwinitiatieven, wat gunstige voorwaarden schept voor de toepassing van gebouwautomatiseringssystemen.

Segmentatie van de markt voor gebouwautomatiseringssystemen:

Naar aanbod

Het aanbod op de markt omvat Facility Management Systemen, Beveiliging & Toegangscontrole Brandbeveiligingssystemen, BEM Software en BAS Diensten.

Communicatie Technologie

De communicatietechnologie in de markt omvat draadloze technologie en bekabelde technologie

Per toepassing

Per toepassing in de markt Commercieel, Residentieel en Industrieel

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2518

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport over3D-beeldschermmarkt voorspeld voor 2027

Marktonderzoeksrapport over 8K beeldschermresolutie – Wereldwijde prognose 2027

Volumetrisch marktonderzoeksrapport voor beeldschermen – voorspelling voor 2027

Interactief Whiteboard Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Building Automation System Market,Building Automation System Market Size,Building Automation System Market Share,Building Automation System Market Trends,Building Automation System Market Growth