header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële bevestigingsmiddelen groeit met een CAGR van 4,50% en is 119,1 miljard dollar waard in 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 7, 2023 7:00 PM ET

Volgens de analyseverslagen van MRFR was de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen in 2022 bijna USD 80,2 miljard waard. In de rapporten wordt verder voorspeld dat de marktwaarde tegen het einde van 2032 ongeveer 119,1 miljard dollar zal bedragen, terwijl de markt groeit met een substantieel groeipercentage van ongeveer 4,50%.

De wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt ondersteunen zijn globalisering & van de handel, groei in de bouw & van de infrastructuur, focus op productkwaliteit & veiligheid, productie & industriële groei, toenemende vraag naar lichtgewicht & geavanceerde bevestigingsmiddelen, onderhoud, reparatie, & operaties (MRO), technologische vooruitgang in de productie van bevestigingsmiddelen en de groeiende auto-industrie.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen is onderverdeeld in segmenten op basis van toepassingen, type en regio.

Op basis van het materiaal is de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen opgesplitst in kunststof en metaal.

Op basis van product is de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen opgesplitst in Aerospace Grade, intern schroefdraad, buitenschroefdraad en buitenschroefdraad.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen opgesplitst in meubels, auto’s, motoren & pompen, lucht- en ruimtevaart, gazons & tuinen, bouw &, huishoudelijke apparaten, industriële machines en overige.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11956

Regionaal inzicht

Het onderzoek biedt inzicht in de markt van Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld per regio.

De MRFR-analyse meldt dat de regio Azië-Pacific de eerste plaats inneemt op de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen in 2021, met de grootste bijdrage van ongeveer 45,80% van het netto-aandeel. De regio heeft China als grootste bijdrage in termen van omzetaandeel. Aan de andere kant zal de Indiase markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien. Overheidsuitgaven voor commerciële en woningbouwprojecten zijn de belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling bevorderen. Bovendien wordt aangenomen dat het overwicht van kleine en middelgrote producenten in China ook een van de vitale parameters is die de prestaties van de regionale markt verbeteren. Bovendien zullen factoren zoals industriële bevestigingsmiddelen voor luchtvaart OEM’s en een toename in vliegtuigleveringen & orderfaciliteiten naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt in de beoordelingsperiode.

De Europese regionale markt voor industriële bevestigingsmiddelen zal tijdens de beoordelingsperiode naar verwachting de tweede positie op de wereldmarkt innemen. De regio heeft de Duitse markt als grootste aandeel in de inkomsten. Aan de andere kant zal de Britse markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien. De belangrijkste parameter die de prestaties van de regionale markt verbetert, is de toenemende vraag in de commerciële en huishoudelijke sectoren naar kleine tractoren en grasmaaiers. Bovendien zal de productie van gazon- en tuinmachines in dit gebied naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11956

De Noord-Amerikaanse regionale markt voor industriële bevestigingsmiddelen zal de komende jaren waarschijnlijk een aanzienlijke groei laten zien. De regio heeft de Amerikaanse markt als grootste aandeel in de omzet. Aan de andere kant zal de Canadese markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien. De belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling bevordert, is de toename in de productie van elektrische voertuigen in de Verenigde Staten, samen met kunststof bevestigingsartikelen. Bovendien zal de aanwezigheid van verschillende OEM’s van vliegtuigen, waaronder Bombardier in Canada, Textron in Canada en Boeing in de Verenigde Staten, de prestaties van de regionale markt waarschijnlijk ook stimuleren.

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen staat bekend om zijn sterke en concurrerende landschap. De spelers op de markt richten zich op investeringen in onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten om hun productlijnen uit te breiden, waardoor de markt voor industriële bevestigingsmiddelen nog verder zal groeien. Ze overwegen ook verschillende strategische activiteiten om hun voetafdruk uit te breiden, met vitale marktontwikkelingen zoals nieuwe productlanceringen, hogere investeringen, fusies & overnames, contractuele overeenkomsten en samenwerking met andere organisaties. De lijst van prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen omvat spelers zoals Eastwood Manufacturing (VS), BPF (India), Sesco Industries, Inc. (VS), MW Industries, Inc. (MWI) (VS), ATF Inc.VS), ATF Inc. (VS), Elgin Fastener Group (VS), Birmingham Fastener and Supply Inc. (VS), LISI Group – Link Solutions for Industry (Frankrijk), Nifco Inc. (Japan), Howmet Aerospace Inc. (VS) en diverse anderen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11956

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

De omvang van de markt voor steenpapier zal tegen 2030 naar verwachting ongeveer 867,2 miljoen USD bedragen, met een CAGR van 7,20 van 2022 tot 2030.

De markt voor bekledingssystemen zal tegen 2030 naar verwachting USD 2.18.765,80 miljoen waard zijn, met een CAGR van 7,70 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

De markt voor betonkoeling zal naar verwachting USD 2.035,2 miljoen waard zijn in 2030, met een CAGR van 5,72 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

De markt voor gipsplaten zal naar verwachting groeien van USD 14,8134 miljard in 2023 tot USD 23,27386 miljard in 2032.

De markt voor grondverzetapparatuur zal naar verwachting groeien van 59,7285 miljard dollar in 2023 tot 70,5322186 miljard dollar in 2032.

De markt voor graafmachines zal naar verwachting groeien van 47,47 miljard USD in 2023 tot 62,89 miljard USD in 2030

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Fasteners,Industrial Fasteners Market,Industrial Fasteners Market Size