header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IT Asset Management Software zal 13.971,2 miljoen dollar bereiken, met een AGR van 8,2 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 7, 2023 8:00 PM ET

Highlights van Market Research Future:

De IT asset management softwaremarkt verwijst naar de industrie van softwareproducten en oplossingen die ontworpen zijn om organisaties te helpen bij het beheren van hun activa, zoals apparatuur, inventaris, voertuigen en vastgoed. De software stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsmiddelen gedurende hun hele levenscyclus te volgen en te controleren, van aankoop en afschrijving tot onderhoud en verwijdering.

Verwacht wordt dat de markt voor software voor activabeheer de komende jaren snel zal groeien. De wereldwijde markt voor software voor activabeheer zal naar verwachting 13.971,2 miljoen dollar bedragen in 2032, en zal groeien met een CAGR van 8,2 van 2023-2032.


Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor software voor activabeheer zijn,

  • IBM Corporation
  • Oracle
  • SAP S
  • Infor Inc.
  • ABB Ltd.
  • CGI Group Inc.
  • Hitachi Ltd.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/920

Deze bedrijven bieden een scala aan softwareproducten en -oplossingen, waaronder systemen voor het traceren en beheren van assets, software voor voorspellend onderhoud en oplossingen voor het beheer van assetprestaties.

IT Asset Management Software Market Report Scope:

Parameter

Details

Inkomstenraming in 2032:

USD 13.971,2 miljoen

Groeipercentage:

CAGR van 8,2 van 2023 tot 2032

Voorspellingsperiode:

2023- 2032

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends


Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=920

Segmentatie van de markt:

De asset management softwaremarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals implementatietype, organisatiegrootte, bedrijfstak en geografie.

Op inzetniveau: Ter plaatse, in de cloud

Op organisatiegrootte: Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s), Grote ondernemingen

Uitgesplitst naar bedrijfstak: Gezondheidszorg, Productie, Overheid en Defensie, IT en Telecom, Banken, Financiële Diensten en Verzekeringen (BFSI), Detailhandel en E-commerce, Overige (Energie en Nutsbedrijven, Transport en Logistiek, enz.)

Geografisch: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Afrika

De segmentatie op basis van implementatietype stelt organisaties in staat om de asset management softwareoplossing te kiezen die het beste past bij hun eisen en voorkeuren. De segmentatie op basis van organisatiegrootte stelt softwareleveranciers in staat om hun oplossingen specifiek te richten op KMO’s of grote ondernemingen. De verticale segmentatie stelt organisaties in staat om de softwareoplossing voor activabeheer te kiezen die is afgestemd op hun specifieke sectorbehoeften, en de geografische segmentatie stelt softwareleveranciers in staat om hun oplossingen op specifieke regio’s te richten.

Over het geheel genomen stelt marktsegmentatie organisaties en softwareleveranciers in staat om effectief specifieke marktsegmenten te identificeren en zich hierop te richten en hun assetmanagementprocessen dienovereenkomstig te optimaliseren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-management-software-market-920

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal naar verwachting de asset management softwaremarkt domineren vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio en de groeiende adoptie van asset management software door organisaties in verschillende sectoren. De Verenigde Staten zullen naar verwachting de grootste bijdrage leveren aan de markt voor software voor activabeheer in Noord-Amerika.

Europa zal naar verwachting ook een belangrijk aandeel hebben in de markt voor software voor activabeheer vanwege de aanwezigheid van een groot aantal kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) in de regio die steeds meer software voor activabeheer implementeren om hun activa en activiteiten te beheren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken in de markt voor software voor activabeheer tijdens de prognoseperiode, vanwege de snelle industrialisatie en de toenemende adoptie van software voor activabeheer door organisaties in opkomende economieën zoals China en India.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor software voor activabeheer, vanwege de toenemende toepassing van software voor activabeheer door organisaties in verschillende sectoren in deze regio’s.

Over het geheel genomen wordt verwacht dat de markt voor software voor activabeheer wereldwijd aanzienlijk zal groeien, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar optimalisatie van activa, de groeiende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen en de toenemende behoefte aan effectieve oplossingen voor het volgen en beheren van activa.

Gerelateerde artikelen:

Microverzekeringsmarkt Onderzoeksrapport-Globalevoorspelling tot 2032

Generatieve AI-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor Fintech-technologieën – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  IT Asset Management Software Market,Global IT Asset Management Software Market,IT Asset Management Software Market Size,IT Asset Management Software Market Share,IT Asset Management Software Market Demand,IT Asset Management Software Market Scope